Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Karayolları ekipleri gece gündüz sahada
Karayolları ekipleri gece gündüz sahada
Oltu’da taekwondo kuşak sınavı heyecanı
Oltu’da taekwondo kuşak sınavı heyecanı
Tekman'da eğitime kar engeli
Tekman'da eğitime kar engeli
1001 Hatim okumaları 16 Ocak'ta tamamlanacak
1001 Hatim okumaları 16 Ocak'ta tamamlanacak
 Şehir Hastanesinden kapalı otopark uyarısı
 Şehir Hastanesinden kapalı otopark uyarısı
HABERLER>SPOR
14 Ağustos 2018 Salı - 12:17

Palandöken Belediyesi voleybolda hedef büyüttü

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı yeni sezon hazırlıklarını Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda sürdürüyor.

Palandöken Belediyesi voleybolda hedef büyüttü

Palandöken Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı yeni sezon hazırlıklarını Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda sürdürüyor. Takımın antrenmanını izleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, sporculara baklava ikram ederek yeni sezon için başarılar diledi.

Türkiye Erkekler Voleybol 1’inci Ligi’nde Erzurum’u temsil eden Palandöken Belediyesi Voleybol takımı yeni sezon hazırlıklarını Baş Antrenör Aykut Lale yönetiminde Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonunda sürdürdü. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, takım ile ilgili Kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin’den bilgi alarak antrenmanı izledi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı açıklamada yeni sezonda hedeflerinin üst sıralarda yer almak olduğunu söyledi.

Palandöken Belediyesi olarak spora ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Bulutlar, “Çok önemli transferler yaptık. Voleybolda iyi bir yerde olmak istiyoruz. Geçen yıl 1’inci lige kalmayı başardık. Öncelikli hedefimiz ligde tutunabilmekti. Bizimle birlikte çıkan bazı takımlar tekrar düştü ama biz sporcularımızın, hocamızın, yöneticilerimizin gayretleriyle kalıcı olmayı başardık. Yeni sezon öncesi de kolları sıvadık “ Palandöken ’e üst sıralarda olmak yakışır” diyerek hocamız ve yöneticilerimizle istişare ederek çalışmalarımızı yaptık. Yeni bir ekip kurduk, buradaki hedefimiz üst sıralarda yer almak. Tabi ki gönlümüzdeki hedef şampiyon olmak” dedi.

Baş Antrenör Aykut Lale ‘de istedikleri transferlerin gerçekleştirildiğini belirterek, “İlk iki haftamız testlerle ve sağlık kontrolleriyle geçti. Daha sonra performans antrenmanlarımız başladı. Sabah akşam çalışıyoruz ama daha çok çalışmamız gerekiyor çünkü hedeflerimiz büyük. Çalışarak istediğimiz yere ulaşırız. Bu salonumuzda çok iyi Başkanlarımıza böyle bir tesisi Türk sporuna kazandırdıkları için teşekkür ederim. İnşallah burada çıktığımız maçlarda da hayırlı sonuçlar alırız” şeklinde konuştu.

Takım Kaptanı Caner Demirci Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a çiçek verdi

 
"Dolarını sat vatanı satma"
 
Erzurumspor ilk haftayı 10’uncu tamamladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu defa kazanan Erzurumspor olsun
ÖZEL-1999-2000 ve 2000-2001 sezonlarında Beşiktaş ile 4 kez karşılaşan ...
Erzurum kampında transfer hareketliliği
Bölgesel Amatör Lig takımı Yeşilyurt Belediyespor, Malatyalı savunma oyuncusu ...
Türk Oyunlarında Aşkale’nin gururu oldu
Erzurum'da düzenlenen Türk oyunları Atlı Okçuluk branşındaki yarışmalarda ...
 
Erzurum kampında Nevşehir rüzgarı
Erzurum’da 2.etap kamp çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyespor, hazırlık ...
Erzurum Boksta Türkiye üçüncüsü
Erzurum Gençlik Spor Spor Toto Büyükler Boks Ligi’nde Türkiye üçüncüsü oldu
Çalımbay: ‘Kazandığımız için mutluyuz’
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, B.B. Erzurumspor yendikleri ...
 
Altıparmak: “2 gol atıp yenilmek üzücü”
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Atiker ...
Sağlık olsun : 2 - 3
Erzurumspor Süper Lig’deki ilk maçında deplasmanda Atiker Konyaspor’a ...
Erzurum kampına gelip takımlarına moral verdiler
Erzurum kampını ziyaret eden Samsunsporlu Aileler Platformu, kırmızı-beyazlılara ...
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri