Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>BÖLGEDEN
17 Eylül 2020 Perşembe - 17:04

Türkiye bu muhtarı konuşuyor

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde gündem korona virüs denetimleriydi. Erzurum’dan Van’a tüm illerde caddeler, işyerleri denetlendi. Bölgede en ilgi çeken ve takdir toplayan yaklaşım Yüksekova’da yaşandı. Suüstü Köyü Muhtarı Oğuz, korona virüse dikkat çekmek için yaylaya çıkarak maske dağıttı.

Türkiye bu muhtarı konuşuyor

AĞRI GENELİNDE KORONA VİRÜS DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Ağrı'da Vali Dr. Osman Varol'un katılımıyla vatandaşların yoğun olduğu cadde ve iş yerlerinde korona virüs denetimleri gerçekleştirildi.İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen Korona virüs genelgesiyle birlikte bugün bütün Türkiye'de Korona virüs denetimleri gerçekleştirildi. Ağrı'da gerçekleştirilen denetimlerde Vali Varol'a Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.
"DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEK"
Vatandaşları pandemiye karşı uyardıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Varol: " Sahada çok geniş bir ekiple birlikte denetimdeyiz, sokaklardayız, vatandaşlarımızın içerisindeyiz. Yine amacımız, hedefimiz her hafta yaptığımız gibi Covid-19 tedbirleri noktasında farkındalığı arttırmak. Bu denetimlerde öncelikli hedefimiz,niyetimiz vatandaşımızı bu tehlikenin hala geçmediği noktasında ikna edilmesidir. Onların tedbir alması noktasında telkinlerde bulunulmasıdır. Sıkıntının büyümemesi için vatandaşlarımızın sorumluluk alması sağlanmasıdır. Bu anlamda bugün de yine şehrimizin bir başka güzide köşesinde buradaki ekibimizle birlikte arkadaşlarımızla birlikte geniş bir denetim yaptık, gerçekleştirdik. Gün boyu denetimlerimiz devam edecek" dedi.
'TEHLİKE GEÇENE KADAR BU TEDBİRLERE RİAYET ETMEK DURUMUNDAYIZ'
Her gün ciddi sayıda personelle denetim yaptıklarını belirten Vali Varol açıklamasının devamında ise şunları söyledi:"Bunu artık Bakanımız Süleyman Soylu'nun talimatıyla her hafta rutin hale getirdik. Ayrıca sadece bugün yoğun denetimler yaptığımız günler değil. Her gün ciddi sayıda personelden oluşan ekiplerimiz sahada sürekli denetimlerini gerçekleştiriyor. Bir süre daha bu tehlike geçene kadar bu tedbirlere riayet etmek durumundayız. Vatandaşlarımızın da bize yardımıyla en kısa zamanda bu illetten tamamen kurtulmayı umuyoruz, bekliyoruz. Ben kurallara uyan, riayet eden özellikle son dönemde Ağrı'mız da kurallara uyumun, maske takma oranının, mesafeye uyumun ciddi bir biçimde arttığını gözlemliyoruz. Ben vatandaşlarımıza bizlere gösterdikleri bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah biraz daha sabırla bu illeti tamamen atlatacağız diyorum."

ERZİNCAN’DA 366 KİŞİ VE 59 İŞYERİNE COVİD-19 CEZASI

Erzincan’da 22 Haziran-15 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılan korona virüs (Covid-19) denetimlerinde maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeyen 366 kişi ile 59 işyerine idari para cezası uygulandı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında Erzincan'da 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunanların 11.00-18.00 saatleri dışında sokağa çıkmalarının kısıtlanması sonrası salgın kontrol timi görevlileri cadde ve parklarda denetim yaparak vatandaşları uyarıp evlerine gönderdiler.

Erzincan'da 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunanların 11.00-18.00 saatleri dışında sokağa çıkmalarının kısıtlanması kararının ardından, kentte denetimler artırıldı. Salgın kontrol timi görevlileri kentte kısıtlamanın olduğu saatlerde cadde ve parklarda denetimde bulundu. Parkta 65 yaş üstü vatandaşları tespit eden görevliler önce uyardı sonra da evlerine gönderdiler.

“Erzincan’da 366 kişi ve 59 işyerine Covid-19 cezası”

Erzincan’da 22 Haziran- 15 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılan korona virüs (Covid-19) denetimlerinde 366 kişiye idari para cezası uygulandı.

1 Haziran - 15 Eylül 2020 tarihleri arasında korona virüsle mücadele kapsamında yapılan işyeri denetimlerinde de Covid-19 tedbirlerine uymayan 59 işletmeye de idari para cezası uygulandı.

ELAZIĞ'DA COVİD-19 DENETİMİ

Elazığ’da Koranavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında jkent merkezinde denetim gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı'nın Covid-19 salgını nedeniyle 'Sağlık için, hepimiz için' sloganı ile 81 ilde başlattığı denetimler, tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vali Vekili Abdulkerem Abbasoğlu ve beraberindekiler tarafından kentin en işlek caddesi olan Gazi’deki iş yerlerinde denetim gerçekleştirildi. Salgına karşı esnaf ve vatandaşlara bilgilendirme yapan ekipler, hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda alınması gereken tedbirlere ilişkin uyarılarda bulundu.

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent merkezinde her gün yaptığı denetimleri sürdürdü. Ekiplerin denetiminde maskeyi yanlış kullananlar uyarıldı, takmayan bazı kişilere ise 900 TL'lik cezai işlem uygulandı.

HAKKARİ VALİSİ İDRİS AKBIYIK:“SAĞLIK İÇİN SOKAKLARDAYIZ”

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, korona virüs denetimine katılarak vatandaşı uyardı.

Cadde ve sokakları tek dek dolaşan Vali Akbıyık; maske, sosyal mesafeye uymayan vatandaşlara uyarıda bulundu. Yaşlılarla da karşılayan Vali Akbıyık, çok dikkatli olmaları tavsiyesinde bulunarak, risk gurubunda olduklarını tekrar hatırlattı. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Akbıyık, biraz daha ceza uygulama yoluna gideceklerini ifade ederek, “Vatandaşların maske ve hijyen konusundan kuralları uyma hususunda bütün memurlarla sivil toplum örgütü temsilcileri ve imamlarla denetim yapıyoruz. Bilinç oluşması, maske, mesafe ve hijyen konusundan dikkat edilmesi hususunda Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi bizde Cumhurbaşkanımızın talimatı, İçişleri Bakanlığı talimatı ve bilim kurulunun önerileri doğrultusunda 'Sağlık İçin Hepimiz İçin’ denetimlerini yapıyoruz. Hakkari'de Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi birçok korona vakası var. Bizde bunu düşürmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sadece sağlık kuruluşlarımız ve filyasyon ekiplerimiz değil tüm kamunun imkanlarını seferber etmeye çalışıyoruz. Artık biraz daha ceza uygulama yoluna gideceğiz. Yine merkezde ve ilçelerimizde yurtlarımızı ayarladık. Sonucu pozitif olup da sokağa çıkan vatandaşları almaya başladık. Yine şehirlerarası minibüslerde HES kodu uygulamasına devam diyoruz. Amacımız sağlıklı bir Hakkari’de hizmetlerinin en iyi şekilde verilebilmesidir” şeklinde konuştu.

Bir esnafın Bulvar Caddesi’nde sigara içilmesinin yasaklanmasını istemi üzerine de Vali Akbıyık, “Haklı bir konuya değindin, önce maskeye uyalım. Burası için de gereğini yapacağız” cevabını verdi.

Yolda geçen ve maskesi olmayan vatandaşlara ise Vali Akbıyık maske dağıtarak, son defa kendilerini uyardıklarını hatırlattı.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de köşe başlarında maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıttı.

Denetime İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukcu, Vali Yardımcısı Mustafa Emre Kılınç, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve bazı kurum amirleri de katıldı.

YÜKSEKOVALI MUHTARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Suüstü Köyü Muhtarı Bedirhan Oğuz, korona virüse dikkat çekmek için yaylaya çıkarak maske dağıttı.

İlçeye 16 kilometre uzaklıkta bulunan Suüstü köyünün muhtarı Bedirhan Oğuz, son dönemlerde yaşanan vaka artışından dolayı köyünü vatandaşları bilgilendirdi. Muhtar Oğuz, yaylaya kadar çıkarak buradaki kadınlara maske dağıtımını yaparak, yaşanan ölümlere dikkat çekiyor. “Bu zor süreç bitene kadar korona virüse karşı savaşımız devam edecek” diyen Muhtar Bedirhan Oğuz, “Çin’in Wuhan kentinde başlayan korona virüs salgını malum ülkemizde de geniş çaplı yer aldı. Son dönemlerde yaşanan vefat ve vakalardan dolayı Türkiye’nin her şehrinde olduğu gibi Yüksekova ilçesinde de salgın yükselişe geçti. İlçede fazla olan vefatlar bizleri derinden üzerken, bir köy muhtarı olarak bende korona virüse savaş açarak her gün köy sakinlerini bilgilendirerek uyarıyorum. Bu illete karşı bugün 300 maske dağıtımını yaparak hatta yaylada çalışan emekçi kadınlarımıza kadar maske götürüp dağıttık. Bu zor süreç bitene kadar, korona virüse karşı savaşımız tedbirler kapsamında devam edecektir’’ dedi.

KARS’TA KORONA VİRÜSTEN 30 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kars’ta korona virüsten (Covid-19) bugüne kadar 30 kişi hayatını kaybetti, 77 kişinin de tedavileri sürüyor.Kentte Covid-19 denetimi yapıldı. Kars Valisi Türker Öksüz’ün katılımıyla yapılan denetimlerde sosyal mesafe kurallarına uyulmayan 2 iş yeri sahibi uyarıldı.

Vali Türker Öksüz, Kars’ta korona virüsten günümüze kadar 30 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Öksüz, vatandaşlardan kurallara uymalarını istedi.

Kars Valisi Türker Öksüz, beraberindeki Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ile birlikte Atatürk Caddesi’nde esnafı denetledi. Esnafa uyarılarda bulunan Öksüz, bir işletmede sosyal mesafe kurallarını uyulmadığını gördü. Öksüz, iş yeri sahibine uyarıda bulundu.

Yapılan denetimlerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Türker Öksüz, “Mutlaka kurallara uymada hassasiyet göstermemiz lazım. En ufak bir rehavet, önemsememezlik bizi çok daha kötü noktalara götürebilir. Bugün itibariyle 30 vatandaşımızı kaybettik maalesef, 77 vatandaşımız hastanelerimizde tedavi görüyor. Yoğun bakımda tedavi gören hastalarımız var, entübe edilen hastalarımız var. Biz bunların hiçbirinin yaşanmasını istemiyoruz. Dolayısıyla her vatandaşımız sokakta yürürken, herhangi bir faaliyet içerisinde bulunurken, lütfen bu ölen vatandaşlarımızı, yoğun bakımda nefes güçlüğü çeken, solunum güçlüğü çeken vatandaşlarımızı düşünün. Bu hem bir vicdani sorumluluk, hem de yasal bir zorunluluk” dedi.

Öksüz, “Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu ara sosyal hareketliliği azaltsınlar, eş, dost, akraba ziyaretleri yapmasınlar. Aile ziyaretlerini çok sınırlı sayıda tutsunlar. Bunlar bulaş riskini artırıyor. Ne kadar az hareketlilik içerisinde olursak bulaş riski o derece de az olur. Dolayısıyla düğün gibi etkinliklerde mutlaka 3 kurala riayet edelim. Riayet etmeyen kişileri gördüğümüzde buradan Karslı vatandaşlarımıza sesleniyorum. Çağrı merkezi ve numaralarımız var. Salgın Denetim Merkezleri 24 saat çalışıyor. Onlara ihbarda bulunsunlar. Bu ihbarlara bizim görevlilerimiz en kısa sürede gidecekler. Gereğini yerine getirecekler. İhbarlara yetişme oranımız yüzde 100’e yakın, yüzde 99’lar civarında dolayısıyla hemen gereği tarafımızdan yerine getirilir” diye konuştu.

Öte yandan, kentte denetimler hız kesmeden devam ediyor. Ekipler denetimlerde kurallara uymayan esnaf ve vatandaşlar hakkında işlemlerde bulunuyor.

POSOF’TA COVİD-19 DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Ardahan’ın serhat ilçesi Posof’ta Covid-19 denetimleri sıklaştırıldı.

Posof Kaymakamı Murat Mete, Belediye Başkanı Cahit Ulgar, emniyet görevlileri ve Posof Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Tekin tarafından caddeler ve esnaflar denetlendi.

Esnafların dükkânlarına girilerek müşterilerle olan yakınlıkları ve kurallara uyulması denetlenerek uyarılarda bulundular. Esnaflar kurallara uymalarına rağmen caddelerde ki bazı vatandaşların kural ihlalinde bulunduğunu gören ekipler tarafından para cezası uygulanıyor.

Kaymakam Murat Mete, sağlıklı bir hayat için kurallara uyulması gerektiğini ve bu nedenle denetimlere devam edileceğini belirtti.

MALAZGİRT’TE KORONA VİRÜS DENETİMİ

Muş’un Malazgirt ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında ilçe merkezinde denetim yapıldı.

Denetimlerde vatandaşlar maske takmaları konusunda uyarılırken, Malazgirt esnafının ise sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına genelde uydukları görüldü. Kurala uymayanlar Malazgirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve belediye zabıta ekipleri tarafından uyarıldı.

İlçe merkezi ve iş yerinde sosyal mesafe ve maske kuralına uyan vatandaşlara teşekkür eden Kaymakam Emre Yalçın ve Belediye Başkanı Cengiz Altın, kurallara uyulduğu takdirde salgın sürecinin başarılı bir şekilde atlatılabileceğini söylediler. Kaymakam Emre Yalçın, salgın sürecinde hayatın bir parçası olan maske kullanımının alışkanlık haline getirilmesi ve toplum sağlığı için düzgün bir şekilde kullanılması gerektiğini ifade etti.

Malazgirt’te salgın sürecini İlçe Kaymakamlığı, Malazgirt Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile diğer kurum ve kuruluşlar olarak basarili bir şekilde yürüttüklerini ifade eden Kaymakam Emre Yalçın, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de pandemi döneminde sosyal mesafe kuralına çok dikkat etmeliyiz. İlçemizde salgın sürecini başarılı bir şekilde yürütmek için rutin denetimlerimizi yapıyoruz. İlçemizde salgın süreci boyunca özveri ile çalışan tüm kurum ve kuruluşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

VALİ BARUŞ: "MALATYA İÇİN KRİTİK SÜREÇ DEVAM EDİYOR"

Malatya Valisi Aydın Baruş, kentte yeni tip korona virüs kapsamında ev izolasyon kuralına uymayan 10 kişinin yurtlarda karantinaya alındığını belirterek, Malatya için kritik sürecin halen sürdüğünü, bu nedenle vatandaşların kurallara mutlaka uyması gerektiğini söyledi.

İçişleri Bakanlığının 'Korona virüs denetimleri' genelgesi kapsamında Malatya’da Vali Aydın Baruş, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ve protokol üyeleri denetim gerçekleştirdi. İş yerlerine tek tek giren Vali Baruş, maske, hijyen ve mesafe konusunda esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Ticari taksileri de denetleyen Baruş, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, denetimlerin temel amacının kentte korona virüsün yayılma hızını düşürmek olduğunu ifade etti. Malatya’da maske takma farkındalığının her geçen gün arttığını ifade eden Vali Baruş, kent genelinde 500’ün üzerinde denetim ekibiyle sürekli denetim gerçekleştirdiklerini söyledi. Ancak sadece denetimle bu salgının önüne geçilemeyeceğini de dile getiren Baruş, bu noktada halkın da gerekli duyarlılığı göstermesi gerektiğini, aksi takdirde virüsü yakın zamanda atlatamayacaklarını söyledi.

Malatya için korona virüsle mücadelede kritik sürecin halen sürdüğünü kaydeden Baruş, “Buradan vatandaşlara duyurmak istiyorum. Lütfen sosyal hayatınızdan biraz fedakarlık yapın. Özellikle gençler, ve çocuklar gereksiz yere sokaklarda dolaşmasın, kalabalık ortamlara girmesin. Kalabalık ortamlar gerçekten büyük risk içeriyor, hastalığın bulaşma riski bu sıralar çok yüksek. Sokakta aldığımız virüsü ailemize götürerek çok üzücü sonuçlar yol açabiliyoruz. Ortalık yerde boş yere dolaşanları görünce üzülüyorum. Çünkü işi gücü olmadan sokaklarda kalabalık oluşturmanın aynı zamanda işi gereği çıkan insanlara da hastalığı bulaştırma açısında risk içeriyor" ifadelerine yer verdi.

Hastanelerde testi pozitif çıkan vakaların evlerine götürülmesi amacıyla 10 araçlık bir ekip kurduklarını ve bu vakaların toplu araçlar yerine bu araçlarla evlerine bırakıldığını da belirten Baruş, karantinada olması gereken vakaların denetimlerinin sürdüğünü söyledi. Denetimler sırasında evlerinde bulunmayan vakaların tespit edilerek, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne bağlı yurtlarda zorla karantinaya alındığını dile getiren Vali Baruş, uygulama kapsamında 10 kişinin bu şekilde izole edildiğini de açıkladı.

Bir basın mensubunun, kurallara uymayanlara kesilen cezaların caydırıcı olup olmadığını sorması üzerine Vali Baruş, “Caydırıcı olup olmadığını Maliyeden gelen tahsil makbuzlarını görünce görürler. Şu anda tahsilata geçildi, bu kesilen cezaların tamamı tahsil edilecek. Yani maske takmamaktan 900 TL, sosyal mesafe kuralına uymamaktan 3 bin 180 TL alınıyor. Yine kurallara uymayan iş yeri sahibi, esnaflardan aynı şekilde idari para cezası ve kapatmalar oluyor. Bu kapatma cezası kesinlikle uygulanacak, mahalle düzeyinde bunu uygulamaya gideceğiz. Eğer bu kurallara uymamakta inat edenler varsa, toplum sağlığını tehdit etmeye devam edenler varsa bunun sonucuna katlanacaklar” dedi.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN KORONA VİRÜS DENETİMLERİ

Van Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında maske, yolcu sayısı ve hijyen denetimi yaptı.

Korona virus tedbirleri kapsamında Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü, İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Kazım Karabekir Caddesi eski Araştırma Hastanesi önünde uygulama noktası kurdu. Kurulan uygulama noktasında taksi, minibüs ve otobüsler durdurularak şoförlerin ve yolcuların maske takıp takmadıkları ve kapasite üstünde yolcu taşıyıp taşımadıkları denetledi. Şoförlere gerekli uyarıları yapan ekipler, yolculara da seyahat süresince maskelerini çıkartmamaları gerektiği hatırlatıldı.

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen denetimlerin merkez ve 13 ilçede rutin olarak sürdürüleceği kaydedildi.

 

 
Yücelik yatırım desteklerini değerlendirdi
 
Aşkaleliler kurallara uyuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orhan: ‘İlk günkü şevkle çalışıyoruz’
Orhan, AK Parti belediyeciliğinin insan odaklı olduğunu hatırlattı. Başkan ...
Evlat nöbeti eylemine 2 aile daha katıldı
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Ailelerin evlat nöbeti 379’uncu gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
Şenkaya Kaymakamlığı dua alıyor
Şenkaya Kaymakamlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evleri yenileniyor.
Geçitli şehitleri rahmet niyazıyla anıldı
Hakkari'de 10 yıl önce teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak ...
Orhan, yatırımları denetledi
Aziziye Belediye Başkanı Orhan, Mehmet Gürgür Hoca Hafızlık ve Gençlik ...
 
TİM-DAİB istişare toplantısı düzenlendi
18 Mart 2019'da Erzurum’da organize edilen TİM Doğu Anadolu Meclisi'nden ...
Ailelerin evlat nöbeti 377’nci gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Uçar: ‘Ahilik Türk kültürünün sembolüdür’
Uçar, ahiliğin asırlar öncesinden günümüze kadar ulaşan ahlaki ve felsefi ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri