Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
MİT’ten hainlerin İsveç yapılanmasına darbe
MİT’ten hainlerin İsveç yapılanmasına darbe
Atatürk Üniversitesinin 3 projesi finalde
Atatürk Üniversitesinin 3 projesi finalde
Olur’da dutun pekmeze yolculuğu sürüyor
Olur’da dutun pekmeze yolculuğu sürüyor
Yaz dönemi Kuran kursları başladı
Yaz dönemi Kuran kursları başladı
 Erzurum’da yol verme kavgası
 Erzurum’da yol verme kavgası
HABERLER>GUNCEL
3 Temmuz 2013 Çarşamba - 01:17

‘Millete hizmet bizim için onurdur’

Altıparmak, "hangi kademede, hangi görevle olursak olalım bu millet, aziz milletimiz, onlara hizmet etmek bizim için kutsal bir görevdir. Bu görevin hangi aşamada hangi noktada olduğunun hiç bir kıymeti yoktur. Bizim hizmet ettiğimiz insanlar, aynı bizim annemiz babamız gibidir. "dedi

‘Millete hizmet bizim için onurdur’

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Polis Teşkilatının gelmiş olduğu noktayı hiç kimsenin on yıl öncesiyle kıyas edemeyeceğini söyledi. “İnsani anlamda  fevkalade” diyen Vali Altıparmak: “Odağında insan var. Her nekadar eleştirilirse eleştirilsin odağında insan var ve insan odaklı çalışıyor” dedi.

ALTIPARMAK’IN KONUŞMASI

Vali Altıparmak Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü’nce düzenlenen rütbe terfi töreninde bir üst rütbeye çıkan amir ve müdürlerin apoletlerini takarak mutluluklarına ortak oldu.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak Polis Teşkilatının yapmış olduğu görevin önemine dikkat çekti. Vali Altıparmak: “Böyle güzel bir günde, ailelerin eşlerin dostların keyif aldığı bir günde bende aranızda olmaktan onur duyuyorum. İnşallah yeni görevleriniz çok daha hayırlı olur. Çok daha başarılarla, çok daha huzurla, mutlulukla, sağlıkla görevinizi yapmak kısmet olur. Tabii bu görevler zor, üstlenmiş olduğunuz görevler çok hassas görevler. Eşinizi ihmal edeceksiniz, çocuğunuzu ihmal edeceksiniz, geceniz gündüzünüz olmayacak, bunu hepimiz biliyoruz. Ama hayatta insanın kaderi nasıldır bunu kimse çizemez. Bazı cüzi iradelerle buna dokunuşlarımız olsa bile, bize biçilmiş bir hayat var ve bunu yaşarız. Ama hangi kademede, hangi görevle olursak olalım bu millet, bizim milletimiz, aziz milletimiz, onlara hizmet etmek bizim için kutsal bir görevdir. Bu görevin hangi aşamada hangi noktada olduğunun hiç bir kıymeti yoktur. Bizim hizmet ettiğimiz insanlar, aynı bizim annemiz babamız gibidir. Nasıl anne babamız saygıya sevgiye muhtaç ve onu fazlasıyla hak ediyorsa buradaki insanlarda saygıyı sevgiyi hak ediyor. Bu bilinçle çalıştığınızı biliyorum. Zira polis teşkilatının gelmiş olduğu noktayı hiç kimse on yıl öncesiyle kıyas edemez. Fevkalade bir noktada. İnsani anlamda  fevkalade. Odağında insan var. Her ne kadar eleştirilse de eleştirilsin odağında insan var, insan odaklı çalışıyor. İçimizde bazen buna uymayanlar olabilir. Onlarda zaten gerekli disiplin cezalarını, gerekli uyarıları alıyorlar. Ama bütün bir resme baktığımız zaman sahip olduğu imkanlar ve teknoloji, insani değerler, davranış tarzı, bilgi birikim fevkalade. Bunu sadece biz değil tüm dünya alkışlıyor. Geldiği noktayı bende takdir ediyorum, tebrik ediyorum. Yeni görevlerinizde de aynı başarıyı, vatandaşımıza olan aşkınızı, sevginizi göstererek görevinizi yerinize getireceğinize inanıyorum” diye konuştu.

Vali Altıparmak’ın konuşmasının ardından terfi eden emniyet teşkilatı görevlilerine yeni rütbeleri verildi. Bir üst rutbeye terfi eden müdürlerin apoletleri Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ve protokol mensupları tarafından takıldı.

 

 

 
Erzurumlu sporcular Yaz Oyunları’nda
 
5 ayda 8, 12 yılda 130 yatırım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dünya bu dramı görmüyor..!
Eğilmez, Doğu Türkistan’da 1 milyon 828 bin 418 kilometrekare yayılmış ...
Müftülük muhtarları ağırladı
Pazaryolu İlçe Müftülüğü’nce düzenlenen toplantıda muhtarlar kahvaltıda bir araya geldi.
‘Sizlerle beraberim’
Vali Altıparmak bir işçinin, yöneticilerin halkın yanına gelmediği’ serzenişi ...
 
Emniyet’te terfi heyecanı
Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü’nde rütbe terfi töreni düzenlendi.
Uzunkavak Köyü camisi törenle ibadete açıldı
Tortum Müftüsü Büyük, Uzunkavak köyünün Tortumun en büyük köyü olduğunu ...
‘Ben sizi göreyim, siz beni görün’
Tekman'da incelemelerde bulunan Vali Altıparmak: “Bizatihi sorunları yerinde ...
 
İftarın maliyeti 35 TL
Erzurum’da bu yıl Ramazan ayında dört kişilik iftar sofrasının maliyeti ...
SGK Erzurum verileri açıklandı
78 bin 195 kişilik nüfusu olan Erzurum’da 754 bin 714 kişinin sosyal güvenlik ...
ATAÜNİ’de Yeni Numara Planı
Atatürk Üniversitesi Telefon Santralleri ve Araştırma Hastanesi Telefon ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri