Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
Şehit polisler mevlitle anıldı
Şehit polisler mevlitle anıldı
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
24 Mart 2013 Pazar - 11:43

Karabağ'dan Erzurum vurgusu

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Erzurum'un Narman ilçesinin düşman işgalinden 95'inci kurtuluş yılı etkinliklerine katıldı. Başkan Karabağ, "Türkiye'nin Erzurumlu duruşuna ihtiyacı var. " dedi.

Karabağ dan Erzurum vurgusu

İZMİR (İHA) - Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Erzurum'un Narman ilçesinin düşman işgalinden 95'inci kurtuluş yılı etkinliklerine katıldı. Başkan Karabağ, "Türkiye'nin Erzurumlu duruşuna ihtiyacı var. Bayraklı'dan Erzurum'a kardeşlik köprüsü kurarak, örnek olacağız" dedi.
Erzurum'un Narmanlar ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yılı kutlandı. Bu kapsamda düzenlenen Erzurum Narmanlar Derneği'nin kahvaltısına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'da katıldı. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Karabağ, Erzurumlulara büyük önem verdiğini belirterek, Erzurumluların milliyetçilik duyguları ve hassasiyetiyle, dik duruşlarının Türkiye'ye örnek olması gerektiğini ifade etti.
TÜRKİYE'NİN SİZE İHTİYACI VAR
Erzurumlulara ve Erzurum derneklerine verdiği önemi vurgulayarak, imkanlar dahilinde bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da destek ve yardımların süreceğini söyleyen Başkan Karabağ, "Türkiye'nin Erzurumlu duruşuna ihtiyacı var. İster oy versinler, ister vermesinler biz gücümüz yettiğince desteklerimizi sürdüreceğiz. Türkiye'nin Erzurum'a ve Erzurumlulara ihtiyacı var. Bayraklı'dan Erzurum'a kardeşlik köprüsü kuracağız. Birlik ve dayanışma örneği göstereceğiz. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır" diye konuştu.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ
Ege Bölgesi Narmanlar Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Muzaffer Okumuş ise; Erzurum'un Türkiye'nin önemli kentlerinden biri olduğunu vurgulayarak, birlik ve dayanışma mesajları verdiği konuşmasında Erzurum'un ve kültürünün yaşaması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini dile getirdi. Bayraklı Belediyesi Dünya Barış Anıtı'ndaki kahvaltının ardından akşam saatlerinde Havuz Düğün Salonu'nda düzenlenen etkiliğe de katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yaptığı kısa konuşmada büyük alkış aldı. Erzurumluların yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanlarının, sivil toplum örgütü temsilcilerinin de hazır bulunduğu geceye AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ'da katıldı. "Ev alma komşu al" sözünün Erzurum'a has güzel bir örnek olabileceğine işaret eden Dağ, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Etkinlikte Erzurum yöresine ait halk oyunları ekibinin folklör gösterisi geceye renk kattı. Başkan Karabağ'a destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
 

 
Emrespor: 1 – Y.Yozgatspor: 1
 
Perakendeciliğin nabzı Erzurum’da atacak
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
çaykolik 24 Mart 2013 Pazar 18:17

Helal olsun sana Başkan Karabağ,İzmir-Bayraklıdan Erzurum ve Erzurumluyu takip ediyorsunuz,Erzurumlu duruşunu değerlendiriyorsunuz,Allah sizden razı olsun.İhtiyaç olduğunda hatırlanan bir il oldu maalesef...ERZ.TOBB Başkanının söylediği gibi MEGAKÖY olmuş.Sakın sizin köylerle karşılaştırma da!Kar-kiş kıyamet soğuklar,kaliteli kömür yok,doğalgaz pahalı,belediye sevgili hemşerilerine öyle kömür dağıtıyor ki hava kirliliği had safhada,işsizlik,geçim sıkıntısını da ekle…bir de şehir politikası var ki ! Herkes huzur ve keyifli sanarsın başka yerdeyim, sana bile yabancı gelir..Evet senin anlattığın o duruşa mecal kalıyor mu? Kalanıda bitirmek ister gibi zorlaştırıyorlar.Erzurumu Erzurumludan koparıyorlar.Sahapsız kaldı gibi.Erzurumlu ne zaman kendine gelecek,göç duracak ve memleketine sahap çıkarsa o zaman sen Erzurum duruşunu gör sayın Başkan. Sadece Türkiye değil dunya örnek alacak eminim.Hele gelsin bizim elin baharı, karlar erisin ,havalar ısınsın Erzurumlunun bir dalı ısınsın da..Erzurumlu olmaktan gurur duyuyorum.

Yorumu oyla      7      4  
birde erzurumlu öğrense 24 Mart 2013 Pazar 12:05

Bu başkanın, Türkiyenin Erzurumluluk duruşuna ihtiyacı var tespitine bir de Erzurumlular iman etse, birde erzurum kendinin farkında olsa bu şehir nerelere yükselirde farkında olan mı var

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baydemir’den ‘Türk Dünyasında Nevruz’
Güneş Vakfı Genel Merkezi'nde düzenlenen ve yoğun ilgi gören konferansta ...
‘Bizi Rahat Bırakın’
Erzurum'da, fotoğraf sanatçısı Niko Guido'nun "Bizi Rahat Bırakın" adlı sergisi açıldı.
Manas okundu, Nevruz kutlandı
Şenlikte, Manas Destanı okunarak Halk oyunları gösterisi, atışmalar ve ...
 
Aref Erzurum’da gösteri yapacak
Aref Türkiye turnesi kapsamında 6 ilde 13 gösteri ile 15 bin seyirciye ...
İ.Hakkı Hz’leri eseriyle anıldı
Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri'nin 'Hocamın başucuna doğmayan güneşi ...
EDT’den ‘On ikinci Gece’
Erzurum Devlet Tiyatrosu Mart ayını William Shakespeare’nin On ikinci ...
 
Aşıklar Çanakkale için söyledi
Ünlü Aşık Kul Nuri, Aşık Süphani, Aşık İhsan Yavuzer ve Aşık Rahim Sağlam ...
Tarhan “Güzel insan Modeli’ni anlatacak
Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan Atatürk üniversitesinde bir konferans verecek
Türk Dünyası’ndan Nevruz gösterisi
Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim gören Türk ve Türk Cumhuriyetlerinden ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri