Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
TRENDYOL 1. Ligde Erzurumspor faktörü
TRENDYOL 1. Ligde Erzurumspor faktörü
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Erzurum’da FETÖ operasyonu
DAP BKİ’ye başvurularda yeni süreç
DAP BKİ’ye başvurularda yeni süreç
Kick boksta Gençoğlu gündem oluşturdu
Kick boksta Gençoğlu gündem oluşturdu
Çiftçi’ye Üçkümbetler brifingi
Çiftçi’ye Üçkümbetler brifingi
HABERLER>TÜRKİYE
20 Eylül 2019 Cuma - 13:32

Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa’ın imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa’ın imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararına göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcılığına Adil Karaismailoğlu getirilirken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Erol Çıtak görevinden alındı. Çıtak’dan boşalan Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğüne Yalçın Eyigün'ün uygun görüldü.

EGEMEN BAĞIŞ BÜYÜKELÇİ OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararlarına göre, Çek Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ahmet Necati Bigalı merkeze alınırken, bu suretle boşalan Çek Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Egemen Bağış atandı.

Kararda, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İsa Apaydın ile TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Kurt görevlerinden alındı.

Görevden alınan söz konusu isimlerin yerine, TCDD Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına aynı yer Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Uygun, TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Karayolları Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Kamuran Yazıcı atanırken ayrıca, TCDD Genel Müdür Yardımcılığına Öner Özgür, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdür Yardımcılığına ise Yunus Emre Ayözen atandı.

Karara göre, Milli Savunma Bakanlığında açık bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Recep Kemal Akyürek, Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Müfettişliğine Mehmet Hakan Dursun, Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Fehmi Rasim Çelik uygun görüldü.

49 İL EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi’ne göre, boşta bulunan 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Söz konusu illerden 14'ünün Emniyet Müdürü ise polis başmüfettişliğine getirildi.

Kararda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu, Personel Daire Başkanı Ahmet Şengün ve Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular emniyet Genel Müdür Yardımcılığı'na getirilirken, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten 1. Hukuk Müşaviri Selami Hüner ise bu göreve asaleten atanırken Hüner'in yerine 1. Hukuk Müşavirliği'ne de Polis Başmüfettişi Ziyaettin Kaygusuz atandı.

49 İLDE EMNİYET MÜDÜRLERİNİN YERİ DEĞİŞTİ

Atama Kararına göre; Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yaman Diyarbakır'a, Diyarbakır Emniyet Müdürü Tacettin Aslan Bursa'ya, Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar Balıkesir'e, Hakkari Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu Muğla'ya, Şırnak Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy Manisa'ya, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Mardin'e, Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk Kayseri'ye, Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek Gaziantep'e ve Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz Hatay'a atandı.

Bunun yanı sıra, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı daire başkanlıklarından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Personel Daire Başkanlığına Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Kriminal Daire Başkanlığına Bartın Emniyet Müdürü Ogün Vural, Koruma Daire Başkanlığına Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanı Tolga Aliusta, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığına ise Polis Başmüfettişi Ayşegül Özcan atandı.

 
87 İş Paketi üretildi
 
Bakanlık da müdahil oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Şehitlik ve gazilik büyük şereftir’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı
‘Gazilik kahramanlık beratıdır’
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 19 Eylül Gaziler ...
Selçuk’tan atama açıklaması
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca 425 şehit ve gazi yakını ...
 
Cumhurbaşkanından tarihi vurgu
Erdoğan, Amerika ile yürütülen güvenli bölge çalışmalarına değinerek, ...
‘Vakıf olmaktan çıkmışlar’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Adı vakıf ama kusura bakmasınlar ...
Tarihi Zirveden Tarihi Tespitler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Suriye” konulu üçlü zirve toplantısı sonrasında ...
 
TBMM 27. Dönem 3. Yasama yılına hazırlanıyor
TBMM 27. Dönem 3. Yasama yılına hazırlanıyor.
Menderes’e vefa
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “17 Eylül 1961’de Adnan Menderes ve arkadaşları ...
Türkiye Filistinli kardeşlerinin yanında
Ersoy, Türkiye'nin her zaman Filistinli kardeşlerinin yanında olduğunu ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri