Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>BÖLGEDEN
17 Ocak 2020 Cuma - 16:03

Erzurum’dan Van’a Karne şöleni

Tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de karne şöleni yaşandı. Erzurum’dan Van’a, Malatya’dan Kars’a yüzbinlerce öğrenci karne sevincini paylaştı.

Erzurum’dan Van’a Karne şöleni

Tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de karne şöleni yaşandı. Erzurum’dan Van’a, Malatya’dan Kars’a yüzbinlerce öğrenci karne sevincini paylaştı.

AĞRI’DA KARNE HEYECANI

Ağrı’da 2019-2020 eğitim-öğretim yılının birinci dönemin sona ermesi ile birlikte yaklaşık 165 bin öğrenci karne aldı

Ağrı’da 2019-2020 eğitim-öğretim yılının 1. Döneminin sona ermesi ile birlikte merkeze bağlı Aşkale Köyü Ahmet Alagöz İlk ve Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Burada düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Ağrı Valisi Süleyman Elban, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Karne dağıtım töreninden önce Vali Elban, okulda KodlAğrı Projesi kapsamında kurulan kodlama sınıfını gezerek, öğrencilerin 1. Dönemde yaptıkları projeleri inceledi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ve öğretmenlerden proje hakkında bilgiler alan Elban, daha sonra öğrencilere karnelerini dağıttı.

Karne dağıtımından sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Elban, ülke genelinde yaklaşık 18 Milyon öğrencinin bu gün karne aldığını belirterek, öğrencilerin karne heyecanına ortak olmak istediklerini söyledi. Elban: “Bu gün 2019-2020 eğitim-öğretim yılının 1. Dönemi sona erdi. Ülkemizde zorunlu eğitim çağında olan yaklaşık 18 Milyon yavrumuz bu gün karnelerini aldı. Yaklaşık 15 günlük tatilleri var. Bizde bu vesile ile Aşkale Köyümüze geldik. Yavrularımızın heyecanına ortak olmak istedik. Bu geçen yarıyıldaki başarıları için kendilerini tebrik ettik. Öğretmenlerimizle de görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah 2. Döneme daha gayretli, daha başarılı bir yarıyıl geçireceğiz. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize gelecekte başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Karne dağıtım töreninde Vali Elban’a İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Nihat Özen’de eşlik etti.

BİNGÖL'DE 58 BİN ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI

Bingöl’de 2019-2020 eğitim öğretim döneminin yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle 58 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Bingöl'de de öğrenciler karne almak için sabah saatlerinde okul yolunu tuttu. Bingöl'de 362 eğitim öğretim kurumunda toplam 58 bin 250 öğrenciye karne verildi. Karne töreni ise, İbni Sina İlkokul ve Ortaokulu’nda Vali Kadir Ekinci, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Öğrencilere dağıtılan fidanları dikmelerini isteyen Vali Ekinci, bakım yapmaları konusunda öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Daha sonra Vali Ekinci, öğrencilere karnelerini verdi.

Okulun ilk döneminde çok yorulduğunu ve ara tatilde dinleneceğini belirten 8’inci sınıf öğrencilerinden Naime Çomak, “ Okula severek gelmiş olsam bile çok yoruldum. Tatilde yorgunluğumu üstümden atmak için bol bol dinleneceğim. En sevdiğim kitapları alıp okuyacağım. Derslerime de çalışacağım ama kendime zaman ayıracağım. Ailemle zaman geçirip, kayak tesislerine gideceğim” dedi.

Ara tatilde öğrencilerin kitap okumaları ve aktivitelere katılması gerektiğini belirten Vali Yardımcısı Fatih Kaya ise, “2019-2020 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini tamamladık. Öğrencilerimiz karnelerini aldılar, en büyük temennimiz onlara şu oldu. bol bol dinlesinler. Kitap okusunlar, etkinliklere katılsınlar, spor yapsınlar ve dinlenmiş bir şekilde tekrar okullara gelsinler. Bu ikinci dönemin başarısı içinde anahtar olacaktır” şeklinde konuştu.

BİTLİS’TE 87 BİN 831 ÖĞRENCİ KARNESİNİ ALDI

Bitlis’te 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısında 87 bin 831 öğrenci karne alırken, evde eğitim gören Arda’nın karnesini ise Vali Oktay Çağatay bizzat evine giderek teslim etti.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve beraberindeki heyet evde eğitim gören 5’nci sınıf öğrencisi Arda Güler’in karnesini evine götürerek verdi.

Bitlis’te karne dağıtım töreni merkez Muştakbaba İlkokulunda gerçekleştirildi. Programa Bitlis Valisi Oktay Çağatay, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, şube müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. Buradaki karne töreninin ardından Yükseliş Mahallesi'nde oturan 5‘inci sınıf öğrencisi Arda Güler’in evine giden Vali Çağatay, Bitlis genelinde 74 öğrencinin evde eğitim gördüğünü belirterek, “Bugün Bitlis ve ilçelerinde 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamladık. İl genelindeki 742 okulumuzda bulunan 87 bin 831 öğrencimizin tamamı, 6 bin 237 öğretmen arkadaşımızın yaklaşık 4 aydır geçirdiği eğitim-öğretim sürecinin sonunda karnelerine kavuşturduk” dedi.

Evde eğitim gören Arda Güler’in evinde gazetecilere açıklamada bulunan Bitlis Valisi Oktay Çağatay, şunları söyledi:

“Okullarımızın bayram günlerinden birisini güzel yavrumuzun evinde kutluyoruz. Bugün okullarımızın tatil günü, çocuklarımız karnelerini aldılar. Onları 15 günlük bir ara tatile gönderiyoruz. Bu sene Milli Eğitim Bakanlığımız farklı bir uygulama yaptı. Kasım ayında küçük bir tatil geçirdik. Bir dahaki küçük tatilimizi de sanırım Nisan ayında yapacağız. Bunun verimini biz bu yıl hissettik. Çocuklarımızda karnelerini aldılar. Yanında bulunduğumuz Arda öğrencimizin küçük bir rahatsızlığı var. Birazcık daha tedavisine devam edecek. Tedavisi bitince arkadaşlarıyla beraber koşacak, oynayacak. Bize söz verdi. Gelecek karnesinde bizzat okulunda vereceğiz. Bitlis Türkiye’nin en çok kar alan yerlerinden biridir. Çocuklarımız kar tatilini çok seviyorlar. Ama bu sene Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak onlara çok fazla kar tatili hediye edemedik. Çünkü Bitlis Merkeze çok kar yağmadı. Köylerimizde ciddi bir kar var. Arkadaşlarımızın mücadelesi devam ediyor. Önceki yıllarda kardan dolayı ciddi anlamda kar tatili yaptırdık. Bu sene yaptırmamaktan memnunuz. Eğitim-öğretim yarıyıl dönemini başarılı bir şekilde tatilsiz atlattık. Geçen yıl bazı acı olaylar yaşamıştık. Öğrencilerimizi bireysel kazalarda kaybetmiştik. Tekrar rahmetle anıyoruz onları. Bu yıl hiçbir öğrencimizin burnu bile kanamadan eğitim-öğretim yarıyılımızı tamamladık. Milli Eğitim Bakanlığımızın bir uygulamasından söz etmek istiyorum. Şu anda bu sebeple Arda öğrencimizin evinde bulunuyoruz. Yerinde ve çok güzel bir uygulama oldu. Arda 5’inci sınıf öğrencisi olduğu için branş derslerini almak zorundadır. Şu anda sadece Arda için 6 öğretmenimiz ailenin uygun olduğu her gün geliyorlar ve Arda’nın eğitimini tamamlıyorlar. İl genelinde evinde eğitim gören öğrenci sayımız ise 74’tür. Sadece Bitlis’te bile 74 öğrenci olduğunu düşünürsek Milli Eğitim Bakanlığının bu anlamdaki başarısını takdir etmemek mümkün değil. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.”

EVDE ALDIĞI EĞİTİM İLE ONUR BELGESİ ALDI

Erzincan’da lösemi hastalığından dolayı okula gidemediği için evde eğitim alan 15 yaşındaki Ayşe Osma karnesini evinde aldı. Onur belgesi ve teşekkür belgesi alan Ayşe Osma karnesini Vali Ali Arslantaş’tan aldı.

ERZİNCAN’DA 40 BİN 915 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Erzincan’da 266 eğitim kurumunda eğitim alan 40 bin 915 öğrenci bugün karne sevinci yaşadı. Erzincan Anadolu Lisesi öğrencileri ise karnelerini Vali Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Bekir Aksun ve İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’den aldı. Öğrencilere başarılarından dolayı teşekkür eden Vali Arslantaş, “266 eğitim kurumumuzda 40 bin 915 öğrencimiz ikinci çeyreği tamamlayarak karne alamaya hak kazandılar. İkinci dönem çok daha yoğun olacak. Özellikle 8. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencilerimizin hem önümüzdeki yıl devam edecekleri liseye hem de üniversite sınavlarına girecekler. Son dinlenme arifesinden sonra kaldıkları yerden iyi bir tempo ile çalışmaya devam edecekler. Tüm öğrencilerimizi birinci dönemde gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Zayıf olan notlarını ikinci dönem daha da çalışarak düzelteceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

JANDARMA PERSONELİ, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Elazığ’da jandarma personeli, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, "Sizden Biriyiz" projesi kapsamında yarı yıl tatili nedeniyle özel eğitim alan çocukların yanı sıra ilk,orta ve lise eğitimi veren merkez ve ilçelerde okulları ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen jandarma personeli, çocukların karne heyecanına da ortak oldu.

Karne alan öğrencilere kitap hediye eden jandarma personeli, tatilde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

HAKKARİ’DE 70 BİN ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Hakkari il genelinde 70 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Biçer Mahallesi’nde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İlk ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Sürreya Doğan, Emniyet Müdür Yardımcısı Harun Özcan, Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Müdür Yardımcısı Ali Korkmaz, Okul Müdürü Mehmet kanat, Biçer Mahallesi Muhtarı Kemal Erol ve veliler katıldı. Müdür Gür ve beraberindekiler, anasınıfındaki öğrencileri ziyaret ederek karnelerini verdiler. Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ekipleri ise, öğrencilerle aynı sıraları paylaşarak kek ikramında bulundular.

Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Türkiye’nin 81 vilayetinde olduğu gibi Hakkari’de de 70 bin öğrencinin karne heyecanı yaşadığını söyledi. Müdür Gür, “Ülkemizin genelinde 20 milyon civarında öğrenci karnelerini aldı. Hakkari’de de 70 bin öğrenciye karneleri dağıtıldı. Eğitim maratonunun birinci dönemini burada kısa bir arayla sonlandırmış bulunuyoruz ve bizim için güzel bir dönemdi. Valimizin himayesinde başlatmış olduğumuz Hakkari’de eğitim seferberliği, çok ciddi şekilde heyecana neden oldu. Bu çalışmayla inşallah öğretmenlerimizin bu emeğine çok güzel sonuçlara ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

KARS’TA SÖMESTR TATİLİ BAŞLADI

Kars’ta, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında 591 okulda, eğitim gören, 66 bin 241 öğrenci ile 3 bin 713 öğretmen, düzenlenen törenle 15 günlük yarıyı tatiline girdi.

Tüm yurtta olduğu gibi Kars’ta da öğrenciler yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu yaşadı. Kars’ta karne dağıtım töreni, Zübeyde Hanım İlkokulu’nda yapıldı.

Kars Valisi Türker Öksüz’ün katılımıyla düzenlenen karne dağıtım töreninde öğrencilerin heyecanlı olmaları dikkat çekti. Bir süre öğrenci velileriyle görüşen Vali Türker Öksüz, daha sonra minik öğrencilerin karnelerini vererek tebrik etti.

Kars Valisi Türker Öksüz, “ Bugün birinci eğitim öğretim yılını, yarıyılını geride bıraktık. Karne alma günü, hepinizle burada birlikte olmaktan son derece mutluyum. Bugün hem sisin için hem de öğrencilerimiz için özel bir gün, çok heyecanlı bir gün karne alma günü, bir yarıyılın emeği bugün karşılığını buluyor. Karnelerle karşılığını buluyor” dedi.

Öksüz, “Ama şunu hiç unutmayalım. Karneler iyi olabilir, kötü olabilir, her şeyin göstergesi değildir. Öğrencilerimizin başarısını da gösterir. Ama olumsuzluk olan karnelerde de şüphesiz bunlardan bir şey çıkarmak lazım. Planlı çalışmak, istikrarlı çalışmak, devamlı çalışmak her şeyin anahtarıdır. Başarının anahtarıdır. Dolayısıyla öğrencilerimizi hep böyle görmek lazım. Biz böyle görüyoruz. Öğrencilerimizi sadece karneyle değerlendirmeyelim. Onlar bizim gelecekteki en büyük varlığımız, geleceğe ait en büyük güvencemiz, öğrencilerimize biz sevgiyle yaklaşıyoruz. Onları severek, hoşgörüyle yaklaşıyoruz. Velilerimizden de öğrencilere sevgiyle yaklaşmalarını istiyoruz. Sadece karneyle değerlendirmemelerini, öğrencilerimizde bir yarıyılda çalıştılar, çabaladılar. Okumaya geçtiler onları kutluyorum” diye konuştu.

IĞDIR’DA, 51 BİN ÖĞRENCİ YARI YIL TATİLİNE GİRDİ

Iğdır’da yarıyıl tatili kapsamında merkez Kurtuluş İlkokulu ile Iğdır Orta Okulunda karne dağıtım töreni düzenlendi. Iğdır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Budanur ile Okul müdürü Salih Pala, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettikten sonra, karneleri dağıttı.

Öğrencilere tatillerini iyi değerlendirmeleri için bol bol kitap okumalarını ve dinlenmelerini tavsiye eden Budanur, “Siz sevgili öğrenci ve değerli velilerimiz için buradayız. Sevgili öğrenciler sizden tek bir şey istiyorum çok kitap okuyun ve tatili güzel değerlendirin” dedi. Yapılan konuşmaların ardından program karne dağıtım töreni ile son buldu.

MUŞ’TA KARNE HEYECANI

Muş’ta 2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonu karne dağıtım töreni yapıldı.

Merkez Ertuğrul Gazi İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Muş Vali Yardımcısı Alper Çifçi, İl Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, Milli Eğitim Müdür yardımcıları Enver Kıvanç ve Mehmet Özçelik, Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Çoban, öğretmenler, çok sayıda öğrenci ve veliler katıldı.

Törende Muş Vali Yardımcısı Alper Çifçi, Milli Eğitim Müdürü Emin Engin ve beraberindekiler, sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini takdim ettiler.

Vali Yardımcısı Alper Çifçi, karne dağıtım töreninin ardından öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet edip; öğrencilere, öğretmenlere ve velilere sağlıklı ve huzur dolu bir yarıyıl tatili dileklerinde bulundu.

Tören, karne dağıtımının ardından sona erdi.

MALATYA'DA 170 BİN ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da öğrenciler yarıyıl tatiline girdi. 170 bin 860 öğrencinin karne heyecanı yaşadığını kentte Vali Aydın Baruş, ilkokul öğrencileriyle kartopu oynayarak çocukların heyecanına ortak oldu.

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısında Malatya’da 170 bin 860 öğrenci bugün itibariyle yarıyıl tatiline girdi. Malatya’da 846 okulda karne heyecanı yaşanırken Malatya Valisi Aydın Baruş ve diğer yetkililer Yeşilyurt ilçesinde bulunan Selahattin Eyyübi İlkokulunda düzenlenen karne törenine katıldı.

Burada öğrencilere karnelerini dağıtan Vali Baruş, 17 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatilinin 3 Şubat’a kadar süreceğini belirterek, “Malatya geneli 170 bin 860 öğrenci karne alıyor. Çocuklarımızın iyi bir şekilde dinlenmelerini tavsiye ediyoruz, ailelerde bu konuda öğrencilerimize yardımcı olsunlar. Bu süre zarfından yararlı faaliyetlerde gerçekleştirebilirler” dedi.

Sınıftaki karne töreninin ardından dışarı çıkan Vali Baruş’a öğrenciler sürpriz yaptı. Kar yağışının etkili olduğu Malatya’da öğrenciler Vali Baruş’a kartopu fırlatınca renkli görüntüler yaşandı. Vali Baruş da öğrencilere karşılık vererek onlarla kartopu oynadı. Öğrenciler daha sonra günün anısına Vali Baruş ve diğer yetkililerle birlikte toplu hatıra fotoğraflı çektirdi.

Karne törenine Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Turgay Gülenç ile Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da katıldı.

TUNCELİ’DE KARNE HEYECANI

Tunceli’de 9 bin 630 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Tunceli'de de 2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanması nedeniyle öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Kentte 123 okulda 9 bin 630 öğrenci karne alarak tatile girdi. Sarı Saltuk İlkokulu’nda da karne töreni düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci, idareciler, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Öğrencilere karnelerini veren Vali Yardımcısı Yosunkaya, tatilde bol bol dinlenmeleri ve kitap okumaları tavsiyesinde bulundu

VAN’DA 310 BİN ÖĞRENCİ KARNELERİNİ ALDI

Van'da 310 bin öğrenci ve 18 bini aşkın öğretmen için yarıyıl tatili başladı.

Edremit Andaç İlk ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van Vali Yardımcısı Ferhat Atar, Edremit Kaymakamı ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhammet Fuat Türkman, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Burada öğrencilere karneleriyle birlikte hediye dağıtan Vali Bilmez, öğrencilere nasihatlerde bulundu. Öğrencilere yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini ve bol bol kitap okumalarını isteyen Vali Bilmez, kendilerine başarılar diledi. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Vali Bilmez ve protokol, onlarla sohbet etti.

Karnelerini alan öğrenci ve öğretmenler için 2. dönem 3 Şubat Pazartesi günü ders zilinin çalmasıyla başlayacak ve 19 Haziran'da sona erecek.

 
Orhan’dan evlat nöbetindeki annelere destek
 
Karasu Nehri dondu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orhan’dan evlat nöbetindeki annelere destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Gülşen Orhan, çocuklarının ...
HDP önündeki oturma eylemine bir aile daha katıldı
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Bir eğitimciden Vefa örneği
öğretmen Ahmet Tokkaya, okulun bahçesinden öğrencileriyle birlikte topladığı ...
 
Dadaş Kaymakam Canpolat göreve başladı
Bilecik'in Gölpazarı İlçe Kaymakamlığı'na atanan Muhammet Emre Canpolat görevine başladı
"Yalnız oyuncaklara yeni arkadaşlar"
Erzurum’un Pasinler ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Değerler ...
Şehit Öztürk’e vefa
Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Ergezen Ortaokulu, Şehit Eren Öztürk’ün cami ...
 
Evlat nöbetine bir aile daha katıldı
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Soğuk rekoru eksi 25’le Göle’deydi
Doğu Anadolu Bölgesinde dün gece en soğuk yerleşim yeri Ardahan’ın Göle ...
Aziziye Belediyesinden ‘akıllı belediyecilik’
Son yıllarda popülaritesi artan Türkiye’de pek az belediye tarafından ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri