Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>SİYASET
19 Ocak 2020 Pazar - 14:49

Aydemir’den değişim vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir: “İyi eğitilmiş nüfus, kalkınmayı hızlandırıcı ve üretici bir lokomotif vazifesini görmektedir. Nitelikli ve kaliteli nüfus yetiştirmenin de en önemli yolu şüphesiz ki iyi bir eğitim sistemine sahip olmaktır.’ dedi

Aydemir’den değişim vurgusu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir: “İyi eğitilmiş nüfus, kalkınmayı hızlandırıcı ve üretici bir lokomotif vazifesini görmektedir. Nitelikli ve kaliteli nüfus yetiştirmenin de en önemli yolu şüphesiz ki iyi bir eğitim sistemine sahip olmaktır.’ dedi

AYDEMİR’DEN ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİYARETİ

Yeni YÖK vizyonu çerçevesinde başlatılan ve Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı öncülüğünde devam eden Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilen “Erzurum’un Geleceği” konulu Arama Konferansının sonuç raporları şehrin idari ve bürokrasi erkânı ile paylaşılmaya devam ediliyor.

Rektör Çomaklı bu kapsamda, Atatürk Üniversitesini ziyaret eden Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile Erzurum’un geleceğinin şekillenmesine yönelik düzenlenen konferans hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

BİRİM Yöneticileri, Yapılan Çalışmalar Hakkında Sunum Yaptı

Ziyarette Yeni Nesil Üniversite Projesi kapsamında Atatürk Üniversitesi bünyesinde kurulan Metodoloji Destek Ofisi, Dijital Dönüşüm Ofisi, Proje Ofisi, Lisans Eğitim Koordinatörlüğü, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) ile Kurumsal İletişim Direktörlüğü birim yöneticileriyle bir araya gelen Aydemir, Rektör Çomaklı ve konuklar ile birlikte birimlerin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

ERZURUM’UN GELECEĞİ

Birim ziyaretlerinin ardından BAP'ta gerçekleşen toplantıda "Erzurum’un Geleceği” başlıklı arama konferansının sonuç raporu ve çıktılarını Aydemir’e sunan Rektör Çomaklı, iç ve dış paydaşların katılımıyla gerçekleştirilen arama konferansı hakkında bilgi verdi. "Erzurum’un Geleceği” konulu arama konferansının, Yeni YÖK sistemi yaklaşımı dikkate alınarak üniversite-toplum iş birliği çerçevesinde gerçekleştiğini belirten Rektör Çomaklı, Erzurum’un gelecek planlamasının yapılmasına yönelik yol haritalarının tartışıldığını söyledi.

AYDEMİR: “ÜNİVERSİTELER, BÖLGE VE ÜLKE KALKINMASINDA SÖZ SAHİBİ OLAN KURUMLARDIR”

Atatürk Üniversitesinde yapılan çalışmaların özelde Erzurum, genelde ise ülkemiz için önemli atılımlar olduğunu belirten Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, bilimsel ve akademik gelişmelerin gelenekçi yapıyı değiştirdiğini, niteliği artırmak için çağa ayak uyduracak hamlelerin yapılması gerektiğini vurguladı.

AYDEMİR DEĞİŞİME VURGU YAPTI

Atatürk Üniversitesinin de yapmış olduğu yenilikler ile bu değişime ayak uydurduğunu belirten Aydemir: “İyi eğitilmiş nüfus, kalkınmayı hızlandırıcı ve üretici bir lokomotif vazifesini görmektedir. Nitelikli ve kaliteli nüfus yetiştirmenin de en önemli yolu şüphesiz ki iyi bir eğitim sistemine sahip olmaktır. Bu nedenle üniversiteler bölge ve ülke kalkınmasında söz sahibi olan üst düzey eğitim veren kurumlardır. Ülke yükseköğretiminde uzun bir mazisi olan Atatürk Üniversitesi de bu misyonu başarıyla yerine getiren kurumlarımızın başında yer alıyor. Ne kadar iftihar etsek azdır. Bugün de gördük ki geleceğimiz emin ellerde. Bu duygu ve düşüncelerle, bizleri misafir eden, sunumlarıyla geleceğe daha umutlu bakmamıza vesile olan Atatürk Üniversitesinin kıymetli Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür ediyor; kendisine, ekibine ve tüm üniversite ailesine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

 
Aziziye'den ETÜ TULPAR işbirliği
 
Çomaklı’dan Eğitim istişaresi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Destici’den sert tepki
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Önceliğimiz ...
Olur Belediye Başkanı Demircan AK Parti’ye katıldı
31 Mart 2019 seçimlerinde bağımsız aday olarak Olur Belediye Başkanı seçilen ...
“Ortak paydamız Erzurum’dur”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’daki yerel ...
 
Aliyev’den Sekmen’e onur madalyası
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ...
AK Parti Siyaset Akademisi kayıtları başladı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 19’uncu dönem Siyaset Akademisi ...
Sekmen: ‘Tek millet olmanın gururunu yaşıyoruz’
Azerbaycan Cumhuriyetinin Diplomatik Hizmet Kurumlarının Yaranmasının ...
 
Akdağ’dan Cumhur İttifakı buluşması
Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış, Ak Parti İlçe Başkanı A.Kerim ...
“10 yıllık gazeteciyle 10 günlük medya paylaşımcısı bir mi?”
Ünal, “10 yıllık basın emekçisiyle 10 günlük sosyal medya paylaşımcısı ...
"Trump suçlu arıyorsa Pensilvanya'ya baksın"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Trump ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri