Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bingöl - Erzurum yolunda ulaşım durdu
Bingöl - Erzurum yolunda ulaşım durdu
Kolaçoğlu adaylığını açıkladı
Kolaçoğlu adaylığını açıkladı
Şoförler Odası sandığa gitti
Şoförler Odası sandığa gitti
Ticaret satış hacmi yıllık yüzde 7,1 arttı
Ticaret satış hacmi yıllık yüzde 7,1 arttı
Cari denge Kasım ayında açık verdi
Cari denge Kasım ayında açık verdi
HABERLER>SİYASET
17 Nisan 2014 Perşembe - 02:49

Sekmen: ‘Çözüm üretmeye geldim’

Sekmen, “2. Organize Sanayi için altyapı ihalesi gerçekleştireceğiz. Konfeksiyon üzerine şehre yatırım yapması için buraya bir yatırımcı getirdim. Ben buraya çözüm üretmeye geldim, gönül kırmaya gelmedim.” dedi

Sekmen: ‘Çözüm üretmeye geldim’

 ERZURUM (İHA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Yerli ve yabancı kim olursa olsun şehre yatırım yapmak isteyenleri hava alanından ben alacağım. Hatta kendi makam aracımı tahsis edeceğim" dedi.

 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e yönelik hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Dr. Adnan Arslan ile birlikte Başkan Sekmen'i ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Vali Altıparmak ve beraberindekiler, Sekmen'e görevinde başarılar diledi. Altıparmak, "Sayın Başkan Sekmen'e yeni görevinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki İstanbul'da üç dönem belediye başkanlığı yapan Sayın Sekmen, Erzurum'da kalıcı ve kalkınmaya yönelik önemli projeleri hayata geçirecek. Kendisi halka hizmet noktasında güçlü bir azim ve kararlılığa sahip. Umuyorum ki şehrimiz diğer gelişmiş kentlerle rekabet edebilir bir hale gelerek, tıpkı geçmişte olduğu gibi Doğu'nun Paris'i olacak" diye konuştu.

"YATIRIM YAPANLARA MAKAM ARABAMI TAHSİS EDERİM"

 Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Sekmen, "Mutlaka hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Basın camiasının önerileri benim için çok önemli. Ben yapıcı bir kişiliğe sahibim. Kavga değil uzlaşmadan yanayım. Olaylara pozitif bakmaktan yanayım" diye konuştu. "Şehre yatırım yapmak isteyenler başımın tacıdır" diyen Sekmen, şöyle devam etti: "Yerli ve yabancı kim olursa olsun şehre yatırım yapmak isteyenleri hava alanından ben alacağım. Hatta kendi makam aracımı tahsis edeceğim. Yeter ki memleketim Erzurum'a yatırım yapsın. Yatırımcılar bizi yönlendirebilir. Yatırımcılardan hiçbir bağış almayacağım. Yeter ki kent hareketlensin. İşadamlarının ayaklarını bu şehre alıştıracağım. 2. Organize Sanayi için altyapı ihalesi gerçekleştireceğiz. Konfeksiyon üzerine şehre yatırım yapması için buraya bir yatırımcı getirdim. Ben buraya çözüm üretmeye geldim, gönül kırmaya gelmedim. Biz yöneticilik, sevk ve idareyi çok iyi biliyoruz. Tek gayem var; o da şehrimin kazanmasıdır."

 KUTLU DOĞUM'A GÜLLÜ DAVET

 Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e gül takdim ederek davet etti. Erzurum İl Müftü Yardımcıları Abdurrahman Kotan ve Celal Büyük ile birlikte Başkan Sekmen'i makamında ziyaret eden İl Müftüsü Çınar, burada yaptığı açıklamada, Peygamber Efendimiz'e olan sevginin ve onun kutlu doğumunun önemine dikkati çekerek, "Bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası'nın ana teması ‘Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet’tir. Bu sene bu tema üzerinde durarak Kutlu Doğum'un önemini insanlara anlatıyoruz" dedi. Çınar daha sonra Sekmen'e gül takdim ederek, il genelinde düzenlenecek olan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etti. Başkan Sekmen de, Çınar ve beraberindekilere teşekkür ederek, "Belediye olarak kültürel faaliyetlere her zaman destek vereceğiz. Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılacağız" diye konuştu.

 
Eğitimcilerden Mahallebaşı için 3 proje
 
Mecidiye Anadolu Lisesi Öğrencileri ETÜ’deydi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 17 Nisan 2014 Perşembe 18:16

15-20 seneden beri Erzurum üç tane büyükşehir başkanı değiştirdi. buna rağmen ne yazık ki koltuklarına çakılmış hiçbir yeteneği olmayan daire başkanları ve diğer bürokratlar hala yerlerinde sayarak duruyorlar. bunların birçoğu önceki başkanları harcamak için ellerinden geleni yaptılar. bunlar eğer yetenekli bürokratsalar, erzurumda hava kirliliği her sene bir evvelki seneyi aratıyor. şehirde yeşillik namına gözle görülür bir şey yok. caddelerimizdeki asfalt yollar uçurum halini almış. çok güzel otobüsler alınmış olmasına rağmen toplu ulaşım tam bir keşmekeş. daha neler neler. müdür ve diğer idareciler iyi bir elenmeli. kurumdaki bu bürokratlarla çalışmaya devam ederseniz gitti beş sene daha.

Yorumu oyla      9      5  
ERDAL ALMAZ 17 Nisan 2014 Perşembe 11:14

SAYIN BAŞKAN İLK İŞ LÜTFEN EVLERDE AKAN SULARIMIZIN İÇİLİR BİR ŞEKLE GELMESİ OLSUN

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orhan 'önce istişare' dedi
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yoğun tebrik ziyaretlerinden ...
Hacıcuma’da kentsel dönüşüm
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hacıcuma Kentsel Dönüşüm Projesinin ...
BBP'ten Fuara teşekkür, kampüse eleştiri
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, ihalesi iptal edildiği ...
 
Aziziye’de Gençlik Meclisi oluşturulacak
AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, Belediye Başkanı Muhammed ...
Hınıslıoğlu’ndan Yılmaz’a ödenek teşekkürü
Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının ...
Başkan Orhan’a sıra dışı tebrik
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a, Erzurumlu aşıklar sıradışı ...
 
‘Bu makam halkın makamıdır’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kendisine hayırlı olsun ...
Özben seçim sonuçlarını değerlendirdi
Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Program Koordinatörü ...
Büyükşehir Meclisi sandığa gitti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in başkanlığında toplanan ...
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri