Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Tortumspor için ‘BAL’ hazırlığı
Tortumspor için ‘BAL’ hazırlığı
Oltu’da altyapı seferberliği
Oltu’da altyapı seferberliği
Erzurum’da Gaziler günü kutlandı
Erzurum’da Gaziler günü kutlandı
Ambulans helikopter imdada yetişti
Ambulans helikopter imdada yetişti
HABERLER>SPOR
8 Ağustos 2024 Perşembe - 04:10

Erzurumspor 2 sezonluk kadrosuyla kaldı!

*ERZURUM GAZETESİ ÖZEL - 2022 – 2023 ile 2023 – 2024 sezonlarında olağanüstü bir mücadele ile ligde kalmayı başaran Erzurumspor’un efsane kadrosu bu sezonda da mavi beyazlı forma için ter dökecek.

Erzurumspor 2 sezonluk kadrosuyla kaldı!

2022 – 2023 ile 2023 – 2024 sezonlarında olağanüstü bir mücadele ile ligde kalmayı başaran Erzurumspor’un efsane kadrosu bu sezonda da mavi beyazlı forma için ter dökecek. Transfer tahtası açılmayan, bu nedenle gerekli takviye yapılmayan Erzurumspor’da yine iş 3 sezonluk efsane kadroya düşecek.

Ligde transfer tahtası açık olan ekipler gerekli ve transferde gündem oluşturan futbolcuları transfer ederken, Erzurumspor transfer tahtası açılsa bile ancak kadro şişkinlikleri sebebiyle listelere giremeyen futbolcuları alabilecek.   

Erzurumspor geçen sezona göre daha zorlu ekiplerin yer aldığı bir ligde mücadele verecek. Teknik Direktör Hakan Kutlu başta olmak üzere son iki sezonda fedakarlık gösteren ana kadro, takviye yapılmazsa yine takımı ligde tutmaya çalışacak. Takımın yükünü Göktuğ Bakırbaş, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Eren Tozlu gibi duayen futbolcular taşıyacak.

Erzurumspor’un bu sezon ligde mücadele edecek olan kadrosu açıklandı. TFF sitesinde yayımlanan kadroda 30 futbolcu yer aldı. Ahmet Eren Aksakal, Alperen Karaca, Celal Hanalp, Cengizhan Bayrak, Enes Yiğit, Eren Özdemir, Eren Tozlu, Fatih Onay, Fırat Şaşi, Güney Yılmaz, Hasan Batuhan Artarslan ,  Hüseyin Mevlütoğlu,  İslam Uğurcan Mengi,  Mehmet Göktüğ Bakırbaş, Muhammed Emin Yavaş,  Muhammed Furkan Özhan,  Muhammet Karahan,  Mustafa Akbaş,  Mustafa Yumlu, Mustafa Gürkan Varlık,  Orhan Ovacıklı, Özgür Sert, Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Sefa Akgün, Süleyman Koç, Yakup Kırtay,  Yakup Uzunel, Yiğit Furkan Türkmen, Yunus Emre Demir, Yusuf Tok kadroda gösterilen futbolcular oldu.

SAKARYASPOR, DEFANS OYUNCUSU ALPER ULUDAĞ'I RENKLERİNE KATTI

Sakaryaspor, 33 yaşındaki defans oyuncusu Alper Uludağ ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, geçtiğimiz sezon MKE Ankaragücü'nde forma giyen 33 yaşındaki defans oyuncusu Alper Uludağ'ı renklerine bağladı. 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Uludağ, “Çok büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Ben de bu önemli yolda kulübün bir parçası olmaktan gururluyum ve elimden geleni yapacağım. Zorluklara alışık bir insanım ve karşıma çıkabilecek zorluklara da en güzel şekilde cevap vereceğimi umuyorum. Sakatsız, belasız bir sezon olmasını diliyorum” diye konuştu. Kulüp Başkanı Vekili Semih İlkis de transferin hayırlı olmasını diledi.

KARAGÜMRÜK, GALATASARAY’DAN BARAN DEMİROĞLU’NU KİRALIK OLARAK KADROSUNA KATTI

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Galatasaray’ın 19 yaşındaki genç futbolcusu Baran Demiroğlu’nu kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Trendyol 1. Lig ekibi Fatih Karagümrük, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar son olarak Galatasaray altyapısından Baran Demiroğlu’nu kiralık olarak kadrosuna kattı. 19 yaşındaki genç futbolcunun transferi resmen duyuruldu. Fatih Karagümrük’ün resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Kiralık olarak kadromuza kattığımız Baran, kariyerine Galatasaray’da başladı, 7 yıl Galatasaray altyapısında forma giydi. Önceki sezon Süper Lig’de 2 maça çıkan Baran, milli formayı da giyme şansı buldu. Baran Demiroğlu’na, Karagümrük’e hoş geldin der, başarılar dileriz” denildi.

İSTANBULSPOR, GENÇ FUTBOLCU BARAN ALP VARDAR'IN KANSERE YAKALANDIĞINI DUYURDU

İstanbulspor'un genç futbolcusu Baran Alp Vardar'a kanser teşhisi konuldu.

Trendyol 1. Lig ekibi İstanbulspor, 19 yaşındaki futbolcu Baran Alp Vardar'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Genç oyuncu için kanser teşhisi konulduğu ifade edilen açıklamada, "Biz hep seninle olacağız canımız Baran Alp Vardar. Altyapımızdan yetişmiş, A takımımızda görev almış, canımız Baran Alp Vardar’a yapılan tetkikler sonucu kanser teşhisi konmuş, tedavi sürecine başlamıştır. Daima seninle olacağız" denildi.

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz ile futbolcular Baran Alp'i hastanede ziyaret ederek moral verdi. Yapılan bu açıklama sonrası birçok kulüp de geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Geçtiğimiz sezonun son dönemlerinde A takıma yükselen Baran Alp, Süper Lig'de 3 maçta forma giydi.

 
ATAUNİ’den  Karabük üniversitesi ile iş birliği
 
Erzurum trafiğinde acı bilanço:Bin 430 kaza, 17 ölü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Futsal A Milli Takımı Erzurum’da buluşacak        
Futsal A Milli Takımımızın 2026 Avrupa Şampiyonası elemeleri hazırlıkları ...
Bandırmaspor’da Erzurumspor maçı gündemi
2025 sezonu profesyonel ve amatör futbol ve basketbol müsabakalarının ...
GSİM’de atıcılık gündem oluşturdu
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki havalı atış poligonunda ...
 
U18 Millî Takımı Erzurum’da kamp yapacak
U18 Millî Takımı 11-16 Ağustos tarihleri arasında Erzurum'da yapacağı ...
Erzurumspor hazırlık kampını tamamladı
Trendyol 1. Lig 2024/2025 sezonu hazırlıkları kapsamında 1 Temmuz’dan ...
Şampiyonlar madalyalarına aldı
Türkiye’de ilk kez Erzurum’da düzenlenen Downhill Türkiye Şampiyonası’nda ...
 
ATAUNİ’den Karakucak Güreş Festivali
Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan 1. Karakucak ...
Erzurum’da Antrenör Eğitim Programları devam ediyor
TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen antrenör eğitim ...
Erzurum’da Downhill Türkiye Şampiyonası düzenlendi
Türkiye'de ilk kez düzenlenen Downhill Türkiye Şampiyonası, Palandöken'in ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri