YORUMLAR
Toplam 11 yorum var Onay bekleyen 1 yorum var.
DADAŞ&DADAŞ 18 Mart 2015 Çarşamba  15:09

EDİTÖR: SAYIN YORUMCU ERZURUMSPOR DÜŞMANLARI KİMDİR, KİMİ, NİYE SUÇLUYORSUNUZ. İKİNCİSİ BİZİM YORUM KÖŞEMİZ BİR BEYİN FIRTINASI OLUŞTURULSUN DİYE KONULMUŞTUR. YORUM KÖŞEMİZ HİÇ AMA HİÇ KİMSEYE NE SEBEPLE OLURSA OLSUN HAKARET ALANI OLAMAZ. BU BİZİM YAYIN İLKEMİZE TERSTİR. SİZİNDE BU HASSASİYETE DİKKAT GÖSTERECEĞİNİZİ UMUYOR, SAYGILAR SUNUYORUZ.

Yorumu oyla      6      5  
Dikkat 18 Mart 2015 Çarşamba  08:24

Bu orhan gazi çok deplasmancı bir takım.Baksana ankara demiri bile yendiğine göre oldukça zor bir karşılaşma olacak bizim için.Sakaryaspor ise bu hafta Balçova takımıyla oynayacak.Muhtemelen üç puanıda alacaktır.Bu sakaryapsor daha sonraki haftada bir diğer zayıf ekip sandıklı ile kendi evinde oynayacaktır.Sakaryanın alacağı seri galibiyetler onları tekrar şampiyonluk havasına sokacaktır.Erzurum bu hafta mutlaka orhangaziyi yenmeli.Çünkü liderliği geçtim playoflar bile zorlu gözüküyor.En az 10 takım var ve playof için mücadele eden ve puanlarda çok yakın.

Yorumu oyla      6      4  
..... 17 Mart 2015 Salı  20:44

senin gözüne perde inmiş

Yorumu oyla      8      7  
cevap 17 Mart 2015 Salı  18:54

aykut kim ya .Gördük adam iyi oynasaydı bizde kalırdı .Asıl bizim hoca 1-0 dan sonra eğer orta saha ve defans yapmayıp forvete yüklenseydi kesin maç 1-0 bitmezdi.Ayrıca en kötü diyorsun ama adamlara kendi evlerinde mağlubiyeti tattıran ilk ekip olma özelliği de erzurumspora aittir.

Yorumu oyla      8      4  
RAKİBİMİZİ TANIYALIM 17 Mart 2015 Salı  18:45

Orhangazi takımı bugün ligi önde götüren ankara demir sporu yenerek ilk beş iddasını sürdürme eğiliminde olduğunu gösterdi.Ankara demir maçından önceki maçlarda bayburttu deplasmanda 1-0 yenen takım ligin sonunda yer alan takım olan güngöreni zar zor 1-0 yenmiştir.(karşı takım 9 kişi kalmasına rağmen)yine yendiği takımlar arasında kendi evinde beylerbeyi ile deplasmanda etimesgut takımını yenmiştir.Yenildiği takımlara bakarsak maraşa kendi evinde 3-0 , erzine kendi evinde 3-0 ,vana kendi evinde 1-0 yenilmiştir.Sonuç olarak son sekiz haftanın beş tanesinde galibiyet alan takım üç tanesinde ise yenilgi ile ayrılmıştır beraberliği yoktur.Bir bakıyorsun lig liderini yeniyor bir bakıyorsun kendi evinde 3-0 yeniliyor bundan dolayı da istikrarsız takım olma özelliği gösteriyor.

Yorumu oyla      6      4  
otorite 17 Mart 2015 Salı  18:30

hiç kimse kırılmasın seyrettiğim en kötü erzurumspor takım bitik... galibiyeti beylerbeyispor un hocası hediye etti. 2. yarı aykut u oyundan alarak erzurumu rahatlattı 2. devre beylerbeyi net gol pozisyonlarını harcadı tebrikler erzurum ama böyle gitmez... ayrıca tanıdığım bildiğim emre yüksektepe çok geri gitmiş ne bu halin evladım topu unutmuşsun sen saygılarımla

Yorumu oyla      9      6  
dadaşım 17 Mart 2015 Salı  17:46

erzurum sporla sakarya spor play of oynar erzurum sakaryayı eler çıkarız inşallah

Yorumu oyla      10      7  
MAÇ 17 Mart 2015 Salı  16:38

Bizim maçımız dışında gelecek haftanın en önemli ve en zorlu maçı derbi niteliğinde olan silivri-beylerbeyi maçıdır.İkinci en zorlu maç bizim maç.

Yorumu oyla      6      4  
idris 17 Mart 2015 Salı  16:33

Kazandığımız iyi oldu.Sakaryasporda kazandı.Maraşta kazandı ve burnumuzun dibinde.Kalan maçlar çok çatırtılı geçeceğe benziyor.Bu gurupta kalan maçlar itibariyle en avantajlı konumda olan Sakaryaspor.Tek dezavantajları düşme yada düşme riski olan takımlarla oynayacak olmaları.Diğer adayların tümü hala birbiriyle maç yapacak.Anakara spor düşüşte.Üsküdar bu işi götüremez.Beylerbeyi playoflara oynar.Yükseliş çabası içerisinde olan Erzurum Maraş ve Sakaryaspor şampiyonluk için çekişirler.Bu üçlü içerisnde şampiyonluğa en yakın olan maalesef sakaryaspor.Kalan maçlarda hata yapan yanar.

Yorumu oyla      8      6  
İKİLİ AVERAJ 17 Mart 2015 Salı  15:46

Beylerbeyi karşısında aldığımız galibiyetle beylerbeyi karşısında ikili averajda öne geçtik.İlk maç Erzurum da 0-0 bitmişti bu maç ise İstanbul da 0-1 bittiği için herhangi bir eşitlik olursa biz önde olacağız.

Yorumu oyla      7      4  
MAĞLUBİYETİ OLMAYAN TAKIM 17 Mart 2015 Salı  15:35

Takımımız kendi evinde mağlubiyeti olmayan yani 12 maç kendi evinde yenilmeyen beylerbeyi takımını mağlup ederek ilk mağlubiyetlerini aldırdılar.Keşke bu gösterdikleri performansı altta yer alan takımlara da gösterselerdi şimdi ilk iki içerisinde yer alırdık.Orhangazi takımının ankara demiri yenmesinin yanı sıra sakaryanın galip gelmesi ve Anadolu üsküdarın berabere kalması ile birlikte üç takım 45 puan ile ilk üçü paylaşıyorlar.Dördüncü sırada maraş takımı var o da 44 puanla yer alıyor .beşinci sırada ise takımımız 40 puanla yer alıyor.Bu hafta sonu oynayacağımız Orhangazi maçı bu sonuçlarla her iki taraf için çok önemli bir konuma geldi .Eğer biz yenersek avantaj sağlarız.

Yorumu oyla      7      4