Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
En kıymetli varlığı babasının İstiklal Madalyası
En kıymetli varlığı babasının İstiklal Madalyası
ATAUNİ’de ortak akıl istişaresi
ATAUNİ’de ortak akıl istişaresi
Erzurum’dan gönderilen 300 kg kaçak et imha edildi
Erzurum’dan gönderilen 300 kg kaçak et imha edildi
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
Erzurum ülke ortalamasını geçti
Erzurum ülke ortalamasını geçti
HABERLER>SİYASET
16 Nisan 2013 Salı - 16:16

Palandöken’den 1001 Sünnet Şöleni

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kayakyolu’nda belediye tarafından yeni yaptırılan Erzurum Şehitler Parkında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda muhtarlarla bir araya gelerek 22 Haziran da yapacakları 1001 Sünnet Şöleni ile ilgili bilgi verdi.

Palandöken’den 1001 Sünnet Şöleni

E.MEHMET YILMAZ
ERZURUM (İHA) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kayakyolu’nda belediye tarafından yeni yaptırılan Erzurum Şehitler Parkında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda muhtarlarla bir araya gelerek 22 Haziran da yapacakları 1001 Sünnet Şöleni ile ilgili bilgi verdi.
Merkeze bağlı köy mahalle ve merkez mahalle muhtarlarının katıldığı kahvaltılı toplantıda Palandöken Belediyesi tarafından 22 Haziran da düzenleyecekleri Binbir Sünnet Şöleni organizasyonu hakkın da bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz kapsamın da gerçekleştireceğimiz Palandöken Belediyesi 1001 Sünnet Şöleni de ilçemiz de sünnetsiz erkek çocuğu kalmayacak. İlçemize bağlı tüm mahallelerimiz de muhtarlarımız aracılığıyla ve belediyemizin tespitleri doğrultusun da çocuğunu sünnet ettirmek isteyen ilçe halkımızı bu şölene davet ediyoruz. Sünnet şölenimizin tüm giyim ve kuşamlarının masrafları tamamen belediyemiz tarafından karşılanacak. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyenler 22 Haziran'a kadar belediyemize veya Kent Konseyimize müracaat edebilirler. Çok kapsamlı yapacağımız sünnet şölenimiz de tamamen sağlıklı ve hijyenik ortamda gerçekleştirilecek yani Hastanelerimiz de yapılacak” dedi.
ÇALIŞMALAR HAKKIN DA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU
Belediye Başkanı Bulutlar, Palandöken her açıdan en cazip ilçe konumunda olduğunu belirterek, “ Palandöken sahip olduğu tüm değerleri ile cazibe merkezi olmayı hak eden ve bu doğrultuda geleceği parlayan yıldızı konumunda olan bir ilçemizdir. Biz de Palandöken Belediyesi olarak Palandökeni geleceğe taşıma adına tüm çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça da sizlerle ve halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Merkez mahallelerimizde ve köy mahallelerimiz de yaşanan sıkıntılar ile ilgili birinci ağızdan haber alıp gerekli müdahaleleri yapabiliyoruz. Bu anlamda muhtarlarımız bizim için çok değerli ve önemli” dedi.
BAŞKAN BULUTLAR, BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ
Palandökenin kıymetini ancak hep birlikte anlayabileceklerini hatırlatan Başkan Bulutlar, “Palandöken ilçemizin kıymetini hep birlikte anlayabiliriz. Biz kanunlara ve yönetmeliklere harfiyen uyan bir belediyeyiz. Biz de yanlış kararlara ve sürprizlere yer yok. Kanunlar neyi emrediyorsa onu uygulamakla sorumluyuz. Asfalt, karo, bordür,kilit taş, doğal granit taş, park, yeşil alan, kültür merkezi, kapalı spor salonu, kültür ve bilgi evleri,hanımlar çarşısı, düğün salonuna kadar ilçemizin ihtiyaç duyduğu her konuda, ilçemizi geleceğe taşıyacak her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şimdiye kadar halkımızla birlikte hareket ettik. Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek sorunları öğrenip çözümler ürettik. Bundan sonra da yine hep birlikte çalışacağız ve üreteceğiz. Katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından karşılıklı sohbet şekilde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.
 

 
‘Kazım Karabekir gönüllerde yaşıyor’
 
20 bin öğrenci eğitim aldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'O, en büyük örnek'
Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla ...
Eski terminale yeni çehre
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile MNG Holding CEO'su ...
Bulutlar’dan istişare turu
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde ...
 
Dar gelirli ailelere yardım
Yakutiye Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve diğer yardım ...
Yılmaz partililerine seslendi
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Nisan ayı İl Danışma Meclisi ...
Gözütok’tan kutlu doğum mesajı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, Kutlu Doğum ...
 
AK Parti’de Baro ağırlaması
AK Parti Erzurum Kadın Kolları, Erzurum Barosu’na kayıtlı kadın avukatları ağırladı.
‘Veda Hutbesi İlkemizdir’
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Kutlu Doğum haftası nedeniyle yayınladığı ...
DES Sandığa gitti
Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) 2. Olağan Kongresi'nde Gürkan Avcı, ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri