YORUMLAR
Toplam 14 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
Oruçlu Olmak... 12 Ağustos 2012 Pazar  02:18

Biber gazı sıkılanların Oruçlu olduğunu size kim söyledi. Oruç sadece yemeden içmeden kesilmek midir? Hani diğer şartları Orucun, nerede müslümanca duruş. Hani rahmet ayına yakışan tavır. Müslümana farz olan bir ibadetin, müslümanca davranmayana faydası nedir? Değdi mi Erzurumun manevi havasını bozmaya. YAZIKLAR OLSUN. Bilişim çağında iptidai üsulle bilet satanlara yazıklar olsun. Bu milleti özünden saptıranlara yazıklar olsun.

Yorumu oyla      6      4  
Kartal 10 Ağustos 2012 Cuma  15:11

Erzurum için 2. ci negatif puan. Olimpiyat açılışında da kapıda kar altında rezil olmuştuk. Evet yine bu stat önünde. Şimdide bu statta oynanacak sıradan bir maç için bilet çilesi yazık değilmi? Acaba bu onurlu, büyük kentin bu tip organizasyonlarda eksiği mi var? ?????

Yorumu oyla      6      4  
Ahmet VEYİSOĞLU 10 Ağustos 2012 Cuma  11:14

Burada eleştirilmesi gereken TFF'dir.Binlerce insana bir gişe açıp insanları abartısız 15 saat kuyrukta bekletmek hangi aklın mantığın ürünüdür acaba? Sonra da yok Erzurumluya yakışmadı yok bir maç için değer mi? Önce sen insanlara insanca muamele et sonra insanlık bekle.

Yorumu oyla      6      4  
erdem 10 Ağustos 2012 Cuma  10:54

oruç sadece yeme içmeyle bozulmaz.oruç sadece aç susuz beklemek değildir.sabır demektir insanlara iyi davranmak demektir.kimsenin kötülüğünü düşünmemek demektir.gerilim yaratırken iyi de polis müdahele ederken orucumuz bozuluyor diye haykırmak saçma geliyor.

Yorumu oyla      6      4  
BÜLENT 10 Ağustos 2012 Cuma  10:25

T.F.F’NİN YAPTIĞI TAM BİR REZALETTİR.İNSANLARI PERİŞAN ETTİ.SANKİ 1980 SEZONU MAÇI İZLENECEKMİŞ GİBİ İNSANLARI GECEDEN SOKAKLARA DÖKTÜ.AYRICA 24000 KİŞİLİK STADYUMA 3000 ADET BİLET HANGİ AKLA HİZMETTİR..BATIDAKİ ARKADAŞLARIMIZ BU TAKIMLARI HER AN İZLEME ŞANSINA SAHİP.AMA DOĞU İNSANI ÖMRÜNDE 1 KEZ İZLEYEBİLİYOR..TÜM BİLETLER İNTERNET ÜZERİNDEN SATILMALIYDI.

Yorumu oyla      6      4  
zeki KODAY 10 Ağustos 2012 Cuma  10:09

Orada yaşananlar değil de, iş oruç boytuna ve biber gazı meselesine çekilmiş. Binlerce insan ve km.lerce kuyruk, insanlar sırada balık istifi gibi olmuş ama sadece bir gişeden bilet satılıyor. Bu manzara karşısında insanlığımdan utandım ve kendi kendime bu namuslu, şeref haysiyetli Erzurum halkı buna mı layık dedim. Bilet satışlarından her kim sorumluysa Erzurumlulara çektirdiği bu azapdan dolayı özür dilesin. Şayet böyle bir durumun yaşanmasını kasıtlı olarak bizzat istemediyse!!!!!

Yorumu oyla      6      4  
Bunlar mı Dadaş? 10 Ağustos 2012 Cuma  09:19

dadaş evindeydi, işindeydi gücündeydi. Diger daire amir ve mudurleri zaten bir telefonla aldilar biletleri ( yok boyle bi sey derlerse isim aciklarim hemde onlarca kisi utanirlar). eee geriye karaborsaci ve ekmege zor para bulanlar kaldı. Bunlar serseri ne dadaşı.

Yorumu oyla      6      4  
MÖKKEM DADAŞ 10 Ağustos 2012 Cuma  09:08

sıradan olayları abartarak erzurumu karalayarak ulusal basına haber geçen erzurum düşmanı basındaki şerefsizleri erzurumlu seçsin ayıklasın icabına baksın

Yorumu oyla      6      4  
Yavuz Kırmızıgöz 10 Ağustos 2012 Cuma  08:54

Ya böyle bir bilet satış uygulaması olmaz.Kmlerce kuyruğa rağmen gs için 1 fb için 1 bilet satış noktası bulunuyor.Ne olurdu birkaç tane daha bilet satış noktası açılsaydı.Ve bu zulüm olmasaydı insanlara.Zaten insanlar kavga çıkarmak için bahane arıyor idareciler de bunu uygulamalarıyla kolaylaştırıyorlar.Aynı zamanda biletleri de genelde karaborsacıların aldığını ve daha bilet satışı devam ederken yüksek fiyatlara sattıkları herkes gördü.Ayrıca Emniyet güçleri bilet satış zamanında bile yetersiz kalıyorsa; maç esnasında ve sonrasında iki kalabalık fanatik kitleyi nasıl durduracak merak ediyorum doğrusu.Korkarım ki İstanbul'daki olaylardan daha da büyüğü Erzurum'da yaşanacak.Özellikle Erzurum'lu vatandaşların bu konuda sağduyulu olmaları gerekiyor.Çünkü bizim için burada önemli olan maçı kimin kazandığı değil Erzurum'un bu organizasyondan başarıyla çıkıp çıkmadığı ve basında Erzurum'un adının nasıl anılacağıdır.Maçın Erzurum'a verilmesini de istemeyenlerin ekmeğine yağ sürmüş oluruz.!!

Yorumu oyla      6      4  
mökkkerm dadaş 9 Ağustos 2012 Perşembe  21:14

adamlar yüz kişi sırayı kaynattılar bizim erzumlu dadaşlardan ses yok bu kadarmı tırsak olunur...

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet Nas 9 Ağustos 2012 Perşembe  21:03

Tv8 erzurum'daki haberi ER'Zulüm' olarak verdi. BU haberi binbir abartmayla şov tv ve diğerlerine taşıyan, Erzurumu küçük düşüren kadın tvciye ödül verelim.!..Yazıklar olsun..

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet Nas 9 Ağustos 2012 Perşembe  21:01

Polisimizin hiçbir vebali yok, karaborsacılara çiçek mi verseydiler. herkes kuyruktaydı onlar fazla bilet peşindeydi. Bu olay Erzurumun maalesef ayıbıdır. Erzurum yine bir çirkinlikle bir takım bu işte mahir gazeteciler sebebiyle Türkiye gündemine girdi. Bu futbolcular trilyon kazanıyor, bizim asgari ücretli fukaralar kuyrukta. Allah akıl versin

Yorumu oyla      6      4  
admsl 9 Ağustos 2012 Perşembe  19:22

cahil cahil konuşuyor şu halkımız. Senin iraden dışında olan bir durum var. Nasıl bozuluyormuş oruç. Hayret...

Yorumu oyla      6      4  
yoncalik, 9 Ağustos 2012 Perşembe  19:12

Basin tarihinin gelmis gecmis en alakasiz basligi !

Yorumu oyla      6      4