Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Emniyetten sürücülere EDS uyarısı
Emniyetten sürücülere EDS uyarısı
Kiremitlik Tabyası'nda çevre seferberliği
Kiremitlik Tabyası'nda çevre seferberliği
Çiftçi’den Türk Kızılay’ı Kan Merkezi’ne ziyaret
Çiftçi’den Türk Kızılay’ı Kan Merkezi’ne ziyaret
2 terörist teslim oldu
2 terörist teslim oldu
MSB: Son bir haftada 95 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 95 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>SPOR
24 Ağustos 2024 Cumartesi - 04:26

Sağlam Erzurumspor maçını yorumladı

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Kocaelispor'un Erzurum FK'yı tek golle mağlup ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktörler maçı değerlendirdi.

Sağlam Erzurumspor maçını yorumladı

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Kocaelispor'un Erzurum FK'yı tek golle mağlup ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktörler maçı değerlendirdi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Bugün ilk iki maçın verdiği moral, bunun yanında ortaya koyduğumuz büyük hedefin getirdiği zorunluluk vardı. Kayıpsız geçip en kötü dışardan yenilmeden geldiğimizde grafiğimiz bizi başarıya taşıyacak gibi basit bir matematiğimiz var. İçerdeki maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz. Geçiş dönemi yaşıyoruz. Uyum süreci içindeyiz. Çok da yeni bir takımız. Geçen yıldan bazen 2, bazen 3 oyuncuyla oynuyoruz. İlk 11'in 7-8 oyuncusu değişmiş kadroyla oynarken oyuncuların birbirini tanıma sürecini yaşıyoruz. Bunun getirdiği sıkıntıları hep beraber görüyoruz. Bu süreçte yapmak istediğimiz bir şey var; takım birlikte oynadıkça, yeni gelen oyuncular fiziki olarak hazır olunca takım istediğimiz seviyeye gelecek. İstediğimiz yerlere transfer de yapabilirsek bu takım çok daha iyi oyun ortaya koyacak" dedi.

“Milli maç arasına 4'te 4 ile girmek istiyoruz”

Milli araya 4 galibiyetle girmek istediklerini vurgulayan Sağlam, "Milli maç arasına kadar bu haftaki Amed maçını da kayıpsız geçebilirsek 4'te 4 yapmış, futbol adına bu kadar sıkıntı dönemde kayıpsız geçmiş ve süreçten güçlenerek çıkmış, geleceğe daha umutla bakabilen, moralimizin tavan yaptığı sürecin sonuna gelmiş olacağız. Oyun içinde zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz. 2.yarıda özellikle çok güzel şeyler oldu. Skoru 2-3'e getirecek pozisyonlar da oldu. Bunları atamayınca rakibin direncini artırıyorsunuz. Bugün oyunun yapısı biraz farklıydı. Mustafa Yumlu'ya yapılan uzun toplar, orada kaos karambol ama onu da savuşturmasını bildik. Bugün önemli olan şey 3 puandı. 3 puanımızı aldık. Alırken yaptığımız hataları, eksiklikleri göz ardı edecek insanlar da değiliz. Daha iyi olmak için, daha güzel futbol oynama adına çalışmalarımız sürecek. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Erzurum da defansı iyi oynayan, öndeki oyuncularıyla kontraya çıkabilen bir takım. Ankaragücü'nü yenmelerinin tesadüf olmadığını gösterdiler. Amed maçın kadar zamanımız var. Önce oyuncularımızı dinlendirmemiz gerekiyor, yoğun dönemden çıktılar. Sonra hazırlıklarımıza başlayacağız. Bazı oyuncularımızın performansının artması bizi sevindirdi. Markao 60 dakika performans ortaya koydu. Aynı süreci Caner ile de başlayacağız. Oyuncuları geliştirilen sisteme adaptasyonlarını sağlıyoruz. Oyuncularımızı dengeli kullanarak sakatlanmadan geçirmeye çalışıyoruz. Markao herhangi bir sıkıntı olmadan maçı geçirdik. Furkan'ın sonradan girip güzel şeyler yapması, Cihat'ın etkili olması, Yunus ve Ahmet çok çalışkan. Sonradan oyuna giren oyuncularımız takıma katkı sağladı. 11'de başlayan oyuncularımızın performansının artığını gözlemledik. Bu kadro çok daha iyi işler yapacak” diye konuştu.

“Amed maçının nerde oynanacağı bizi etkilemez”

Son olarak Amed maçının oynanacağı yerle ilgili soruya Ertuğrul Sağlam, “Maçın nerede oynanacağı bizi etkilemez. Biz Diyarbakır'da da oynarız. Gideriz, inşallah çok da güzel maç oynarız. Bizim takım top oynamak isteyen bir takım. Orada Amedspor'un orada oynamak istememesinden ziyade biz oynamak istemeyiz, direkt zeminle alakalı. Biz oynayabilen takımız, bize güzel bir zemin lazım. Alla muhafaza sahanın zemini oyuncu sağlığı açısından büyük risk taşıyor. Maç pazartesi günü İstanbul'da oynanacak. Böyle karar alınmış. Karara şu açıdan katılıyorum sadece; güzel bir zeminde, futbolun kalitesini artıracak ortamda, futbolcu sağlığını koruyacak zeminde oynanacak” cevabını kaydetti.

 

 

 
Kutlu: ‘Şehrimizi iyi temsil etmeye çalışıyoruz'
 
‘Millî Mücadele kahramanlarını şükranla anıyoruz’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kutlu: ‘Şehrimizi iyi temsil etmeye çalışıyoruz'
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 'Bir yandan transferi açmak, ...
Erzurumspor’dan Kocaelispor’a 3 puan hediyesi
Erzurumspor puan ya da puanlar almak için çıktığı Kocaelispor maçından ...
Cirit maçları nefes kesti
Sivas’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Sezonu Atlı Cirit Yarı Final ...
 
Sporda Paris 2024 Paralimpik Oyunları gündemi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda ...
Erzurumspor Kocaeli maçını Aksuoğlu yönetecek
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçını Furkan Aksuoğlu yönetecek.
Çiftçi, Görme Engelliler Futsal Takımını kabul etti
Türkiye Görme Engelliler Futsal B2/B3 2. Lig müsabakaları sonucu birinci ...
 
Erzurumspor taraftarından tam not aldı
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL - TRENDYOL 1. Ligde 2’inci hafta maçları tamamlandı. ...
Spor tarihimizin en yüksek katılımı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda ...
BAL’da fikstür heyecanı
2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) grupları belirlendi. Erzurum’u ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri