Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesinde TEKNOFEST gündemi
Atatürk Üniversitesinde TEKNOFEST gündemi
Hacımüftüoğlu’ndan ATAUNİ vizyonu istişaresi
Hacımüftüoğlu’ndan ATAUNİ vizyonu istişaresi
Erzurum'un 8 aylık trafik bilançosu: 19 ölü, 1890 yaralı
Erzurum'un 8 aylık trafik bilançosu: 19 ölü, 1890 yaralı
Ataş, partisinden istifa etti
Ataş, partisinden istifa etti
'Ayın Tarihi' dergisi Ağustos sayısı yayında
'Ayın Tarihi' dergisi Ağustos sayısı yayında
HABERLER>SPOR
23 Temmuz 2024 Salı - 08:09

Kutlu’dan taraftara mesaj: ‘Erzurum’u seviyorum’

Yeni sezon öncesinde değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu, ‘Playoff potasın zorlayacak bir takım ortaya çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.’’ mesajını verdi.

Kutlu’dan taraftara mesaj: ‘Erzurum’u seviyorum’

Yeni sezon öncesinde değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu, ‘Playoff potasın zorlayacak bir takım ortaya çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.’’ mesajını verdi.

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam Erzurumspor, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde gerçekleştirildiği çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Akşam antrenmanı öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Teknik Direktör Hakan Kutlu takımın genel durumunu değerlendirdi.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Erzurumspor’un sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Kutlu, ‘Yerel ve ulusal basınımızla buluşmamız bizleri oldukça mutlu etti. Yaklaşık bir ay olacak. Yoğun tempoda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Erzurum şehri kamp yapmak için oldukça uygun ve bu konuda kendini ispatlanmış durumda, bir çok takım burada kamp yapıyor bizde şehrimizin bu imkanından oldukça verimli bir şekilde faydalanıyoruz. ‘ dedi

KAMP DÖNEMİ

Kamp dönemine değgin açıklamalarda bulunan Kutlu, ‘ Kamplar her takım için çok önemlidir. Yaklaşık iki senedir buradayız ve bu kamp dönemleri bizim açımızdan çok iyi geçiyor. Sezon içinde de takımımıza yansımasını görüyoruz. Genellikle çift antrenman olarak devam ediyoruz ve edeceğiz. Tabi bu süreçte 2 hazırlık maçı oynadık. Yakın zamanda iki hazırlık maçımız daha var bu şekilde yeni sezon hazırlıklarımıza devam ediyoruz.’ bildiriminde bulundu.

ALTYAPI

Erzurumspor’da Altyapının öncelikli olduğunu aktaran Kutlu, ‘Altyapı bizim çok önem verdiğimiz, üzerinde durduğumuz bir konu. Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal’ın altyapıya büyük bir tutkusu ve bağlılığı var. Büyük yatırımlar yapıyor. Nitekim bizde bunun bilincinde hem kendi tarzımız hem de kulübümüz şartları doğrultusunda en uygun en verimli şekilde yararlanmaya çalışıyoruz. Ben futbolcu olduğum dönemde altyapı kültüründen gelen, yetişen bir oyuncuydum. Bunu da iki senede altyapı futbolcularımızdan aldığımız verimi referans göstererek, sözde değil uygulamada da en iyi şekilde bu camiaya gösterdiğimizi düşünüyorum. Tek tek isimler saymayacağım hepsini biliyorsunuz. Geçen sene bir çok arkadaşımız çoğu maçta 11’de sürekli oynadı. Yine aynı arzu aynı isteğimizi hakkaniyetli bir şekilde devam ettireceğiz. Bu senede yine altyapıdan A takımımıza katacağımız isimler var. Mevcut oyunlardan yararlanacağımız oyuncular var. Kiraya gönderip gelişim kat etmesini beklediğimiz oyuncular var. Bu isimler üzerinde sürekli çalışıyoruz kafa yoruyoruz ve buna devam edeceğiz.’ açıklamasını yaptı.

TRANSFER TAHTASI AÇILACAK MI?

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Kutlu, ‘Kulüp Başkanımız önderliğinde transfer tahtası için çok yoğun bir çaba var. Kendisine teşekkür ediyorum. Gecesini gündüzüne katarak bu işi çözmeye çalışıyor. Sonuca ulaşacağını düşünüyorum. İskelet bir kadromuz var. Etrafını en iyi şekilde doldurmak istiyoruz. Tabi bizde tüm hazırlıklarımızı yaptık. Tüm çalışmalarımız transfer tahtasının açılması yönünde. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Sürekli kafa yoruyoruz mevcut şartlar içinde en doğruyu en uygunu bulmaya çalışıyoruz.’ diye konuştu.

TRANSFER VE SPEKÜLASYONLAR

Sosyal medyada transfer edilecek futbolcular adı altında bir takım spekülasyonlar yapıldığına işaret eden Kutlu, ‘Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Sosyal medya da olsun farklı mecralardan sürekli oyuncu isimleri görüyorum yazılıyor çiziliyor. İsmimizi etiketleyip oyuncu öneren insanlar var. Bakın arkadaşlar yazılan çizilen oyuncuların maliyetlerini bir bilseniz. Bazı Türk futbolculardan bahsediliyor tek bir oyuncunun yıllık maliyeti 25 milyon, diğer taraftan yabancı futbolcu isimleri yazılıyor en düşük maliyeti 800 bin Euro biz bu rakamlara çıkamayız. Kulübümüz hem transferi açıp hem bu kadar bütçe ayıramaz. Bizde tüm adımlarımızı buna göre atıyoruz. Taraftarımıza hak veriyorum. 3 yıldır transfer tahtasını bekliyorlar. İstekleri arzuları var.’ dedi

KUTLU, ‘ERZURUM’U VE ERZURUMSPOR’U SEVİYORUM’

Erzurumspor’un bu sezon playoffu hedeflediğini vurgulayan Kutlu, ‘Erzurum’u ve Erzurumspor’u seviyorum ve bizim bu camiada bir karşılığımızın olduğunu düşünüyorum. Bizden sonrasını düşünmeden hareket edemeyiz. Şartlar ne olursa olsun taraftarımızı, camiamızı heyecanlandıracak işler yapacağız. Büyük konuşmayı sevmiyorum. Transferimizi açarsak Allah’ın izniyle yine en azından Playoff potasın zorlayacak bir takım ortaya çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.’’ mesajını verdi.

 
4 ilde 'Kuyu-11' operasyonu
 
Erzurum’da 4 zehir taciri yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor’dan Fenerbahçe’ye teşekkür
Erzurumspor Kulübü yayımladığı mesajla ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ temalı ...
Türk Dünyası Dünya Göçebe Oyunlarında geri sayım
Kazakistan, 8-13 Eylül tarihleri arasında, kökleri Orta Asya'nın göçebe ...
Kayseri Bisiklet ekibi 4 madalya kazandı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Dağ Bisikleti ...
 
TFF’den fikstür açıklaması
Trendyol 1. Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi 24 Temmuz 2024 Çarşamba ...
Süper Lige Palandöken’de hazırlanıyorlar
Sivasspor, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu öncesi kamp çalışmalarını ...
Erzurum’dan madalyalarla döndüler
Erzurum'da düzenlenen Türkiye Dağ Bisiklet Şampiyonası'nda Manisa’yı temsil ...
 
Erzurumspor’un fikstürü Çarşamba günü belli olacak
TRENDYOL 1. Lig 2024-25 sezonu fikstür çekimi 24 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.
‘Bayrağımızı Sürmeneli ve Gazoz taşıyacak'
Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninde Türk bayrağını, ...
Erzurum’da hazırlık maçı: Sivasspor: 1 İstanbulspor: 1
Trendyol Süper Lig 2024-25 sezonu öncesi kamp çalışmaları kapsamında İstanbulspor ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri