Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
Şehit polisler mevlitle anıldı
Şehit polisler mevlitle anıldı
HABERLER>GUNCEL
25 Mart 2013 Pazartesi - 18:02

Erzurum'da milli heyecan

Erzurum'un ev sahipliği yapacağı 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası Ana Eleme Turu 7. Grup maçları 27 Mart'ta başlayacak.

Erzurum da milli heyecan

Erzurum'un ev sahipliği yapacağı 2014 UEFA Futsal Avrupa Şampiyonası Ana Eleme Turu 7. Grup maçları 27 Mart'ta başlayacak.
Milli Takımımız ile birlikte İngiltere, Slovenya ve Ukrayna'nın mücadele edeceği karşılaşmalar sonunda grup liderliğini elde edecek takım, diğer 6 Ana Eleme Grubu birincisiyle birlikte doğrudan 2014 Avrupa Futsal Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanacak. Ana Eleme Turu gruplarını ikinci sırada tamamlayan 7 takım ve en iyi üçüncü ise, 17-24 Eylül 2013 tarihleri arasında Play-off oynayacak. Play-off turundan gelecek 4 takım ve ev sahibi Belçika ile Ana Eleme Turu'nun 7 birincisinden oluşan 12 takım finallerde mücadele edecek.
Türkiye, Ana Eleme Turu 7. Grup'taki ilk maçını Çarşamba günü saat 17.00'da Slovenya ile oynayacak. Perşembe günü saat 17.00'da İngiltere ile karşılaşacak olan Milli Takım, son maçını ise Cumartesi saat 20.00'da Ukrayna ile yapacak. Tüm karşılaşmalar Erzurum Buz Arena'da oynanacak.
 

 
TDP ile hayallerine uçtular
 
Y.Emre'de tüp patladı: 9 yaralı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
aynen öyle 27 Mart 2013 Çarşamba 08:21

has dadaş ağzına sağlık.söylediklerine harfiyen katılıyorum

Yorumu oyla      10      4  
HAS DADAŞ 26 Mart 2013 Salı 13:58

Öncelikle şunu söyleyelim;Erzurumspor süper lig deyken seyirci sayısı 10.000 idi çünkü stad kapasitesi o kadardı.Ayrıca Erzurum taraftarı Hiçbir zaman riyakar Olmadı Bunuda hakaret babında anlıyoruz.Şampiyona zamanı yağmur zamanı demişsiniz Acaba Doğu karadenizden özellikle Rize ve Trabzondan dahamı fazla yağmur alıyor Erzurum.Zira rize ve Trabzon 4 mevsim yağmur alan iller.Stadın zeminine gelincede Gençlik spor olsun.T.F.F. olsun belki bu sayede zeminle ilgilenirlerdi.Ayrıca il nüfusunun biri 305 000(trabzon)Diğeri 323 000(Rize)olan yerlere büyük organizasyon verildide ilçelerle 1000000 olan Erzuruma HALI SAHA maçı layık görüldüyse sanırım bu teşekkür değil eleştiri gerektirir.

Yorumu oyla      14      4  
kendini kandırma 26 Mart 2013 Salı 13:54

hangı yetkılı temızlık yaptırırmıyormuş?super kupa macında saha hazırlanmadımı mılyarlar harcanmasımı ve çöpler ıcındemı oynandı maç?biz şunu daha öğrenemedık kendı ınsanımıza guvenmıyoruz başarır edasıyla bakmıyorz.hep dışarıya karşı kendı ınsanımızı kotuleyıp özeleştiriyi fazla yapıyoruz.şampiyona verilsin yeterki hazırlanır yapılır.milyon dolarlık fener galatasaray oyuncularına zemın hazırlanabılıyorsa u20 dunya gencler sampıyonasına hazırlanır.şimdiki sahanız zemının ısıtılması 2 saatlık 20 mılyar elektrık yakıyor.buyuksehır beledıyesı kabul etmedı bu ucretı karsılamaya sahada bu hale geldı.dunya sampıyonası verılsın yıne altından kalkacaktır bu sehır ınan kardesım.rızespor ızleyecek tabıkı cunku ptt lıgde takımları.erzurumun durumu kotu dıye taraftar gıtmıyor dıye, bu potansıyelın olmadıgını gostermez.bu tür dandık turnuvalarla erzurumun gozunu boyuyorlar.3 ulke gelıyor 60 sporcu.buz hokeyınde buz patenınde bunun gıbı nıce turnuvalar yapıldı üstelık 50-60 ülkeden 300 er sporcunun katılımı oldu.50 ülke dıyorum dıkkat et.taraftar bıle gelmedı ne oldu gelmedıyse. kı futbol seyırcısı fazlaca ınanın doldururduk osahayı.ancak savunma yapın kendı ınsanımızı kotuleyın.bı de teskkur bekleyın.tesekkur ederız sagolun ne buyuk bı turnuva gerceklestırıyorsunuz sagolun.kotu demıyorum ıyıkı futsal yapılıyor ama sampıyonın yapılacagı ıllerde 2 karadenız ili var farkındaysan.lobi güç meselesi.bizim tff baskanı kendınden bı haber sıyasetcılerımız sporla alakası yok zaten

Yorumu oyla      12      4  
Burak yanlış düşünüyorsun 26 Mart 2013 Salı 10:32

Erzurumda futbol izleyen seyirci sayısı en fazla 10 bin kişi. onlarda birinci liğdeyken oldu.Büyükşehirin maçlarına gidenlerin resmi sayısı ikibine ulaşmıyor. Erzurumda futbola ilgi bu kadar. Rizeye verilmesine eleşti yaptığın şampiyona büyük organizasyon, onlar futbol konusunda bizim gibi riyakar değiller, futbolu seviyorlar maç izliyor. Birde sahanın zeminine bir bak. Büyükşehir belediye, yakutiye bu zemin yüzünden ne puanlar kaybetti. şampiyona zamanı yağmur zamanı bu zemin ne olur, hangi yetkili temizlik yaptırır. sonra bu futsal yeni bir model, erzurum bu alanda dile geliyor bunada teşekkür etmek gerekmezmi sence

Yorumu oyla      6      11  
BURAK 26 Mart 2013 Salı 09:08

ancak bu tür basit turnuvalarla kandırsılar insanları.bakınız 020 dünya dünya gençler futbol şampiyonasının yapılacağı iller Antep,Bursa,Rize Kayseri,İstanbul,Antalya.. Erzuruma sayın Başbakanın katkılarıyla Süper Kupa Finali verildi. birde bu futsal turnuvası 3 gün sürecek günde 2 maç.boş trıbunlere oynanacak.Hadi Trabzonu anladık süper ligde takımı var vs. peki Rizeyle Erzurum arasında ne var ?Lobi farkı var.Burdaki futsal turnuvasını Erzurum Tff mi aldırdı sanıyorsunuz dandik turnuvalarla kandırıyorlar işte.göz boyamak ıcın.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ASİMDER Nahcivan’da sergi açacak
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı ...
Haboğlu konseri beğeni topladı
Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezinde, İlahiyat Fakültesi Genç Vizyon ...
Oltu’da milli coşku
Oltu ilçesinin düşman işgalinden kurtarılışının 95.yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı
 
Palandöken'de kar fırtınası
Palandöken Kayak Merkezi'nde etkili olan kar fırtınası, kayak severleri zor durumda bıraktı.
50 yaşından sonra Kur’an öğrendiler
Diyanet İşleri Başkanlığınca hayata geçirilen ve Müftülüklerin öncülüğünde ...
‘12 Mart Milli destanımız’
Ankara’da Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı ile Erzurum İktisadi Sosyal ...
 
Nevruz ve Milli coşku
21 Mart Nevruz Bayramını Yusuf Ziyabey Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle ...
Taşmağazalardan Aynalı Çarşı'ya...
Yakutiye Belediyesi tarafından Çanakkale’ye gönderilen öğrenci kafilesi ...
Pazaryolu 1001 Hatim Duasına hazırlanıyor
Pazaryolu’nda geçen yıl başlatılan 1001 Hatim programı bu yıl da düzenlendi. ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri