YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen 2 yorum var.
Düzeltme 31 Aralık 2014 Çarşamba  12:28

eskiden küfür ediliyordu 90 saniyeyi geçmediği için

Yorumu oyla      6      4  
ON SANİYE 31 Aralık 2014 Çarşamba  11:46

Herkes Tartışsın ben bir şey demiyorum da takımına zarar vermesin.Bazıları tartışıyor ama takıma yarar vereceğine zarar veriyor.Ligin ilk maçında sahaya atılan maddelerden dolayı tel örgülerin boyu uzatıldı Kazım Karabekir stadında.Eskiden küfür ediyordum 90 saniyeyi geçmediği için herhangi bir ceza almıyordu kulüpler ama şimdi 10 saniye bile olsa hemen ceza veriliyor.Örneğin ligin ikinci yarısındaki kayseri şeker maçı seyircisiz oynanacak bu yüzden

Yorumu oyla      6      4  
Allah Bilir rümüzuna cevap 31 Aralık 2014 Çarşamba  11:27

Futbolun çok sevilme yada en çok ilgi bulan sopr olmasının nedeni basit olması ve herkesin anlamasıdır kardeş. Zaten böyle olmasa rağbet de görmez. Harkesin yorum yapacağı bir spor. Herkes tartışır. Televizyonlara çıkıp bir yorum için milyarlar alanlarla kahvedekilerin emin ol hiç bir farkı yok. ancak küfrün futbol maçlarında bir deşarj aracı olarak görülmesi elbette doğru değil.

Yorumu oyla      6      4  
ALLAH bilir 31 Aralık 2014 Çarşamba  10:09

Mehmet kardeş türkiye de herkes futbol kurdu git bir kahveye herkes takımın hocası kesilir.Yok hoca şu futbolcuyu oynatsın yok efendim şu futbolcu iyi değil neden hoca bunu oynatıyor der bizim insanımız veya şu hoca niye geldi bu takımın başına şu hoca daha iyidir vb.Hatayı sadece futbolcu , hoca ve yönetim üçgeninde aramak yanlış olur.Taraftarda üzerine düşeni yapmalıdır.Hiçbir yıl olmadığı kadar bu yıl federasyondan ceza aldık .Adam geliyor maça bir sürü ağza alınmayacak küfürler ediyor ve gidiyor daha sonra saha kapanıyor bunun sonucunda takım puan kaybediyor.O küfür eden bir kayıba uğramıyor ama takım hem gelir olarak hem de puansal olarak kayıba uğruyor onun için taraftarlar daha bilinçli olması lazım.Bazıları maça hem biletsiz giriyor hem de küfür ediyor yani 2 kat zarar vermiş oluyor.Ama sorsan bunlara Erzurumspor sevdalılarıdır Allah bilir.

Yorumu oyla      6      4  
mehmet 30 Aralık 2014 Salı  23:14

arkadaşlar nasıl bir takım bu allahın köyünden gelmiş takımlara içeride dışarıda maç veriyor.koskoca erzurumspor ne hale geldi kendimizi kandırıyoruz ne gelen yönetimlerde iş var nede ben erzurumluyum diyen erzurumlu işadamlarında hiç kimse gerekli desteği vermiyor köy takımları 1.ligde 2.ligde mücadele etmeye başladı biz 3.ligdeyiz.örnek düzyurtspor geçen sene adamlar 3.lig klüplerine futbol dersi verdi şampiyon oldu bide bizim erzuruma bak nerede ne çıkarcı var futboldan anlamayan var klübün başında olmaz böyle şey yıllardır futbol kurduyum size şunu söylüyorum bu gidişatla daha bi 10 sene yükselemeyiz hatta düşeriz bu yıl şampiyonluk felan hayal ama inşallah yanılırım bir gün erzurumsporumuzu 2.ligibırakın süper ligde görürüz

Yorumu oyla      7      4  
ERZURUMSPORUN CEZASI AÇIKLANDI 11 Aralık 2014 Perşembe  20:09

ERZURUMSPOR Kulübü'nün, 07.12.2014 tarihinde oynanan B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR - ERZİN BLD. SPOR Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR Kulübü'nün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Cezaların birleştirilmesi suretiyle B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR Kulübü'nün toplam 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Eğer ki bir daha olursa yüzde 95 1 maç seyircisiz oynama gelir.Bunun yanında van takımı da 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmiş.İlginç olan bir durum da elazığspora bir sürü ceza verilmesi şimdiye kadar hiçbir takıma bir maçtan dolayı bu kadar ceza verilmemişti.

Yorumu oyla      6      4  
11 Aralık 2014 Perşembe  17:26

Sevgili dadşlar henüz hiç bir şey bitmedi.Koca ikinci yarı var bence devre arası çok iyi takviyeler yapılırsa puan farkı kapanır.Daha çok şey değişir bu gurupta.Takımımıza küsmeyelim.İçeride dışarıda destek olalım.Çünkü bizim tek takımımız ERZURUM SPOR hafta sonu heyacanımız.Hepinize selamlar.Gurbetçi DADAŞ.

Yorumu oyla      7      5  
ERDAL 10 Aralık 2014 Çarşamba  11:58

belediye spor deyilmi daha önce kulüp başkanlığı yapmış belediye başkanı sayı SEKMEN nerede hani el atacaktı seçim bitti vaat bitti galiba

Yorumu oyla      9      4  
ERZURUMSPOR DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ 10 Aralık 2014 Çarşamba  11:41

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü'nün, 07.12.2014 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR-ERZİN BELEDİYESPOR Spor Toto 3.Lig 3. Grup müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. Maddesi uyarınca ve "çirkin kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. Maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Yorumu oyla      6      4  
Akın B 10 Aralık 2014 Çarşamba  11:37

Sorun maç kaybetmesi değil, sıradan takımlara evinde maç kaybetmesi.

Yorumu oyla      8      4  
REZİL OLUYOR 10 Aralık 2014 Çarşamba  09:33

Galatasaray oynadığı oyunla türkiye yi avrupaya rezil ediyor , Erzurumspor ise oynadığı oyunla türkiye ye rezil oluyor.

Yorumu oyla      8      5