Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yeşilay Erzurum Şubesi’ne ödül
Yeşilay Erzurum Şubesi’ne ödül
Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
KUDAKA'dan 4 projeye destek
KUDAKA'dan 4 projeye destek
Sekmen'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi
Sekmen'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi
Karaca güven tazeledi
Karaca güven tazeledi
HABERLER>BÖLGEDEN
9 Haziran 2018 Cumartesi - 20:34

Akpınar Bağbaşılılarla buluştu

MHP Erzurum Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar, iftar sonrası Tortum Bağbaşı Beldesi'ne çıkarma yaptı. Vatandaşlar ile çay içip sohbet eden Akpınar, ülkeye oynanan oyunları ve seçimlerin önemini anlattı.

Akpınar Bağbaşılılarla buluştu

MHP Erzurum Milletvekili Adayı Şimşek Akpınar, iftar sonrası Tortum Bağbaşı Beldesi'ne çıkarma yaptı. Vatandaşlar ile çay içip sohbet eden Akpınar, ülkeye oynanan oyunları ve seçimlerin önemini anlattı.
Beraberinde MHP Tortum İlçe Başkanı İlhan Uzun, MHP Milletvekili aday adayı Osman Turan Durmuş ve MHP İl Genel Meclisi eski üyelerinden İhsan Akan ile birlikte Tortum Bağbaşı Beldesi'ni ziyaret eden Erzurum Milletvekili adayı Şimşek Akpınar, vatandaşlar tarafından samimi bir şekilde karşılanarak ikramlarda bulunuldu.
Teravih namazı sonrası kahvehanede çay içip sohbet eden Akpınar, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ülkenin bekası için yaptığı fedakârlıkları anlattı. Akpınar, "Sayın Genel Başkanımız koltuk, makam, mevki sevdalısı bir lider asla olmamıştır. Hatta öyle ki milletvekilliği maaşına dahi yıllardır el sürmemiş, öğrencilere burs olarak vermektedir. İsmine yakışır devlet adamlığını her daim layıkıyla icra etmiştir. Sizlerin de bilinçli seçmenler olarak 24 Haziran üç hilale hak ettiği desteği vermenizi temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Türkiye'nin zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğine işaret eden Şimşek Akpınar," Ülkemiz, tarihinde görülmemiş bir ihanet girişimi yaşıyor. Hainler gerek içte gerekse dışta buldukları her fırsatı değerlendirmenin peşindeler. Saldırılar gece gündüz fark etmiyor. Bu bazen ekonomiye, dövize yönelik yapılabiliyor veya güvenlik güçlerimize yönelik eylem olarak karşımıza çıkıyor. Bazen de ülkeye yatırım yapılmaması için kredi derecelendirme fonlarının manipülasyonları devreye giriyor. Güçlü bir Türkiye işlerine gelmiyor ve doğal olarak istemiyorlar. Bizler bir olmalıyız, beraber olmalıyız ve üç hilalin altında toplanmalıyız” diye konuştu.

 
Aydemir: Hınıs kardeşlik coğrafyasının zirvesi
 
Akdağ'dan Akşener'e tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım: ‘Kararlıyız’
Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkelerine arasına ...
İzmir'de 500 bin Erzurumlu var
İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden MHP İzmir ...
Korkut öğrencilerin karne coşkusunu paylaştı
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Ömer Nasuhi Bilmen İlkokulunda karne törenine katıldı.
 
Orhan: “Geleceğe gençlerle yürüyoruz"
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Gençlik Kolları ilçe başkanı ...
AİÇÜ Tıp Fakültesi açıldı
Karabulut, üniversite bünyesinde tıp fakültesinin kurulduğunu belirterek, ...
Arslan bölge ulaşım vizyonunu paylaştı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ın Kağızman ...
 
Horasan Vali Azizoğlu’nu ağırladı
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Horasan ilçesindeydi
‘Fizan'a giderlerse de gideceğiz’
Yıldırım, " Yurt içinde terörü büyük oranda gündemden çıkardık. Şimdi ...
"Kürt de Türk de kardeştir"
Yıldırım, "Şu HDP'nin Kürtlere verdiği zararın haddi hesabı yok. Bunlar ...
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri