YORUMLAR
Toplam 15 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
Fatin Sezgin 28 Mart 2024 Perşembe  22:29

Bu bina Erzurum’un bir kültür mekânı idi. Üniversitenin Halk Konferansları, okul müsamereleri, temsiller, münazaralar, çeşitli kongre ve toplantılar burada yapılırdı. Bu durumu tabii ki ancak o faaliyetleri yaşayanlar bilir. Oraya göçebe çadırı gibi estetikten uzak bir ucube ucube konuldu. Devralınan mirasa düşmanlık yerine modern bir değerlendirme terbiyesine muhtacız.

Yorumu oyla      0      0  
aziziyeli dadaş 25 Mayıs 2012 Cuma  22:39

vatandaş haklı diyor o alan çok küçük bir alan başkan bey onun projesini yada maketini sitede yayınlasanda bir görsek o alandan ne kadar meydan çıkarki toru topu 40 tane araç park edecek kadar bir yer bumu erzurumun çehresini değiştirecek proje lütfen gülüyorum bu haberlere adam akıllı projeler üretin şehrin çehresini değiştirsin havuz başının çehresi değişse ne yazar değişmese ne. böyle kaldırım asfalt küçücük meydanlarla bu tarihi erzurumu canlandırıp ayaklandıramazsınız çok büyük porjeler lazım erzurum inanınki bir köy görüntüsünde sanki israil füzeyi atmışta yanlışlıkla erzuruma düşmüş gibi bir ima var şehrin üzerinde başka memleketlere gidiyoruz ağzımız açıkta kalıyor yahu bu bizim büyükşehir dedikleri erzurumum neresi büyük anlamadık sadece park ücretlerini artırmakla hizmet yaparsınız koskoca triloyonları şehrin altına gömdünüz şimdi onun hayıfını vatandaştan çıkartıyorsunuz sayın başkan lütfen büyük düşünün büyük işler yapmaya çalışın bu erzurum hepimizin zay etmeyin çehreyi

Yorumu oyla      6      4  
çaykolik 24 Mayıs 2012 Perşembe  11:06

Yıkılsın bir daha da yapmasınlar.A ha 10 kişi yorum yazmış yazdıklarına bak.Halk eğitim binasının içine bile girmemişler belliki.Eğitim meyitim yok.Hakan adlı kişiyı kınıyorum(diğerlerine de teşekkür ederim) CHP nerden çıktı?CHP zihniyeti bu kadar aklında olduğuna göre ne olduğunu da kesin biliyorsun.Korkmana gerek yok.Bu kafayla işte olmuyor gardaş olmuyor.Benden başkası yalan hemi?Tenkit ve eleştiriyi başka yönlere çekmeğe gerek yok.Erzurum hepimizin,çabalarımız da en iyisi olsun diyedir.Modern ve de Şık olacakmış da son yapılan binalar gibi şık!!!!! evin girişini kapatan yaya kaldırımları kadar modern olacaksa vah memleketime vaaaahhh.Bekleyip görelim.Hayırlısı olsun.

Yorumu oyla      6      4  
feride 24 Mayıs 2012 Perşembe  10:37

Yıldırım Denizliye teşekkür ederim.Uzakta olan Erzurumluların hatırladığı birkaç binadan biri daha gidiyor diye endişeli,haklıda.Daha şık ve modern kent meydanı olacakmış! zaten binalardan bahseden yok ki.Olsunda yeniliklere her zaman açık olmak takip etmek lazım.Nasıl proje hazırlandı,proje yarışmasımı yapıldı en iyi ve uygunu hangi kriterlere göre hazırlandı ,seçildi...ben bunları merak ediyorum.5 ayda tamam?Oldu bitti maşallah!. “Erzurum’u modern çizgilerle tasarlanacak, son derece şık bir kent meydanına kavuşturuyoruz.Hani Erzurum tarihi kent di, tarih kokan kentti? 3-5 tarihi bina var onlara bari dokunulmasın.Erzurumun iyi ŞEHİRCİLİK PLANI diye bir projesinin çıkarılması lazım.Her başkan aklına geleni yapmaz,yapamaz.Tarihi doku korunur,modern binaların yerleşim yerleri ayrı kalır,önce bu yapılsın.Çok komik yaaa Şık ve modern ! kime göre şık?Yapılanlar ortada.Kimse havaya girmesin.

Yorumu oyla      6      4  
Yildirim Denizli 24 Mayıs 2012 Perşembe  00:24

Düsseldorf yakinlarindaki Erzurum lu kardesime, tabiiki , neden olmasin.Kontakt icin: 02102-35988 veya 0179 43 70 770

Yorumu oyla      6      4  
izmirli 23 Mayıs 2012 Çarşamba  09:21

Yakında Erzurum bir meydandan ibaret olacak . Baksanıza yorumcu arkadaşımız hızını alamamış tüm resmi kurumlarıda yıktırıyor. şehrin ortasını orman yaparız olur biter. Yeni çıkan Kentsel dönüşüm yasası ile askeriyede kolayca çıkaralabilecek tamda sizin dediğiniz gibi olcak sayın yorumcu

Yorumu oyla      6      4  
sayin Yildirim denizli, 22 Mayıs 2012 Salı  20:47

Yaziniz icin tesekkürler...Hislere tercüman olmussunuz...Bende Düsseldorf yakinlarinda yasiyorum...Sizinle, "gurbetteki erzurumlu" olarak irtibata gecmek isterim...Uygun bulursaniz not düsün lütfen.

Yorumu oyla      6      4  
GÜNDOĞDU 22 Mayıs 2012 Salı  17:39

SADECE HALK EĞİTİM MERKEZİNİ YIKMAK KENT MEYDANI YAPILMASINA YETECEK Mİ ?NEDEN HAVUZBAŞINDAKİ TÜM RESMİ DAİRELERİ YIKMIYORSUNUZ? ŞEHRİN DEĞİŞİK YERLERİNE TAŞIYA BİLİRSİNİZ. ÖRNEĞİN ASKERİ BİNALAR, TEKEL BİNASI, HATTA PTT O ZAMAN BELKİ ORASI BURSA DAKİ İSTANBUL DAKİ KENT MEYDANLARI GİBİ ERZURUM A YAKIŞAN BİR KENT MEYDAN OLUR. AYRICA YIKILAN HALK EĞİTİM MERKEZİNİN YERİNE DAHA GÜZEL BİR HALK EĞİTİM MERKEZİ YAPILACAK MI ?HABERDE BUNU BELİRTMEMİŞSİNİZ.

Yorumu oyla      6      4  
Dadaş 22 Mayıs 2012 Salı  14:48

Güzel ama yetmez.Şehrin göbeğindeki havuzbaşının 4 yanı da gereksiz yapılarla dolu.Buraların uygun yerlere taşınması,havuzbaşı trafiğinin yer altına alınması ve meydanın olabildiğine genişletilmesi lazım.Şehirde miting,gösteri,eğlenme,konser...gibi organizasyonlar için bir alanımız bile yok.

Yorumu oyla      6      4  
Hakan 22 Mayıs 2012 Salı  14:37

Yıldırım Denizli klasik bir CHP zihniyetiyle olayları yorumlamış.Köhne binalar yıkılıyor, eğitim merkezleri kapatılmıyor.Düne kadar sarhoş yuvası olan tarihi eserlerimiz bugün halk ile buluşturuluyor,turizme kazandırılıyor.Neye niye karşı çıkıldığını bile anlamayanlarla Erzurum bir yere varamaz.Şükür sizin gibiler bu şehri yönetmiyor.

Yorumu oyla      6      4  
Yıldırım Denizliye teşekkür 22 Mayıs 2012 Salı  00:12

Ben Selim Karadağ olarak, tespitlerinize katılıyorum. Hepsi doğru ve hepsi yerinde. Çok şükürki Erzurum adına düşünen sizin gibi insanlar var. Kırıcı olmadan, yüksek bir dadaş terbiyesi içindeki eleştirinize hayran oldum. Yürekten kutluyor, saygılar sunuyorum

Yorumu oyla      6      4  
Yildirim Denizli 21 Mayıs 2012 Pazartesi  21:55

Adi üstünde, " Halk Egitim Merkezi" yetiyorda artiyor bile.Yikin efendiler yikin, gecmisinizden elinizde hicbir sey kalmasin. Yok edin dünümüze ait olan, bizi bugüne baglayan ne varsa.Bu anlayisla bir degil cok sayida Erzurum a sahip olacaksiniz, yani her nesilin kendi Erzurum u olacak ve Düdügüde günü yasayan nesil calacak, hepimizin ortak bir Erzurum u asla olamayacak. Her nesil bu konuda digerlerine kizacak, olmadi diyecek.Hafizasi olmayan bu Erzurum sehrinde, zavalli " Halkevi" dadasin anlayisindan, ufuksuzlugundan ötürü yüzyil bile var olamadi.Birinci baba evim yikilmisti, simdi ikinciside yikildi.Diyari Erzurum büyüyor diyenler haklilar, ama sadece nicel olarak, yani ruhsuz büyüyor. Nitelikli büyümenin ise "yedi, kapali kapiyi" asip bu sehre gelebilmesi simdilik hayal bile olunamaz, abartili sayilir.Ayrica bu durum yenide degil, sen oldum olasi zaten yetimdin Erzurum. Cok yazik, benim öksüz Erzurum um ! Y. Denizli - Düsseldorf

Yorumu oyla      6      4  
burhan dağ 21 Mayıs 2012 Pazartesi  21:24

kent merkezi yapmak güzel ama.bu kadar küçük bir alnın neye yarayacğını söyleseler iyi olur.

Yorumu oyla      6      4  
zeki karakaş 21 Mayıs 2012 Pazartesi  09:52

Sayın başkanım gerçekten eski halk eğitimi merkezinin binası ve yeri isabetli bir karar alınmıştır bundan dolayı sizi ve emeği geçenleri candan kutlarım.

Yorumu oyla      6      4  
faruk candan 20 Mayıs 2012 Pazar  22:50

eski belediye başkanları kaldırımları ile meşhur oldular,şimdikilerde meydan yapmakla meşhur olmak istiyorlar.Erzurum sanki havuzbaşı ile tebrizkapı arasında bir şehir.Diğer bölgeler şehir kapsamında olmadığından harabe kalmaya ne zamana kadar mahkum olacak.

Yorumu oyla      6      4