Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Emniyetten sürücülere EDS uyarısı
Emniyetten sürücülere EDS uyarısı
Kiremitlik Tabyası'nda çevre seferberliği
Kiremitlik Tabyası'nda çevre seferberliği
Çiftçi’den Türk Kızılay’ı Kan Merkezi’ne ziyaret
Çiftçi’den Türk Kızılay’ı Kan Merkezi’ne ziyaret
2 terörist teslim oldu
2 terörist teslim oldu
MSB: Son bir haftada 95 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 95 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>SİYASET
5 Haziran 2013 Çarşamba - 19:42

Köylerin çehresi değişiyor

Palandöken İlçe kaymakamlığı tarafından yürütülen Köylere hizmet götürme projesiyle köyler parke taşla tanışıyor, çamurdan kurtuluyor.

Köylerin çehresi değişiyor

İhsan KUMRU

Palandöken İlçe kaymakamlığı tarafından yürütülen Köylere hizmet götürme projesiyle köyler parke taşla tanışıyor, çamurdan kurtuluyor. Proje kapsamında daha önce iki köy parke taşla çamurdan kurtulurken, dün de Yukarıyenice köyü parke taşla tanıştı. Yukarı Yenice’de 2 bin 463 metrekare parke taşı döşeme çalışması İlçe Kaymakamı Şenol Esmer’in katılımıyla start aldı. Köyde parke taşlarını kendi elleriyle döşeyerek çalışmaları başlatan Esmer, köylerde yaşam standardının yükseltildiğine dikkat çekti.

DEVLETE DUA

Yukarı Yenice Köyü’nde sakinler “Bizi çamurdan kurtardınız. Allah devletimize zeval vermesin” duasıyla teşekkürlerini dile getirdiler. Palandöken İlçe Kaymakamı  Şenol Esmer de yaptığı konuşmada, köylere yapılan hizmetlerle yaşam standardının yükseltildiğine dikkat çekerek, “  Palandöken İlçe Kaymakamlığı olarak köylere hizmet götürme kapsamında  Yukarıyenice köyümüze 2 bin 463 metrekare parke taşı döşeme çalışması yapılıyor. Bugün itibariyle çalışmalarımız başladı. Mayıs ayında ihalesi yapıldı. Temmuz ayında parke taşı döşeme çalışmasının bitirilmesi hedefleniyor. Yine Güzelyurt ve Dereboğazı köyümüzünde parke döşemesi yapıldı. Köylerimizde standardı yükseltiyoruz. Güzelyurt köyümüzde 6 bin 500 metrekare parke taşı döşendi. Buradaki çalışmamız 140 bin TL mal olurken, Dereboğazı köyümüze ise 3 bin 980 metre kare parke taşı döşendi ve buranın maliyeti de 90 bin TL oldu.” dedi

KÖYLER ÇAMURDAN KURTULUYOR

Yapılan çalışmalarla köyde yaşayan insanların memnuniyetini kazandıklarını dile getiren Esmer konuşmasına şöyle devam etti: “Köyler bizim doğduğumuz büyüdüğümüz yerlerdir.  Buradaki köylülerimiz yolları iyi olamadığı için ciddi zorluklar çekiyorlar. Köylerimiz yapılan yollarla çamurdan kurtuluyor. Devletimizin sağladığı imkanlarla köylerimiz için koşturuyoruz . Bizim amacımız Köylere en güzel şekilde  hizmetler götürmektir. Kaymakamlık olarak Köylere hizmet götürme  projesi ile köylere güzel hizmetler götürdük. Bu tür çalışmalarımız devam edecek. Biz köylerimizin sorunlarını yerinde görerek çözüme kavuşturuyoruz. Kaymakamlık olarak her zaman köylülerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. “

 

 
Bingöl yolunda uyuşturucu operasyonu
 
Erzurum’un ihracat payı arttı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
NE sesimize NEDE yazılı yorumumuza,kulak veren OLMAYICA...! 6 Haziran 2013 Perşembe 10:53

KÖYLERİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYORMUŞ, Gerçekle uzaktan yakından ne alaka. SORUNU DİLE GETİRMEYEN,sorularını dile getiren vatandaşların mesajlarını örtbas eden medya VATANA İHANET ETMEKDEdir...!

Yorumu oyla      8      4  
GERÇEKDE,çehremiz böyle değişiyor. 6 Haziran 2013 Perşembe 09:58

mecburyetten idare eder diyorduk olan yolumuzu,köyümüz merkeze 5 km dir. yolu beriberbat bi şirket tonajlı kamyonlarla UÇAK GİBİ ÇOK SURATLI taş taşıyarak kamyolarda köyün ve mahallenin yolunu köstebek yuvasına çevirdiler. tozdan geçilmiyor. İŞTE ÇEHREMİZ BÖYLE DEĞİŞİYO.....!

Yorumu oyla      8      4  
NİREDE 6 Haziran 2013 Perşembe 09:46

Bilenler biliyor,görmeyipte bilmeyenler de gerçekden modernleşiyoRuz,diye zannederler. çAYIRTEPE MAHALLESİ(KÖYÜMÜZ)MESKUN MAHALLENİN 50 tonluk Kamyoların yolumuzu ne hale getirdi ğini kim ne bilecek. gece gündüz toz duman ve ses ve sarsıntıdan evlerde korkuyoruz ki ne oldu diye. Yetkililerden YOLA bi çare, jet gipi gece gündüz,TOZU DUMANLA KATARAK, giden 50 tonluk kamyonların hızını NEREDEN BİLECEKLER....!

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulutlar’dan Kandil mesajı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Aksak birlik mesajı verdi
Aksak, “Allah katına yükselmek anlamına gelen Miraç Gecesi’ni ihtiva ettiği ...
Yılmaz’dan Miraç Kandili mesajı
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Miraç Kandili vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
 
'Biz tek vücuduz'
AK Parti Ekonomi Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, ...
Küçükler’den Gezi Parkı tepkisi
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Gezi Parkı eylemlerine tepki gösterdi.
5 ayda 23 milyon ödenek
ÖZEL-Maliye Bakanlığı Mayıs dönemi iller Bankası ve Büyükşehir Belediye ...
 
SMMMO Akgüloğlu dedi
Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına getirilen ...
Meclis haziran gündemi açıklandı
ÖZEL-İl Genel Meclisi Haziran ayı gündemi açıklandı. Bu ay yapılacak ilk ...
Kılıç esnafla istişare etti
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç beraberinde İl Yönetim Kurulu ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri