Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
Şehit polisler mevlitle anıldı
Şehit polisler mevlitle anıldı
HABERLER>GUNCEL
14 Mart 2013 Perşembe - 13:18

Doğan ve Özer'den Tıp Bayramı mesajı

Erzurum Tekman Belediye Başkanı Yakup Doğan ve AK Parti İlçe Başkanı Taner Özer, yayınladıkları mesajla 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.

Doğan ve Özer den Tıp Bayramı mesajı

AHMET UĞUR BUDAK
ERZURUM (İHA) - Erzurum Tekman Belediye Başkanı Yakup Doğan ve AK Parti İlçe Başkanı Taner Özer, yayınladıkları mesajla 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.
Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Yakup Doğan, “Vatandaşlar olarak bizler, sağlığımızı emanet ettiğimiz doktor, hemşire, ebe, acil tıp teknisyeni gibi tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlarım” dedi.
Başkan Doğan mesajında şunları kaydetti; "Sağlığımızı emanet ettiğimiz, yaptıkları görevle çok kutsal bir misyon yüklenen sağlık çalışanlarımızı bu gün bir kez daha hatırlayıp, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. İnsanlarımıza etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev tabiî ki doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza düşmektedir. Bu önemli görevi yürüten sağlık personelinin çalışma şartlarının daha iyi yapabilmeleri için elimizden gelen çabayı sarf etmekteyiz.Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ömrünün son döneminde, hastalığının ilerlemesine rağmen ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ diyerek, yabancı doktor istememiş, Türk hekimine sağlığını emanet etmiştir.Daha önce ilçemizde bir sağlık ocağı ve zaman zaman tek doktorla halkımıza hizmet veririken şu an ilçemiz hastanesinde 4 uzman, 9 aile hekimi'nin yanı sıra ebe,Hemşire ve sağlık memurlarımız hizmet vermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle ömrünün önemli bir kısmını insan sağlığına adayan tüm hekimlerimizin ve bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”
İNSANLIK TARİHİ BOYUNCA TIP VE SAĞLIĞA DUYULAN İLGİ DEVAM ETMİŞTİR
AK Parti İlçe başkanı Taner Özer ise 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. “İnsanlık tarihi boyunca tıp ve sağlığa duyulan ilgi devam etmiştir. Kutsal ve çok anlamlı bu görevi hekimler, insana bahşedilen beden ve ruh sağlığını korumak ve yaşatmak adına çağlar boyunca yerine getirmişlerdir. Hayatın her alanında olduğu gibi tıp alanında da bilimsel gelişmeler yaşanmış, yüzyıllar boyunca devam eden geleneksel tıp yöntemleri yerini modern tıbba bırakmıştır. Modern tıp alanındaki gelişmeler cumhuriyetin kuruluşu sonrası hızlı bir şekilde devam etmiş, bugün gelinen noktada sağlık alanındaki verilerde ülkemiz önemli bir noktaya ulaşmıştır.Daha önce ilçemizde tek pratisyen doktor hizmet verirken şu an ilçemizde; 4 uzman doktor, acilde 2 pratisyen doktor,9 aile hekimi, hemşire, ebe, sağlık çalışanlarımız hizmet vermektedir. Hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın üstlendikleri bu kutsal görevi başarı ile sürdürecekleri inanç ve temennisiyle, başta Tekman olmak üzere yurdumuzun dört bir yanında sağlık hizmeti veren tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, başarılarının devamını dilerim.”
 

 
Genç Girişimcilere İş İngilizcesi
 
Köprüköy milli coşku yaşadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnönü Lozan’ı anlattı
İnönü Vakfı Başkanı Özden İnönü Toker, “Doğuda kazandığımız zafer, bizi ...
İHA'dan Baro'ya ziyaret
Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri, İHA Erzurum Bölge Müdürü ...
Bu yasak, alkışlanacak yasak..
Aralarında Erzurum’unda bulunduğu 9 ilde açık alanlarda alkollüiçecekler yasak
 
Pasinler'de Milli Coşku
Erzurum'un Pasinler ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü ...
Köpeklerin saldırısından kaçarken kalçasını kırdı
Erzurum’un Hınıs ilçesinde başı boş sokak köpeklerinin saldırısından kaçan ...
Facebook'tan çocuklarını satışa çıkardı
ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 22 yaşındaki bir kadın, iki çocuğunu ...
 
Oltu Erzurum Günleri'ne hazırlanıyor
Oltu Mayıs ayında Ankara’da yapılacak olan Erzurum Günleri’ne hazırlanıyor.
'Bugün her günden daha fazla Akif’i anlamaya ihtiyacımız var'
Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. ...
İstiklal Marşı için yarıştılar
12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinlikleri ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri