Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Güzel Sanatlar Müzesi ‘Özel Müze’ statüsü kazandı
Güzel Sanatlar Müzesi ‘Özel Müze’ statüsü kazandı
Büyükşehirden toplu ulaşımda düzenleme
Büyükşehirden toplu ulaşımda düzenleme
Sivas'ta 106. Yıldönümü coşkusu
Sivas'ta 106. Yıldönümü coşkusu
Konyaspor kamp için Erzurum'u seçti
Konyaspor kamp için Erzurum'u seçti
 Meteorolojiden yüksek sıcaklık uyarısı
 Meteorolojiden yüksek sıcaklık uyarısı
HABERLER>SPOR
6 Kasım 2018 Salı - 10:36

Aydın Türkiye şampiyonu oldu

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapılan Büyükler Ferdi 2. Grup Türkiye Boks Şampiyonası’nda Erzurumlu sporcular, bir altın bir de bronz madalya ile ringden ayrıldı.

Aydın Türkiye şampiyonu oldu

Gençlikspor Boks Antrenörleri Mustafa Kalkan Muhsin Köylü ve Atilla Zengin yönetimindeki boksörler Mersin’de göğsümüzü kabarttı. Üç boksör ile şampiyonaya katılan Erzurumlular, bir altın bir de bronz madalya kazandı. Muhammet Aydın, ağır sıklette Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 30 Ekim 3 Kasım 2018 tarihlerinde Mersin’in Erdemli ilçesinde yapılan Büyükler Ferdi 2. Grup Türkiye Boks Şampiyonası’nda Erzurumlu sporcular, bir altın bir de bronz madalya ile ringden ayrıldı.

Erzurum Gençlik Spor Antrenörleri Mustafa Kalkan, Muhsin Köylü ve Atilla Zengin yönetimindeki boksörler elde ettikleri dereceler ile Dadaşları gururlandırdı. Türkiye’nin 26 değişik vilayetinden 100 dolayında sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Büyükler Ferdi Boks 2. Grup Türkiye Şampiyonası’na üç boksör ile katılan Erzurum, ağır sıklette Muhammet Aydın ile bir altın madalya kazanırken, 49 kiloda Yusuf Yılmaz ile de bir bronz madalya elde etti.

Şampiyonada 69 kilodaki boksörümüz Yahya Varlı ise bronz madalya maçını kaybederek, kıl payı ile madalyayı kaçırdı.

ALTIN YUMRUK

Erzurum Gençlik Spor Kulübü boksörü Muhammet Aydın, Kulüpler Süper Lig maçlarının ardından ferdi Türkiye şampiyonasında da ringde fırtına gibi esti. Antrenörler Mustafa Kalkan, Muhsin Köylü ve Atilla Zengin nezaretinde süper maçlara imza atan Dadaş boksör Muhammet Aydın, +91 kilo ağır sıklet finalinde Mücahit İlyas ile karşılaştı. Dadaş boksör rakibini 4-1 mağlup ederek altın madalyaya ulaştı.

Erzurum adına ringe çıkan 49 kilodaki boksörümüz Yusuf Yılmaz da, üçüncü olarak bronz madalya ile Erzurum’a döndü.

HEDEFİ AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Antrenörler Mustafa Kalkan, Muhsin Köylü ve Atilla Zengin, üç sporcu ile gittikleri 2. Grup Türkiye şampiyonasında bir altın bir bronz madalya kazanmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, özellikle +91 kiloda tarih yazan Muhammet Aydın’a övgüler yağdırdılar.

Milli Boksör Muhammet Aydın da, hedefinin Avrupa ve dünya şampiyonluğu olduğunu belirterek, bunun için çalışacağını söyledi.

 
Erzurum Ekim TÜFE’si açıklandı
 
Oltu Gençliği şölende buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor 2’inci sırada
Erzurumspor Spor Toto Süper Ligde en fazla beraberlik elde eden 2’inci takım durumunda.
Bilici’ye coşkulu karşılama
Dünya üçüncüsü olan Erzurumlu güreşçi Rahman Bilici, memleketinde çiçeklerle karşılandı.
Yakutiyespor Erzurum’u gururlandırdı
Erzurumspor’un Bölgesel Amatör Lig(BAL)’deki gururu Yakutiyespor, deplasmanda, ...
 
Palandöken Belediyespor ilk yenilgisini aldı
Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler kategorisinde mücadele eden ...
Arslan: ''Allah korusun kaybedebilirdik''
Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ...
Erzurumspor galibiyeti kaçırdı
Erzurumspor Deplasmanda oynadığı Akhisarspor maçını 1-1’lik sonuçla tamamlayarak ...
 
Trabzonspor Kasım'da gülmek istiyor
Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında 4 Kasım Pazar günü Bursaspor'u konuk ...
Denizli: "Sıralama olarak iyi yerdeyiz"
Denizli, 'Batman olsun, Erzurum olsun, en azından maç dışında yorucu bir ...
Tek amacı, Survivor 2019 yarışmasına katılmak
Oltu ilçesinde vücut geliştirme ve fitness antrenörlüğü yapan Alim Eser ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Zafer kimin?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bunun Adı Medeniyet mi Şimdi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Medeni insanın çöple imtihanı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri