Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kura Nehri can aldı
Kura Nehri can aldı
'Hicri yeni yılınız kutlu olsun'
'Hicri yeni yılınız kutlu olsun'
Gazze’de can kaybı 56 bin 259’a yükseldi
Gazze’de can kaybı 56 bin 259’a yükseldi
MSB bilgilendirdi
MSB bilgilendirdi
Merkez Bankası PPK özeti açıklandı
Merkez Bankası PPK özeti açıklandı
HABERLER>SİYASET
9 Şubat 2019 Cumartesi - 16:18

Karataş: “MHP’nin 50. yıldönümü kutlu olsun”

Karataş, “8-9 Şubat 1969 Türk Milliyetçilerinin çatısı olan partimizin, yapılan kongre sonucunda temelleri atılan ve 50 yıllık şanlı tarihi boyunca çizgisinde zikzak olmayan bir siyasi hareketin mensubu olmanın onuru yaşamaktayız” dedi.

Karataş: “MHP’nin 50. yıldönümü kutlu olsun”

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “8-9 Şubat 1969 Türk Milliyetçilerinin çatısı olan partimizin, yapılan kongre sonucunda temelleri atılan ve 50 yıllık şanlı tarihi boyunca çizgisinde zikzak olmayan bir siyasi hareketin mensubu olmanın onuru yaşamaktayız” dedi.

Karataş, 8- 9 Şubat’ın Türk tarihinin canlı, coşkulu ve cesaret dolu bir simgesi olan MHP’nin kuruluş yıl dönümü olduğunu kaydederek, şunları kaydetti; “Bundan tam 50 yıl önce Başbuğ Alparslan Türkeş’in başlattığı hareketle nirvanaya doğru harekete geçen partimiz, hala aynı çizgisinde devam etmektedir. 8-9 Şubat 1969 tarihinde mensubu olan ülkücülerle şanlı ve şerefli bir yola çıkan partimiz, bugün ise Türkmen Beyi Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin idaresinde ilk günkü heyecanla yoluna devam etmektedir.

Yüce Türk Milletinin güçlenmesini, esenliğini, huzur ve mutluluğunu tesis etmek gayesini taşıyan ülkücüler, en ağır çilelere ve işkencelere rağmen bu gayesinden asla vazgeçmemiş ve asla vazgeçmeyecektir.

Gönlünde şehitlerimizin mübarek hatırası, gözünde Türklüğün gür meşalesi, üzerinde yüce Allah’ın himayesi olan ülkücü hareket dualıdır ve bu büyük dava, göğsünü vatan siper ederek, hainlere karşında durup biz ülkücülere de şuur vererek geleceğin yüksek ülkülerini aydınlatmıştır.

Unutmamalıyız ki, Bu hareket şehit ocağı, gazi yuvasıdır. Asıl hedefimiz aziz milletimize layık olduğu refah ve huzuru, kutlu devletimize ise ihtiyacı olan gerçek bağımsızlık ve liderliği sağlamaktır. Partimizin başarısı için, geçmişte yaşanan kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakarak, gönül ve ülkü birliği yapıp, omuz omuza yürümeliyiz. Çünkü asıl olan Türk Milletinin bekasının devamlılığıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 8-9 Şubat 1969 tarihinde kurulan ve yarım asırdır milletinin hizmetkarı olan Milliyetçi Hareket Partimizin kuruluşunun 50. yıldönümü kutlu olsun.”

 
Oltu Çayı buz tuttu
 
Sigarayla mücadelede farkındalık yaklaşımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ: 'Şer ittifakı sandıkta mahkum olacaktır'
CHP ve İYİ Parti'nin HDP ile ittifakını milletin gözünden kaçırmaya çalıştığını ...
Karataş: Cumhur İttifakına bağlılığımız devam edecek
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak ...
Aydemir’den HDP önerisine tepki
Mİlletvekili Aydemir, AK Parti’nin 17 yıldır ihya siyaseti yaptığı, 17 ...
 
Erdoğan’dan siyasetçi tarifi
Erdoğan, “Siyasetçilerin görevi düşman kazanmak değil, dost kazanmaktır. ...
AK Parti Horasan İlçe Başkanlığına atama
Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti Horasan ilçe başkanlığına Recep Karataş atandı
Dadaş Taşyürek’e yoğun ilgi
Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için aday olduğunu söyleyen Erzurumlu ...
 
Toplantı ve gösteri yürüyüş güzergahları belirlendi
Erzurum Valiliği tarafından toplantı yeri ve gösteri yürüyüşü güzergâhları belirlendi.
Büyükkılıç: “Dadaş kardeşlerime teşekkür ederim”
Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Timur Kurt ...
Uysal dadaşlarla istişare etti
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Zafer kimin?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bunun Adı Medeniyet mi Şimdi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Medeni insanın çöple imtihanı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri