Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Doğu Anadolu'da Doğa Hazineleri - 15: Munzur
Doğu Anadolu'da Doğa Hazineleri - 15: Munzur
Spor'da Ortopedi gündemi
Spor'da Ortopedi gündemi
TRENDYOL 1. Lig Fikstürü 7 Temmuz'da çekilecek
TRENDYOL 1. Lig Fikstürü 7 Temmuz'da çekilecek
ATAUNİV'de Cahit Arf Halk Buluşmaları
ATAUNİV'de Cahit Arf Halk Buluşmaları
ETSO Meclisi yoğun gündemle toplandı
ETSO Meclisi yoğun gündemle toplandı
HABERLER>GUNCEL
25 Eylül 2012 Salı - 13:52

Akdağ: ‘Salgın yok’

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 'Suriye sınırında salgın hastalıkların başladığı' iddialarına ilişkin, "Suriye'den gelen misafirlerimizin sağlık kontrolleri yapılıyor. Böyle bir salgın hastalık tespit edilmiş değildir" dedi.

Akdağ: ‘Salgın yok’

SEMA PINAR SAYAN
ANKARA (İHA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 'Suriye sınırında salgın hastalıkların başladığı' iddialarına ilişkin, "Suriye'den gelen misafirlerimizin sağlık kontrolleri yapılıyor. Böyle bir salgın hastalık tespit edilmiş değildir" dedi.
SAĞLIK EKONOMİ KURULU
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin açılış ve beyaz önlük giyme törenine katıldı. Akdağ, tören sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, "Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) 'tüp bebek sigortadan çıkarılsın, tüp bebek yapmak isteyenler kendi ödesin' istediği şeklinde haberler çıktı. Nasıl değerlendireceksiniz" sorusuna Akdağ, "Sağlık Ekonomi Kurulu' diye bir kurul kurduk. Önemli çalışmalar yapıyoruz. Kurumlarda pek çok konu konuşulup tartışılıyor. Bu konuda pek çok haber çıktı basında. Bunlar birtakım dedikodulardan ibaret. Birtakım düşünceler konuşuluyor dışarıda. Bunları önemsemeyin. Başbakanımız sadece sürdürülebilirliği sağlamak için çalışıyor" cevabını verdi.
Bakan Akdağ, Türk Halk Müziği sanatçısı Neşat Ertaş'ın ölümüne ilişkin, "Takip ediyorduk durumu ciddiydi. Allah rahmet eylesin. Anadolu'nun en önemli isimlerindendi" dedi.
'Suriye sınırında salgın hastalıkların başladığı' iddialarının hatırlatılması üzerine Akdağ, "Suriye'den gelen misafirlerimizin sağlık kontrolleri yapılıyor. Böyle bir salgın hastalık tespit edilmiş değildir" diye konuştu.
Başka bir gazetecinin, "Öğretim üyelerinin tedavi ücreti arasındaki fark geri geldiği yönünde haberler var, nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusu üzerine Akdağ, "Öğretim üyelerine geçmişte özel muayene adı altında aldıkları ücretlere benzer bir uygulamayı düşünmüyoruz. Eski sisteme dönmeyeceğiz" dedi.

 
İlk gözlem bugün
 
Neşet Ertaş hayatını kaybetti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İlk gözlem bugün
Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü’nün sağladığı destek ile iki yıl süreli ...
Erzurum’da hukuki müzakere
Hukuki Müzakere Toplantılarının Doğu Anadolu Bölgesi’nde ki ilk ayağı Erzurum'da gerçekleştirildi.
ERZURUM okuru ufuk belirledi
ERZURUM Gazetesi okurları asayiş ve ekonomi haberlerini daha önemli buldu.
 
Gazi askerin durumu iyi
Bingöl’de geçtiğimiz hafta meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan ...
29 bin paket sigara yakalandı
Erzurum’un Pasinler ilçesinde Pasinler ve Köprüköy ilçe emniyet yetkililerince ...
Bulutlar ailesinin mutlu günü
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum’da katıldığı nikah töreninde şahitliğini ...
 
Oto terminali 2013’e kaldı
Mevcut terminal alanı karşılığında MNG Holding tarafından yaptırılan Yeni ...
Öztürk’ten Oltu çıkarması
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Ardahan gezisi sonrası Oltu’da mola ...
Merve Edirne’ye uğurlandı
Erzurum’da dün polis memuru eski erkek arkadaşının tabancasından çıkan ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Zafer kimin?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bunun Adı Medeniyet mi Şimdi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Medeni insanın çöple imtihanı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri