Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 3 bin 979 araç devredildi
Erzurum’da 3 bin 979 araç devredildi
Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi
Sefa Akgün ve Mustafa Akbaş 'Erzurumspor' dedi
Gazze'de can kaybı 38 bini aştı
Gazze'de can kaybı 38 bini aştı
Erdoğan küresel gündemi değerlendirdi
Erdoğan küresel gündemi değerlendirdi
Ulaştırma alanında AK vizyon
Ulaştırma alanında AK vizyon
HABERLER>ASAYİŞ
19 Haziran 2013 Çarşamba - 16:42

Öğrencileri zehirleyeceklerdi

Erzurum'da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonda, 16 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Öğrencileri zehirleyeceklerdi

E.MEHMET YILMAZ
ERZURUM (İHA) - Erzurum'da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonda, 16 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 5 aydır sürdürdükleri teknik ve fiziki takibin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde kent merkezinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 3 ayrı çeteye yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, çete liderleri olduğu öğrenilen Ö.A, M.K. ve F.K. ile A.D, H.U, M.İ, Ö.G, A.G, S.H.S, M.K, M.F.Ş, E.D, A.A, F.D, E.E. ve F.B. gözaltına alındı.
Zanlıların ev ve iş yerleri ile üzerlerinde yapılan aramalarda, 7 kilo 490 gram esrar, 126 adet uyuşturucu hap, 3 gram bonzai, 11 adet fişek halinde satışa hazır esrar, uyuşturucu madde paketlenmesinde kullanılan çok sayıda ağzı kilitli poşet ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 16 zanlı, "İştirak halinde uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek, satmak ve kullanmak" suçundan adliyeye sevk edildi. Öte yandan, operasyonla ilgili Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:
“Çevre illerden temin etmiş oldukları uyuşturucu maddeleri Erzurum ilimizde sokak satıcıları vasıtasıyla piyasaya süren Bingöl-Karlıova nüfusuna kayıtlı Ö.A., Bingöl-Merkez nüfusuna kayıtlı F.K. ve Erzurum-Pasinler nüfusuna kayıtlı M.K., isimli şahısların ilimizde 3 ayrı uyuşturucu şebekesine öncülük yaptıkları, ayrıca içici konumunda bulunan şahıslara ve üniversite öğrencisi olan şahıslara para karşılığında uyuşturucu esrar ve sentetik exctasy hap satarak haksız kazanç elde ettikleri, uyuşturucu madde ticareti sırasında kendi içlerinde birlikte fakat diğer gruplardan bağımsız hareket ettikleri, 3 ayrı şebekenin uyuşturucu maddeyi temin sırasında birlikte hareket ederek Bingöl ilinde bulunan Ö.G., A.G., S.H.S. ve M.K., isimli şahıslardan uyuşturucu maddeyi satın aldıkları, gerçekleştirilen uyuşturucu sokak satıcılığında 3 ayrı şebekede faaliyet gösteren A.D., H.U., U.Ç., M.İ., A.A., M.A., M.F.Ş., K.Ö., E.D., A.A., K.V., F.D, E.E, U.K, ve F.B, isimli şahıslar oldukları tespit edilmiştir. Planlı soruşturma kapsamında Bingöl ve Erzurum ilimizde eş zamanlı operasyon gerçekleştirilerek uyuşturucu organizasyonunda yer alan şüpheliler olan Ö.A, F.K, M.K, A.D, H.U, M.İ, Ö.G, A.G, S.H.S, M.K, M.F.Ş, E.D, A.A, F.D, E.E, F.B isimli toplam 16 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Planlı operasyon sürecinde uyuşturucu madde satış ile nakillerden ve ayrıca eş zamanlı operasyonda yapılan aramalar sonucunda; toplam 7 kilo 490 gram gelen uyuşturucu esrar maddesi, 126 adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu hap, 3 gram gelen uyuşturucu bonzai maddesi, 11 adet fişek halinde satışa hazır vaziyette esrar maddesi, uyuşturucu madde paketlenmesinde kullanılan çok sayıda ağzı kilitli poşet ele geçirilmiştir. Planlı operasyon sonucunda gözaltında bulunan 16 şüpheli hakkında 'İştirak halinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Nakletmek, Satmak ve Kullanmak' suçundan adli işlem neticesi bugün adli mercilere sevk edilmişlerdir.”

 
Tortum Müftülüğü’nden örnek çalışma
 
Molotofçulara toplam 50 yıl hapis
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
21 Haziran 2013 Cuma 22:46

şunların ismini dogru düzgün açık yazsanız ö.b c.t b.h bu ne yaaa EDİTÖR:Sayın Yorumcu hakkında kesinleşmiş hüküm bulunmayan zanlıların ad ve soyadlarının yasa gereği yazım şekli budur. ikincisi siz bile yorum yazarken açık isim ve soy isminizi yazmazken, hakkında verilmiş kesin bir hüküm bulunmayan zanlı isminin açıkça verilmesini nasıl beklersiniz, değil mi..

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bunlar da utanç haberleri
Horasan’da bir kişinin yol ortasında tanımadığı bayan öğretmene cinsel ...
Polis şüphelilerin peşinde
Horasan’da bir kişi tanımadığı 9 şüpheli şahıs tarafından ağır şekilde darp edildi.
Polis kapkaççıyı arıyor
Erzurum’da kapkaça uğrayan bir kişi, telefonunu vermemek için direnince ...
 
Babası üniversiteli kızını arıyor
Erzurum’da bir baba üniversite 2.sınıf öğrencisi olan kızının erkek arkadaşıyla ...
Trafikte gece denetimi
Oltu ilçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri gece kontrollerini sürdürüyor.
11 hırsızlık olayı aydınlatıldı
Erzurum’da 11 ayrı hırsızlık olayı Asayiş Şubesi Hırsızlık Masası ekiplerinin ...
 
Jandarma’dan çete operasyonu
İl Jandarma komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda Okullar, ...
Hayvan hırsızları yakalandı
Erzurum’da 2 adet büyükbaş hayvanı çaldıkları öne sürülen 6 şüpheli arazide ...
İftira davası başladı
Erzurum’da önce kendisine tecavüz ettiklerini öne sürerek şikayetçi olan ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri