Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum ilk 5 ayın lider ili
Erzurum ilk 5 ayın lider ili
Tasarımda Erzurum farkı
Tasarımda Erzurum farkı
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
81 ilin bereketi 'Anadoludakiler' projesinde buluştu
81 ilin bereketi 'Anadoludakiler' projesinde buluştu
'Huzurum Erzurum'
'Huzurum Erzurum'
HABERLER>EKONOMİ
8 Ağustos 2023 Salı - 16:52

ETB’den Çat istişaresi

Oral, saha ziyaretleri kapsamında Çat İlçesinde bir dizi temaslarda bulundu. Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakamlık ve Belediyeyi ziyaret eden Başkan Oral, ilçenin potansiyeline göre hazırlanan projeleri anlattı.

ETB’den Çat istişaresi

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, saha ziyaretleri kapsamında Çat İlçesinde bir dizi temaslarda bulundu. Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakamlık ve Belediyeyi ziyaret eden Başkan Oral, ilçenin potansiyeline göre hazırlanan projeleri anlattı. Vatandaşların Ticaret Borsası’nın makam aracı Togg’a ilgisi ise yoğun oldu.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, beraberinde Meclis Başkanı Yavuz Güney, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Laç ile Meclis Başkan Yardımcısı Yavuz Sarı, Proje Koordinatörü Ahmet Topaloğlu ve İlçe Tarım Müdürü Musa Şimşek ile birlikte Çat ilçesinde temaslarda bulundu.

Çat Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan’ı makamında ziyaret eden Başkan Hakan Oral, Ticaret Borsası’nın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Üyeler Sorunlarını Paylaştı

Üyelerle yönetimin bir araya geldiği ilçe ziyaretinde tüm üye ve üreticilerin sorunlarını dinleyen Başkan Oral, “Çat ilçemizdeki süt toplayıcılarımızı projemize entegre ederek ilçemizi pilot ilçe olarak belirledik. Üyelerimizin ve üreticimizin sıkıntılarına çözüm yolları aramak, sorunların çözümü için gereken desteği vermek bizim görevimiz. Biz ilçelerimizi, üreticilerimizi, üyelerimizi tek tek ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinleyip, gerekli projeleri ve çalışmaları hayata geçirerek her zaman üyelerimizin yanında olacağız” dedi.

Görüşmelerde üyelerin ve üreticilerin sorunları ve talepleri dinlendi, sıkıntıların çözümü için üyelerle istişarelerde bulunuldu. Üyelerin problemlerinin çözüm yollarının konuşulduğu toplantı sonrasında üyelere katkıları için Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Proje Ekibine Teşekkür Etti

Başkan Hakan Oral çalışmalarda büyük katkısı olan, mesai kavramını gözetmeden üretici ve üyelerin sorunlarına çözüm bulmak adına projeler üreten proje ekibindeki arkadaşlara ayrıca teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından Çat Belediyesine geçen Başkan Oral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Melik Yaşar’ın konuğu oldular. İlçede süt faaliyetlerini geliştirmek için hazırlanan projeleri anlatan Başkan Oral, Çat ilçesindeki süt toplayıcılarını da projelerine entegre ederek pilot ilçe olarak belirlediklerini belirtti.

Programların ardından Erzurum Ticaret Borsası tarafından kullanılan yerli ve milli TOGG Marka aracı Kaymakam Muhammet Serdar Erdoğan ile Belediye Başkanı Melik Yaşar inceleme ve kullanma fırsatı yakaladılar.

Yatırımları yerinde incelediler

Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral, Belediye Başkanı Melik Yaşar, ETB Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme A.Ş. tarafından kurulan Süt Toplama Merkezi ile Çat Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Ticaret ve Sanayi Merkezi ile Konut Projelerini yerinde incelediler. Ticaret ve Sanayi Merkezinin arkasında bulunan araziye lavanta ekimi yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Yaşar “İlçemizi Batı ilçeleri ile rekabet edebilir seviyeye getirmek adına çeşitli yatırımlar gerçekleştirdik. Bunlardan biri de lavanta tarlalarımız. Üretilen lavantalardan elde edilen lavanta yağı, çok yüksek fiyatlara dış pazarda alıcı buluyor. Hedefimiz ilerleyen zamanlarda lavanta üretimi yaptığımız arazilerimizi genişletip bu işten ilçemize kazanç sağlamak” dedi.

 
Erzurum MEM’de Yakup Yıldız dönemi
 
Vali Memiş afetzedeleri dinledi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DAİB ihracat değerlerini paylaştı
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre Doğu Anadolu İhracatçılar ...
Atıl araziler ekonomiye kazandırılıyor
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünün yürüttüğü ...
Erzurum’da ihracat yarışı
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurum’dan bu yılın Temmuz ayında 12, 2023 ...
 
Erzurum inşaat sektöründe büyüme
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurum’da bu yılın ilk 6 ayında  1 milyar 292 ...
Erzurum’da tarım öncelikli sektör
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurum’da 3 milyar 622 milyon TL tutarında ...
Ticarette Erzurum Elazığ rekabeti
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurum’da 1 milyar 643 milyon TL tutarında ...
 
Erzurum SGK verileri açıklandı
SGK’nın 2023 son verilerine göre; Erzurum’da aktif sigortalı sayısı 164 bin 833 oldu.
Erzurum bankacılıkta farkını korudu
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurum bankacılık sektörü kaydında Doğu Anadolu ...
Erzurum’da faal mükellef sayısı artış seyrinde
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurum’da 12 bin 113 Gelir Vergisi, 8 bin 599 ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri