Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>BÖLGEDEN
24 Kasım 2020 Salı - 15:00

Doğu Anadolu’da Öğretmenler Günü gündemi

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde 24 Kasım Öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Şehit öğretmen kabirleri ziyaret edildi, şehit öğretmen ailelerinin gönülleri alındı.

Doğu Anadolu’da Öğretmenler Günü gündemi

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde 24 Kasım Öğretmenler günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Şehit öğretmen kabirleri ziyaret edildi, şehit öğretmen ailelerinin gönülleri alındı.

BİTLİS’TE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Bitlis’te 24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı. Pandemi nedeniyle katılımın düşük olduğu program, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un mesajının okunmasının ardından bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, zor bir dönemden geçildiğini belirterek, “Bugünlerde öğretmenlerde öğrencilerini bilgisayar, tablet ve telefon gibi teknolojik aletlerle eğitmeye özen gösteriyor. Yabancı bir düşünürün dediği gibi ‘Herkesin sanatına bir değer biçersiniz ama öğretmenin sanatına bir değer biçemezsiniz.’ Toplumdaki güzelliklerin yüzde 99 müsebbibi sizlersiniz. Ancak toplumdaki kötülüklerin müsebbibi sizler değilsiniz. Çünkü içinde yetiştikleri çevre, anne ve babaların aldığı eğitim, çocuğun sosyoekonomik durumu, daha da ötesi bugünkü yazılı ve görsel basın, sosyal medya, çocuklarımızın geleceğini şekillendiriyor” dedi. Meslektaşlarına da seslenen Korkmaz, “Değerli arkadaşlar zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Bizim mesleğimiz normalde zor bir meslektir. Sevgi mesleğidir. Fedakarlık mesleğidir. Bizim mesleğimiz çocuğun gözünün içine bakarken mutlu olma mesleğidir. İçinde bulunduğumuz salgın döneminde öğretmen arkadaşlarımız filyasyon ekiplerinde, yardımda, artı ekran başında, telefonda ve tablette eğitim vermeye çalışıyor. Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenleri Günü’nü kutluyorum” dedi.Program, adaylıkları kalkan öğretmenlerin yemin ederek göreve başlamaları, öğrencilere ödüllerin verilmesinin ardından sona erdi.

ELAZIĞ’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENİ

Elazığ’da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Atatürk anıtına çelenk konuldu.

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tören düzenlendi. Valilik önündeki düzenlenen törene, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ve öğretmenler katıldı. Törende Gürtürk, Atatürk anıtına çelenk koydu. Saygı duruşundu bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi.

HAKKARİ’DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Hakkari’de 24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı.

Konak Caddesi üzerinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan öğretmenler, Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ile birlikte ellerinde dev Atatürk posteri ve Türk bayrağıyla törenin yapılacağı valilik binası önüne kadar yürüdüler. Valilik binası önünde korona virüs tedbirleri uygulanarak gerçekleştirilen törende İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İngilizce öğretmeni Nuran Biçer tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Törene katılan Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, öğretmenlerin gününü kutlayarak, “Pandeminden dolayı açık havada yaptık. İnşallah önümüzdeki yıl daha güzel kutlayacağız. Bir gün değil her gün sizi hatırlayacağız. Bizler sizler için ne yapsak azdır. Her zaman vatanın en ücra köşesinde insanlığı, ilimi öğretiyorsunuz. Ben bu duygu ve düşüncelerle gününüzü kutluyorum” dedi.

Gür ve öğretmenler, törenin ardından Akbıyık'ı makamında ziyaret etti. Vali Akbıyık, öğretmenlerle bir süre sohbet edip günlerini kutlayarak değişik hediyeler takdim edip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törene İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Dağ ve Komando Tugay Komutan Yardımcısı Piyade Albay Bora Gürgan, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, CHP Merkez İlçe Başkanı Şükrü Çivi, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Dilan Korkmaz, bazı kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

KARS’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Kars’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak kutlandı.

İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Öğretmenlerin şiirler okunmasıyla devam eden etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmayı video konferansla programa katılan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay yaptı.

Daha sonra programa Kars Valisi, Belediye Başkan vekili Türker Öksüz, video konferansla bağlandı. Öğretmenlere hitap eden Öksüz, Bugün tabi öğretmenler günü, bizim için çok önemli, çok anlamlı bir gün. Malum biliyorsunuz Covid salgını nedeniyle maalesef yüz yüze bazı programları icra edemiyoruz. Uzaktan da olsa sizlere hitap etmekten mutlu olduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Program yapılan konuşmaların ardından mesleğe yeni atanan öğretmenlerin yemin etmesi ve müzik dinletisiyle sona erdi.

"ÖĞRETMEN İÇİN ÇAL 3" REKOR KIRIYOR

Ardahan’da görev yapan öğretmenler tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla özel olarak hazırlanan, "Öğretmen için çal 3" klibi internette izlenme rekorları kırıyor.

İlk olarak 2014 yılında Öğretmenler günü için hazırlanan 'öğretmen için çal Ardahan' klipi sosyal ve ulusal medyada geniş yankı bulmuştu. Ardahan'da görev yapan çeşitli branştaki öğretmenler bu defa, "Öğretmen için çal 3" adlı şarkıya klip çekti.

Öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hazırladıkları "Öğretmen İçin Çal" isimli video klip ile hem öğretmenler gününü kutladılar hem de Ardahan ilinin tanıtımını gerçekleştirdiler. Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında bir araya gelen ve öğretmen Aysel Cihan Karaman'ın söz ve müziğini yazdığı "Benim Adım Öğretmen" şarkısını seslendiren Ardahanlı öğretmenler, Ardahan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mesut Yolcu yönetiminde yaptıkları klip çalışmasını tamamladı. Müzik ve diğer branşlarda görev yapan öğretmenler çok sayıda kitleye ulaşması amacıyla YouTube üzerinden "Öğretmen İçin Çal" adıyla yayınladıkları klipte, Ardahan'ın doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi mekanlarına da yer verildi.

Klipin yönetmenliğini yapan Mesut Yolcu, yurdumuzun dört bir yanında bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum dedi. Yolcu, "Öğretmenleri unutmamak adına böyle bir etkinliği yaptık. Ardahan'da bizim için yapılan bu çalışma son derece önemli. Çünkü bizler burada öğretmenlerimize verdiğimiz değeri ifade etmek istiyoruz. Ardahan'da görev yapan her öğretmen bizim için çok değerli. Bizler bu klip ile Ardahan'ın tarihi ve kültürünü de tanıttığımıza inanıyoruz" dedi.

VALİ SARIİBRAHİM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim “24 Kasım öğretmenler günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim yayımladığı mesajında, “Evlatlarımızı çağın gereklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilen, milli ve manevi değerlerimizi benimseyen bireyler olarak yetiştiren öğretmenlerimiz, geleceği inşa etmek gibi son derece önemli bir görevi yerine getirmektedir. Her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir fakat bütün mesleklerin mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. İlk emri “oku” olan, kalemin kılıçtan üstün olduğunu bilen bir medeniyetin mensupları olarak da, öğretmenlerimizin bizlerde ayrı bir yeri, gönüllerimizde ayrı bir önemi vardır. Her bir öğretmenimiz bizim için özeldir, geleceğimiz adına önemli bir fırsattır. Her öğretmenimiz, evlatlarımız için bir umut ışığıdır. Edirne’den Iğdır’a, şehir merkezlerinden en ücra köylere kadar her karış vatan toprağında görevlerini hakkıyla yerine getiren ve kendilerini eğitime ve öğrencilerine adayan fedakâr öğretmenlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. Görevi başında şehit olmuş öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı uzun ömürler niyaz ediyorum” dedi.

MUŞ’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Muş’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü, korona virüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törenle kutlandı.

Muş Valiliği tören alanında düzenlenen program, İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Pandemi kurallarına uyularak düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Programın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, Öğretmenler Günü’nü korona virüs salgını nedeniyle buruk kutladıklarını söyledi. Bu durumun üzücü olduğuna değinen Kıvanç, “Biz Öğretmenler Günümüzü öğrencilerimizle birlikte kutladığımız zaman, o cıvıl cıvıl yuvalarımızda kutladığımız zaman bir başkaydı. Cefakâr, vefakâr, en ücra köşede görev yapan, devletini temsil eden, değerlerini temsil eden öğretmen arkadaşlarımızın gününü yürekten kutluyorum. Bu süreçte de kendilerine sağlık diliyorum. Öğretmenin değeri bu pandemi sürecinde daha iyi anlaşıldı. Yani uzaktan eğitim yoluyla da olsa, öğretmenin olmadığı bir yerde eğitimin çok zor gerçekleşeceği hepimiz tarafından çok açık bir şekilde görüldü. Eğitimde öğretmen faktörünün çok kıymetli olduğunu bu süreçte daha iyi anladık” dedi.

VARTO’DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Muş’un Varto ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Müdür Yalçın Süne tarafından sunulan çelengin ardından program, İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne, tören sonunda öğretmenlere gül dağıttı.

ADAY ÖĞRETMENLERDE YEMİN HEYECANI

Malatya’da 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında aday öğretmenlerin yemin etmesinde ve emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesinde heyecan yaşandı.

Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programına, Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, STK temsilcileri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı. İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda, öğretmenler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okunup, konuşmalar yapıldı. Vali Aydın Baruş programda yaptığı konuşmada, eğitimin önemine temas ederek, “Bugün büyük Türkiye'nin gelecekte dünyaya hak ve adalet dağıtacak büyük bir memleketin hayalini kuruyorsak ancak bunu eğitime önem vermekle, öğretmenlerimize önem vermekle başarabiliriz. Bunun çok iyi farkında olmamız lazım. Biz öğretmenlerimize ne kadar büyük değer verirsek, eğitim süreçlerinde bunlara ne kadar fazla yardımcı olursak gelecek bizim için daha aydınlık, daha umut verici olacaktır” dedi.

Öğretmenleri çocukların geleceğini inşa eden mimarlar olarak nitelendiren Vali Baruş, “Öğretmenlik mesleğini icra ederken ve bu kutsal dava uğrunda hayatını tehlikeye atarak ülkemizin dört bir tarafında gözü korkmadan çalışabilen tüm öğretmenlerimizi buradan tebrik ediyorum. Bu mesleği icra ederken hayatını hain terör saldırısında kaybeden Aybüke Yalçın öğretmenimize Necmettin Yılmaz öğretmenimize ve nice şehitlerimize yüce Rabbimden sonsuz rahmet diliyorum. Bugün yemin ederek göreve başlayan ve yeni atanan öğretmenlerimize mesleklerinde ömür boyu başarılar ve mutluluklar diliyorum. Bugün emekli olması münasebetiyle şeref belgesi takdim edeceğimiz ve ellerinden öptüğümüz değerli büyüklerimize, değerli öğretmenlerimize de hem Malatya eğitimi için hem Türkiye'nin gelişmesi için Türkiye'ye gerçekten faydalı olabilecek ve tüm benliklerini bu ülke uğruna feda edebilecek büyük insanlar yetiştirdikleri için tek tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Program aday öğretmenler için yemin töreninin yapılması, emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesi ve “Hasan Ali Yücel Öykü” yarışmasında dereceye giren öğretmenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Programında, aday öğretmenlerin yemin etmesinde ve emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesinde heyecan yaşandı.

TUNCELİ'DE ŞEHİT ÖĞRETMENLER İÇİN FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Tunceli’de şehit öğretmenlerin anısına fidanlar toprakla buluşturuldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında kentte görev yapan ve şehit öğretmenler için fidan dikme etkinliği yapıldı. Etkinlik kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden alınan toplam bin 552 fidan, il merkezi ve ilçelerdeki okullara gönderildi.Gönderilen fidanlar belirlenen bölgelerde dikildi.

Kentte çeşitli tarihlerde şehit edilen 28 öğretmen ve diğer şehit öğretmenler anısına öğretmenevi bahçesine fidanları İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci ve yöneticiler dikti.

VALİ BİLMEZ, ÖĞRETMENLERLE TELEKONFERANS ARACILIĞIYLA GÖRÜŞTÜ

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Öğretmenler Günü dolayısıyla 13 ilçedeki öğretmenlerle telekonferans aracılığıyla görüşerek günlerini kutladı.

Öğretmenler Günü dolayısıyla sabah valilik önündeki Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdür Vekili Şahin Uçkan tarafından çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğretmenler adına Veli Mehmet Emin Bilmez’e makamında çiçek takdim edildi. Kutlama programı kapsamında Vali Bilmez, Valilik Alipaşa Toplantı Salonunda öğretmenlerle telekonferans aracılığıyla bir araya geldi.

Vali Bilmez, konuşmasına doğum yaptıktan sonra vefat eden Tuşba ilçesi Yeniköşk Mahallesi’nde görevli öğretmen Ayşegül Ataş’a ve ebediyete irtihal eden öğretmenlere rahmet dileyerek başladı. Öğretmenlik mesleğinin kutsallığı ve önemine dikkat çeken Vali Bilmez, özellikle bu bölgede öğretmenlik yapmanın zorluk ve sorumluluğunun daha fazla olduğunu söyledi. Öğretmenlerin çocuklara rol model olduğunu anlatan Vali Bilmez, ”Öğretmenler sadece okulda değil yaşantılarıyla ders veriyor. Çünkü çocuklar siz öğretmenlerinin yaşamlarını hayatlarında uyguluyorlar. Ayrıca toplumun değişim ve dönüşümü sizlerin sayesinde olacak. Özellikle kız çocuklarının okullaşması toplumun değişimi açısından çok büyük önem arz ediyor. Burada sizlere çok büyük görevler düşüyor. Ben ilimizdeki öğretmenlerimizin görevlerini en iyi şekilde ifa ettiğine inanıyorum. Öğretmenler olarak kendinize de vakit ayırın. Yaşamak istediklerinizi ötelemeyin” dedi.

Vali Mehmet Emin Bilmez, öğretmenlere de söz vererek görev yaptıkları okullar ve ilçelerle ilgili duygularını aldı.

ERCİŞ'TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Van’ın Erciş ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı.

Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık İşler'in Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Hediye takdiminden sonra idareci ve öğretmenlerden oluşan topluluk, depremde hayatını kaybeden öğretmenlerin mezarlarını ziyaret ederek karanfil bırakıldı.

Kabir ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık İşler, “Bugün 23 Ekim 2011 yılında yaşadığımız deprem hadisesinde hayatını kaybeden 76 öğretmenimizin anısına depremde vefat etmiş şehit öğretmen Mesut Özata'nın huzurunda şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

 
Öğretmenleri konu alan kitaplar
 
Erzurum’da Öğretmenler Günü etkinliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fedakar öğretmenlerden örnek yaklaşım
Yüz yüze eğitime ara verilmesinin ardından öğrencilerin olmayışını fırsat ...
‘Eğitim en önemli değerdir’
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Yakutiye Belediye ...
‘Öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır’
Orhan, ‘Öğretmenlerimiz, mücadeleyi elden bırakmamayı, pes etmemeyi ve ...
 
'Öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz'
Öğretmenlerin tüm zorluklara rağmen eğitim-öğretim için canla başla çalıştığını ...
‘Öğretmenler toplumun önderleri’
Aşkale Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir mesaj yayımladı.
‘Öğretmenlerimiz fedakarlık timsalidir’
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, " Ülkemizin dört bir yanında görev yapan ...
 
Evlat nöbeti tutan ailelerden Arınç’a tepki
HDP’li Selahattin Demirtaş’ın cezaevinde tahliye edilmesine ilişkin sözler ...
Acılı babadan PKK’ya tepki
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Kars’ta 1 köy karantinaya alındı
Kars’ın Digor ilçesine bağlı Yağlıca köyü Korona virüs (Covid-19) tedbirleri ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri