YORUMLAR
Toplam 15 yorum var Onay bekleyen yorum yok.
aydın 23 Kasım 2012 Cuma  08:32

HAKAN yazdığın kelimeler tam yerine oturmuş.DADAŞ'ı tarif etmek dadaşlara mahsustur.ERZURUM'dan birşey olmaz diyenlere nereli olduklarını sorarım.yorumlarda kimsenin sanatını ağız eğerek erzurum ağzını saptırarak sanat yapmıyor.anlamayan için normal.birini överken diğerini karalamayalım.ben erzurumun yerlisi olarak şivemle gurur duyuyorum.

Yorumu oyla      6      4  
VATANDAŞ 22 Kasım 2012 Perşembe  22:27

ARİF SAĞ-ERDAL ERZİNCAN DEĞERLERİ UUTMAYIN.

Yorumu oyla      6      4  
HAKAN MEKTEBİ VAR 22 Kasım 2012 Perşembe  15:57

eleştiri yapmışsında tanıtımın ne olduğunu bilir misin..erzurumu türküsüyle hep kendimiz söyledik kendimiz dinledik, Erkal popüler müzikte de halk müziğindede palandökeni türkiyede dile getirdi. bundan rahatsız mı oldunuz. erkali sevmeyebilirsin ama dadaşsan hakkını teslim edeceksin. ikincisi erzurumda tiyatro denildi mi dehlek tipli cıvık tiplemeler yıllardır hep öne çıkmıştı. ağızlarını gözlerini eğerek, erzurum ağzını çarpıtarak, kadın kılıklarına girerek tanıtım yaptılar, biz bunda da emek var diye bişey demiyoruz. ama erkal bir dadaşça ses olarak çıktı. sonra bu adam ne para istedi, ne de erzurumu kullanıp kaset sattı, ne de erzurum adıyla meşhur oldu, bu adam zaten meşhurdu. Erzurumdan anladımki bişey olmaz, bize hizmet edenlerin bile dedikodularla kirli çamaşırını arıyoruz, aslında hakikaten erzurumdan bişey olmaz vah hakiki dadaşların başına

Yorumu oyla      6      4  
Dadaş 22 Kasım 2012 Perşembe  15:32

İbrahim ERKAL için oy verenlerden biriyim. Erzurumun tanıtımı için kesinlikle en fazla çabayı gösteren sanatçı olduğuna inanıyorum. İbrahim ERKAL'ı tenkit edenlerede şunu söylemek isterim. Siz daha iyisini yapın, merak etmeyin sizinde kıymetinizi biliriz.

Yorumu oyla      6      4  
HAKAN 22 Kasım 2012 Perşembe  12:03

ERKAL NASIL Bİ FAYDA SAĞLAMIŞ ERZURUM TANITIMINA BUNU DÜŞÜNÜYORUM.ÇOĞU ZAMAN MEMLEKETİNİ BAŞKA ŞEHİRLERE TERCİH ETMİŞ BİR İNSAN.FAZLA ELEŞTİRMEK İSTEMİYORUM GERİSİ BANA KALSIN.SON YILLARDA EN BÜYÜK KATKI CUMHUR SEVAL TARAFINDAN SAĞLANMIŞTIR.YAYINLANMAKTA OLDUĞU ZAMAN Kİ PROGRAMININ HER BÖLÜMÜNDE ERZURUM İSMİ İÇİN MUTLAKA SEYİRCİYE ULAŞAN NOTLARI VARDI.ELİNDE HER ZAMAN OLTU TAŞI TESBİHİ,PARMAĞINDA TAŞ YÜZÜĞÜ,MEŞHUR YEMEKLERİ VE DİLİNDE DE O ERZURUM'UN EN DOĞAL VE SEMPATİK ŞİVESİ.BİR ŞEHRİ TANITAN MEŞHUR OLAN ÖZELLİKLERİDİR VE BU ÖZELLİKLERİN HEPSİNİ CUMHUR SEVAL ELİNDEN GELDİĞİNCE DİLE GETİRMİŞTİR.ONUN ŞİVESİNİ DİNLEYİP VE ERZURUM'A HAS ESPİRİLERİNİ DUYUP KULLANAN ÇOK ARKADAŞIM VAR BAŞKA MEMLEKETLİ.TANITIMIN KELİME OLARAK TAM ANLAMI BENCE BUDUR.CUMHUR SEVAL'İ SEVİYORUM VE SAYGILARIMI İLETİYORUM.

Yorumu oyla      7      4  
Mehmet 22 Kasım 2012 Perşembe  11:44

Yoncalık, her insanın geçmişte mutlaka yaptığı hatalar var. ibrahim erkal'da son röportajında bahsettiğiniz konulardan hata olarak bahsediyor. Erzurum'a milletvekillerinin yapamadığı hizmeti yapmıştır. Özellikle Palandöken'in tanıtımında ciddi rol almıştır.

Yorumu oyla      6      4  
H.BERŞE 22 Kasım 2012 Perşembe  10:04

Erzurum halkı doğru bir seçim yapmıştır.Erkaldan başka Erzurumun ekmeğini yiyipte,hangi sanaatcı elini memleket için taşın altına koydu.Başta Palandökendeki kayak tesislerine ve Erzurum spor için yaptıklarına bir Erzurumlu olarak gönülden teşekkür ediyorum.

Yorumu oyla      6      4  
aydın 22 Kasım 2012 Perşembe  09:30

anketiniz güzel ama tam istenilen olmamış.ses sanatçısı ayrı tiyatrocu ayrı değerlendirilmeliydi.ibrahim erkal tartışılmaz markamız.çok şükür imkanları var ve tanıtım için maddi sıkıntısıda yok.gelelim kendi imkanlarıyla tiyatro yapan cumhur seval'e.yıllarca insanları güldürmüş ve erzuruma çok faydası olmuş bir değeri farklı bir ankette değerlendirmek lazımdı.ankette olan arkadaşlarımızın hiç biri yokken CUMHUR SEVAL vardı.gönüllerimizin komiği sen hiçbir zaman unutulmayacaksın.zira senin yerin doldurulamaz.

Yorumu oyla      6      4  
Mecit BEKTAŞ 22 Kasım 2012 Perşembe  09:03

İbrahim ERKAL Erzurumun gurur kaynağıdır.Erkala Hayır diyenlerin Dadaşlığından şüphe ederim.Yayınlarsanız çok memnun oluruz

Yorumu oyla      6      4  
MEHTAP 22 Kasım 2012 Perşembe  08:54

İbrahim Erkal demek Erzurum demektir.Aleyhinde yorum yapmak nankörlük olur,ayıp olur.Sağol İbrahim Erkal.Erzurum seninle gurur duyuyor

Yorumu oyla      6      4  
CAN AĞRAT 21 Kasım 2012 Çarşamba  16:44

ERKALA LAF SÖYLEYENİN KARŞISINDAYIZ

Yorumu oyla      6      4  
misafir 21 Kasım 2012 Çarşamba  16:28

dün 80li yıllarda bekçi bekirin söylediği Erzurum türküleri ile sanki Erzuruma gitmiş gibi oldum iyi ki o dizide bekçi bekir var .

Yorumu oyla      6      4  
Leyla Mazlum 21 Kasım 2012 Çarşamba  16:00

Şu yoncalık isimli yorumcu nedir anlayamadım.Herşeye muhalif biri,ya arkadaş senin sevdiğin yada taktir ettiğin hiçbir yorumuna rastlamadım.**

Yorumu oyla      6      4  
Metin 21 Kasım 2012 Çarşamba  15:28

İbrahim Erkal'i bu şehir seçmişse*** Ne özelliği var ki. Erzurum'dan sanatçı olarak seçilmesi gereken Mehmet çalmaşır veya Nurullah Akçayır. ***EDİTÖR: SAYIN YORUMCU, ANKETTE KİMİN İYİ SANATÇI OLMASI DEĞİL, ERZURUM TANITIMINA KİMİN KATKISININ DAHA FAZLA OLDUĞU SORGULANMIŞTIR. KALOIKİ SAYIN ERKAL DE DİĞER SANATÇILARIN DA SANAT KİMLİKLERİ OTORİTELER TARAFINDAN TESLİM EDİLMEKTEDİR. HABERİ İYİ OKURSANIZ, HER SANATÇININ ERZURUMA SAĞLADIĞI YARARLARA DEĞİNİLMİŞ, ANCAK ÖZEL HAYATLARINA SAYGI GEREĞİ GİRİLMEMİŞTİR. SAYIN ERKAL'İN PALANDÖKENİN TANITIMINDA İLK ÇIKIŞI YAPAN SANATÇI OLDUĞU UNUTULMAMALIDIR. SİZİN TERCİHİNİZE SAYGILIYIZ, ANCAK DİĞER OKURLARIN TERCİHİNE SAYGI DUYMAK DA HEPİMİZİN GÖREVİDİR

Yorumu oyla      6      4  
yoncalik, 21 Kasım 2012 Çarşamba  15:09

90 larda fast-food iki sarkiyla söhreti yakalamis, sonrasinda firsat bu firsat deyip brazilya dizisi tarzinda "bol öpüslü" filmlerde rol almis. Sonrasinda modasi gecip rafa kaldirilmis, duruşu olmayan, ismarlama bi ünlü. Anketin sonucu manidar, bu sebeble olsa gerek Türkiye genelinde "Erzurum algisi" cokta ic acici olmasa gerek. Sonucta baksaniza Egitimden sorumlu bakan bile, sehre gelip basari siralamasinda 60 larda gezen bi sehre: "Erzurum da egitim sorunu yoktur." demekte. Kalibiniz bu, kapasitesiniz-siniriniz bu..Tesekkürler Ibrahim Erkal..Sayin Editör lütfen yayinlayin.

Yorumu oyla      6      4