Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yılmaz Ailesi yasta
Yılmaz Ailesi yasta
Oltu'da genç yetenekler yarıştı
Oltu'da genç yetenekler yarıştı
Aydın AGİTPA vizyonunu paylaştı
Aydın AGİTPA vizyonunu paylaştı
İtfaiye seferber oldu
İtfaiye seferber oldu
 Vali Çiftçi'den TRT'ye teşekkür
 Vali Çiftçi'den TRT'ye teşekkür
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
24 Mayıs 2025 Cumartesi - 14:28

Türkez: 'Anadolu medyası kıymetlidir, güçlüdür'

Bölgedeki gazetecilerin çatı kuruluşu olan ve 46 yıllık bir geçmişe sahip Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nde (DAGC) görev dağılımı yapıldı.

Türkez:  Anadolu medyası kıymetlidir, güçlüdür

Bölgedeki gazetecilerin çatı kuruluşu olan ve 46 yıllık bir geçmişe sahip Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nde (DAGC) görev dağılımı yapıldı.
Geçtiğimiz hafta cemiyet merkezinde tek liste ile yapılan genel kurulda, Ayhan Türkez başkanlığındaki liste oybirliği ile seçilmişti. DAGC Yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımı yaptı.
İşte DAGC'de yeni yönetim
İHA Doğu Anadolu Bölge Müdürü Ayhan Türkez'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu DAGC'de; Pusula Gazetesi Haber Müdürü ve TSYD Erzurum Temsilcisi İrfan Tarakçıoğlu Başkan Vekili olurken, Radyo Ritim-Gazete Gürses Genel Yayın Yönetmeni ve RATEM Bölge Koordinatörü Mesut Gülrenk ile TRT Erzurum Radyosu Teknik Yönetmeni Talip Akpunar Başkan Yardımcılıklarına getirildi. Kardelen TV Genel Yönetmeni ve Türkiye Basın Federasyonu Erzurum Temsilcisi Soner İstanbullu Genel Sekreter, AA Erzurum Bölge Müdürlüğü Muhabiri Sagip Sezginer Genel Sayman oldu. TRT Erzurum Haber Müdürlüğü Kameramanı Ertaç Koçak ise Genel Sekreter Yardımcısı görevine getirildi. Erzurumpost Genel Yayın Yönetmeni ve ANKA Ajans Erzurum Temsilcisi Orhan Bozkurt DAGC Bölge Koordinatörlüğü ve İHA Erzurum Haber Müdürü Nihat Kılıçoğulları ise DAGC Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak görev yapacak.
Başkan Türkez: "Anadolu medyası kıymetlidir, güçlüdür ve kökleri sağlamdır"
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez, bölgedeki gazetecilerin mesleklerini en iyi şekilde yapabilmeleri adına imkanlar oluşturmak ve kurumlarla sağlıklı iletişim kanalları oluşturma adına yola çıktıklarını belirterek, "Görev dağılımının hayırlı olmasını, güzel işlere vesile olmasını umut ediyoruz. İnşallah imkanlarımız ve gücümüz nispetinde mesleki dayanışmayı esas alan, meslektaşlarımızın karşılaştıkları sorunları çözebilme adına adımlar atan bir ekip oluşturduk. Bizim en büyük gayelerimizden birisi de; bu mesleğe ömrünü vermiş büyüklerimize vefa göstermek ve bu değerli mesleği kendine gelecek olarak seçmiş genç arkadaşlarımıza sahip çıkmak olacaktır. Anadolu medyası kıymetlidir, güçlüdür ve kökleri sağlamdır. Bu anlamda mesleki güçbirliği yapmanın hem şehirlerimize hem bölgemize hem de ülkemize değer katacağı inancındayız. Gazetecilik mesleğinin tertemiz vicdanını taşıyan meslektaşlarımızın temsilcisi olmak, misyonumuzun ve vizyonumuzun vazgeçilmezi olacaktır. " şeklinde konuştu.

 
 Vali Çiftçi'den TRT'ye teşekkür
 
İtfaiye seferber oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öğrencilerden büyüklere çevre dersi
Erzurum'da bir grup anaokulu öğrencisi öğretmenlerinin nezaretinde hem ...
308 gıda işletmesi denetlendi
Erzurum’da yem, gıda ve gıda ile temas eden madde, malzeme üreten işletmelere ...
’Aileyi korumak insanlığın ortak sorumluluğudur’
Dijitalleşmeden demografik değişimlere, kültürel dinamiklerden sosyal ...
 
Erzurum ASHM’den ‘Aile Festivali’
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 2025 Aile Yılı kapsamında ...
Hayvanları Koruma Kurulu kararları açıklandı
Erzurum’da Hayvanları Koruma Kurulu toplantısı önemli başlıklarda bir çok konu karara bağlandı.
Uluslararası Aile Forumu başlıyor
Göktaş, 26 ülkeden bakanların katılımıyla bugün başlayacak Uluslararası ...
 
Büyükşehir Engelli araçları atölyesine destek
Büyükşehir Belediyesi tarafından 2015 yılında Türkiye’de bir ilk olarak ...
Erzurum’da ‘İdeal Kilonu Öğren, Sağlıklı Yaşa’ kampanyası
Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Emine ...
Göktaş’tan SED açıklaması
Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Klavye çetelerinin imparatorluğu: Erzurum’da “dijital karanlık” operasyonu
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Zulme ortak olduğunun farkında mısın?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri