Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
Şehit polisler mevlitle anıldı
Şehit polisler mevlitle anıldı
HABERLER>SİYASET
19 Mart 2013 Salı - 16:08

Korkut’tan Güzelova istişaresi

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut Güzelova mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Korkut’tan Güzelova istişaresi

ERZURUM (İHA) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut Güzelova mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Dernek tarafından taziye evi olarak yaptırılan büyük salonda gerçekleşen toplantıya katılımın yüksek olması dikkat çekti. Ziyarete köylüler ve Belediye Başkanı Korkut’a Güzelova Eğitim ve Yardımlaşma Derneği mutfağında pişen etli pilav ikramı yapıldı. Köy halkına Yakutiye İlçe sınırları içerisinde yapılan hizmetleri tek tek anlatan Korkut, yoğun ilgi gördü. Bu arada çalışmaları içeren broşürlerin köylüler tarafından dikkatle incelenmesi de gözden kaçmadı.
KORKUT BELEDİYE HİZMETLERİNİ PAYLAŞTI
Güzelova köy/mahallesini ziyaret eden Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yoğun katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. Korkut, hizmetlerini içeren broşürlerin dağıtımından sonra belediyenin serüvenini köy/mahallelilerle paylaştı. Göreve gelmesinin ardından yaptıklarını teker teker anlatan Korkut, güçleri nispetinde her tarafa yetiştiklerini, her mahalle ve sokağa hizmet ulaştırmaya çalıştığını söyledi. Korkut, “Köylerimiz, köy-mahallelerimiz için şehir ile bağlantı yollarını yaptık. Bazı şikayetler aldık, bozuluyor diye. Önce şunu ifade edelim, yapılan hizmete köylülerimizin sahip çıkması gerekiyor. Ağır tonajlı araçlar geçince plakalarını resim çekip, bize de bildirmelerini istedik istiyoruz. Geçtiğimiz yıl yapılan yollar için bu yıl yeniden ikinci astarı atacağız. Daha sağlıklı hale getireceğiz. Önümüzdeki yıl Büyükşehirler yasası yürürlüğe girecek ve bağlantı yolları Büyükşehir Belediyemizin uhdesine geçecek. Bende 2014 sonrası köy içlerine gireceğim. Sokaklarımızı yapacağım” dedi.
Ali Korkut, Güzelova mahalle-köylülerine çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardıktan sonra Muhtar Şahin Coşkun’un isteklerini dinledi. Köylülerin ulaşım, su ve yolla ilgili taleplerini de alan Korkut, kendi sorumluluklarının dışında kalan konuları Büyükşehri Belediye Başkanına aktaracağını söyledi. Korkut, “Bizimle ilgili işleri yerine getireceğiz. Ancak Güzelova’dan bir söz vermek istiyorum. Bu yıl bize bağlı köy/mahallelerde cami ve okul çevresine sıcak asfalt sözü veriyorum. Yine bu yaz sezonu bütün köy/mahallelerimizin şehir bağlantı yollarını ikinci astarı atacağız. Böylece yollar daha sağlıklı hale gelecek. Bazı yerlerde köprülerle ilgili sorun var. Biz DSİ ile görüşmeler yapıyoruz. Köprüler onların sorumluluğunda. Sorunlu köprüleri de DSİ kurumuza yaptıracağız” şeklinde konuştu.
Köy halkının ilgiyle izlediği toplantıda, karşılıklı sohbetlerde yapıldı. Halkın her konudaki şikayetini, taleplerini alan Ali Korkut, bunlarla ilgili çözüm önerilerini de aktardı. Bazı konuların kendi görev alanları dışında olduğunu belirten Korkut, “Köy/mahallelerimizde çalışmalarımız bu yılda olacak. Eksiklerimiz varsa tamamlayacağız. Yol bakımından ESKİ’nin çalışmaları nedeniyle Dumlu mahallemizde eksiğimiz var, Dadaşköy’de bir miktar açığımız kaldı. ESKİ’nin çalışmalarını tamamladığı bütün alanlarda hızlı bir şekilde yol sorununu çözeceğiz” dedi.
 

 
At arabası yasağı uygulamada
 
Seyyah Bizim İller Projesi başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Memur-Sen’den kıyafet eylemi
Kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin kılık ve kıyafetine dair ...
‘Şehitlik en yüksek mertebe’
Aksak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj ...
Bulutlar’dan Palandöken istişaresi
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Mahallesi’nde halk toplantısı düzenledi.
 
Bilir Başkanlık Sistemini anlattı
Selçuk Üniversitesi’nden Doç. Dr. Faruk Bilir Erzurumlulara başkanlık ...
Büyükşehir Yerlikaya’yı ağırladı
Türkiye Güreş Federasyon Başkanı Hamza Yerlikaya, Pasinler Belediye Başkanı ...
Çığlık TÜMSİAD’ta ekonomiyi değerlendirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili ve MKYK Üyesi Fazilet Dağcı Çığlık, TÜMSİAD ...
 
AK Parti’de ilçe zirvesi
AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı İl Başkanı Murat Kılıç başkanlığında ...
ÖĞDER‘den kılık kıyafet desteği
ÖĞDER Erzurum Şube Başkanı Abdullah İkinci, kamuda kılık kıyafet yasağının ...
İlk sempozyum Erzurum'da
AK Parti, başkanlık sistemini partililere ve vatandaşlara anlatmak için ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri