Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tekin'den mesleki eğitim değerlendirmesi
Tekin'den mesleki eğitim değerlendirmesi
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 1 - Ümraniyespor: 0
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 1 - Ümraniyespor: 0
Bayburt’ta eğitime kar engeli: Okullar 1 gün tatil edildi
Bayburt’ta eğitime kar engeli: Okullar 1 gün tatil edildi
Malatya'da 9 ilçede eğitime kar engeli
Malatya'da 9 ilçede eğitime kar engeli
Türk Kızılay imdada yetişti
Türk Kızılay imdada yetişti
HABERLER>EĞİTİM
29 Aralık 2021 Çarşamba - 15:16

Totik Üniversitelilere seslendi

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sözbilir ve Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Yaşar Totik’in açılış konuşmaları ile başlayan programa, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Meral Oltulu ve Dr. Öğr. Üyesi Fuat Karabulut ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Totik Üniversitelilere seslendi

Atatürk Üniversitesi tarafından öğrencilerin eğitim süresince akademik ve idari birimler arasında koordinasyonu sağlamak, öğrenci sorunlarını gözlemlemek ve bulguları çözüm önerileri ile birlikte yönetime sunmak amacıyla kurulan Atatürk Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı, öğrenciler için I. Öğrenci Şurası Programı gerçekleştirdi.
Öğrencilerin karşılaşacakları barınma, yemek, ulaşım ve sağlık gibi temel sorunların tespitine ve çözüme kavuşturulmasına katkı sağlamak, kültür-sanat-sportif faaliyetlerini desteklemek ve kampüs hayatına uyumlarını kolaylaştırmak gayesiyle Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı öncülüğünde kurulan ve bu kapsamda faaliyetlerine başlayan Öğrenci Dekanlığı, öğrencileri bilgilendirmek amacıyla çeşitli konulardan oluşan I. Öğrenci Şurası Programını Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonunda düzenledi.
Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sözbilir ve Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Yaşar Totik’in açılış konuşmaları ile başlayan programa, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Meral Oltulu ve Dr. Öğr. Üyesi Fuat Karabulut ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
6 başlık halinde gerçekleşen programda, Sosyal, Sanatsal ve Kültürel Faaliyetler Çalışma Grubu Sunumunu Öğr. Gör. Oğuzhan Özakın, Sportif Faaliyetler Çalışma Grubu Sunumunu Arş. Gör. Levent Önal, Bilgiye Erişim (Kütüphane, İnternet) Çalışma Grubu Sunumunu Doç. Dr. Ceyhun Özan, Kampüste Fiziki İmkânlar Çalışma Grubu Sunumunu Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Atalay, Sağlık, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Çalışma Grubu Sunumunu Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Naz, Temel İhtiyaçlar (Barınma, Yemekhaneler ve Kantinler, Güvenlik, Ulaşım) Çalışma Grubu Sunumunu ise Arş. Gör. Volkan Acar yaparken öğrencilerden gelen çeşitli sorulara da aydınlatıcı cevaplar verildi.
Program, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fuat Karabulut’un kapanış konuşmasını gerçekleştirmesi ve aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

 
Aziziye’de fahiş fiyat denetimi
 
Cumhurbaşkanından Kutlu Yürüyüş mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nİlüfer'den Erzurum’a eğitim köprüsü
Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 73 şehirden 761 okula kitap ulaştıran ...
ETÜ birikimini paylaşıyor
Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, teknik liselerde ...
Atatürk Üniversitesi ilk 10’da
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bünyesinde yer ...
 
Erzurum’un eğitim harcama payı arttı
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurum’un Ekim ayında yüzde 1.23 olan eğitim ...
Atatürk Üniversitesinde bilimsel istişare
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, yıllık yayın sayıları ...
Ceylan Yılın Rektörü seçildi
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, ...
 
Yüksek Öğretimde gönül köprüsü
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, ...
Özer’den Mesleki Eğitim açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki eğitimde atılan atılımlar ile ...
BİLSEM’ler yaygınlaştırılıyor
Millî Eğitim Bakanlığı, özel yetenekli öğrencilerin yeteneklerini geliştirmelerinde ...
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri