Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Taekwondoda Dadaş damgası
Taekwondoda Dadaş damgası
GSİM’den yüzücülere motivasyon desteği
GSİM’den yüzücülere motivasyon desteği
İl Sağlıktan GSİM'e destek sertifikası
İl Sağlıktan GSİM'e destek sertifikası
Jandarma imdatlarına yetişti
Jandarma imdatlarına yetişti
MEM ve ASHM’den Aile yılı temalı resim sergisi
MEM ve ASHM’den Aile yılı temalı resim sergisi
HABERLER>ARAŞTIRMA İNCELEME
16 Aralık 2012 Pazar - 11:13

İnternette katil olduğunu öğrendi

Balıkesirli berber Selahattin Aytekin, internette müşterisini traş ederken gösterilen fotoğrafında katil olmakla suçlandığını görünce şoka girdi. Mesleğiyle ilgili yaptığı şovlarla ün kazanan Balıkesirli usta berber internet sitesi hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

İnternette katil olduğunu öğrendi

TAŞKIN SARICA
BALIKESİR (İHA) - Balıkesirli berber Selahattin Aytekin, internette müşterisini traş ederken gösterilen fotoğrafında katil olmakla suçlandığını görünce şoka girdi. Mesleğiyle ilgili yaptığı şovlarla ün kazanan Balıkesirli usta berber internet sitesi hakkında dava açmaya hazırlanıyor.
Balıkesir'de müşterilerini ateşle saç, baltayla sakal traşı ederek yaptığı ilginç şovlarla ünlenen Selahattin Aytekin, bir haber sitesinde, "Türklere özgü ölümler" başlıklı haberde yayınlanan 19 fotoğraf karesinden sonuncusunda kendisini görünce neye uğradığını şaşırdı. Müşterisini sakal traşı yaparken yayınlanan fotoğraf karesinin altında, "Tıraş olurken berberin rahatlatır diye boynu aniden sağa sola çevirme hareketi sonucu küt diye boynu kırılan müşterinin koltukta rahmetlik oluşu. (Erzurum)" yazısını gören Selahattin Aytekin, gözlerine inanamadığını söyledi.
"Böyle birşey olamaz" diye tepki gösteren Selahattin Aytekin, söz konusu haber sitesi hakkında dava açmaya hazırlandığını belirtti. Aytekin, "Şu anda kendimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum. İnternette dolaşırken bir haber duydum halen onun şokundayım. Ben şov dünyasına kendim kabul ettirmiş, yıllarca bu hizmeti vermiş bir insanım. İnternette dolaşırken kendimi katil olarak görüyorum, halen şoktayım. Haberlere bakarken kendi fotoğrafımı gördüm. Üzerinde baktım ki Türklere özgü ölümler yazıyor. Altını okuduğumda, bir müşterisini rahatlatmak maksadı ile boynunu kütleterek bir arkadaşımızı vefat ettirmiş, benim de fotoğrafımı vermişler. Katil damgasını yemişim. Ben ateşle, balta ile traş yapan birisiyim. Bu fotoğrafın da 7-8 yıllık mazisi vardır. En kısa zamanda avukatımla görüşüp gerekli hukuki yollara başvuracağım" dedi.
Şovmen berberin 25 yıllık müşterisi olan Cumhur Bozdağ, internetteki haberi görünce büyük bir şaşkınlık yaşadığını, inanamadığını söyledi. Bozdağ, "Selahattin o tarz hareketler yapmaz. Olsa olsa ufak tefek kazalar olur, benim sakalımı alırken bir taraflarımı kestiği olmuştur. Ama böyle bir şey kesinlikle yakıştıramam" diyerek tepkisini ve şaşkınlığını ifade etti. Öfkeli berber hakkını adalet önünde arayacağını tekrarladı.
 

 
Soğukta ilk rekor
 
Yakutiyespor ümit verdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
21.yüzyılın en büyük yalanı: 21 Aralık..
Tüm Dünyanın gözünü kulağını çevirdiği 21 Aralık’a sayılı günler kala ...
Belediyelere bilimsel destek
Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi (KKEF) bölüm başkanlarından ...
Kadına şiddet telin edildi
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, son günlerde artan kadına yönelik ...
 
Ar’dan DHMİ analizi
Ar'ın; Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisinde yayımlanan ...
Uzmanlardan karda yürüme uyarısı
Erzurum genelinde kar ve soğuk hava hakim olmaya başlarken uzmanlar buzlu ...
Görmez “kıyamet senaryolarına” cevap verdi
Görmez, bu haftaki mesajında dünya genelinde tartışmalara sebep olan “kıyamet ...
 
25 firma teşhir edildi
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, gıdada taklit ve tağşiş yapan firmaları açıkladı.
MTM Ayın ‘En’lerini açıkladı
Kasım ayı siyaset gündemi yoğun geçti.
Sorunlar ‘kardeşlik bağı’ ile çözülecek
İran İslâmî ve Kültürel İşler Bakanı Muhammed Bagher Hurremşad, Diyanet ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri