Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
HABERLER>BÖLGEDEN
16 Mart 2016 Çarşamba - 07:06

“Sabrımızı sınamayın ”

Malatya’da, Üniversite öğrencileri, Ankara Kızılay’da meydana gelen ve 37 vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı.

 “Sabrımızı sınamayın ”

Malatya İnönü Üniversitesi kampüsünde toplanan üniversite öğrencileri, Ankara Kızılay’da meydana gelen bombalı saldırıyı sloganlar atarak kınadı. Üniversite öğrencilerinin terörü kınama eylemine, AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri, Genç Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Üyeleri, Milli Türk Talebe Birliği(MTTB) üyeleri, Genç Birlik, Anadolu Öğrenci Birliği ve Ensar vakfı üyeleri de destek verdi. Kampüste toplanan kalabalık grup adına bir basın açıklaması yapan AK Parti Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanı Muhammet Said Kurhan, saldırıyı sert bir dille kınayarak saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifa dedi. Kurhan, terörün Türk Milletinin sabrını zorladığını ifade ederek, "Teröristler ve teröre destek verenler şunu iyi bilsinler ki bizim sabrımız kadar nefretimizde güçlüdür” dedi. Teröre karşı birlik ve beraberlikle her türlü mücadeleyi vereceklerini ve terörden medet umanların arzularını kursaklarında bırakacaklarını söyleyen Kurhan, “İç ve dış mihrakların ülkemizin huzurunu ve refahını, birliğin beraberliğini kardeşliğini hedef alınması elbette lanetlenecek bir olaydır. Bu durumun farkındayız. Uygulanmakta olan güçlü Türkiye hedefi, küresel güçleri ve onların yerli işbirlikçilerini rahatsız etmiştir. Bu rahatsızlık terör eylemlerinde provokatörlük ve faaliyetleri sosyal kültürel alanlara yönelik çatışma kutuplaşma arayışları olarak tezahür ettirilmektedir. Sözü edilen terör yapılanmaları faaliyetleri ve her birinin faaliyetleri ve sorumluları farklı da olsa hedefleri ortaktır. Hedef, bölgesinde huzuru demokratik kültürü kardeşlik ve birlik iklimini öne çıkaran Türkiye'nin yolunu kesmek, güçlü ve yeni Türkiye yolunu sona erdirmektir. Ayrıca provokasyon ve terör eylemlerinde nasiplenmeye çalışan mahluklara vatanını ve milletini seven bir üniversite gençliği olarak buna izin vermeyeceğimizi her daim bildiririz. Sonuna kadar devletimizin bekası için bedel ödeyip cansiperane bir şekilde mücadele eden emniyetimizin, silahlı kuvvetlerimizin, hükumetimizin ve devletimizin her zaman yanındayız. Terörün ve Teröre dolaylı dolaysız destek veren yardakçılarında karşısındayız. Biz, ülkemiz üzerinde oyun oynamasına asla ve asla izin vermeyeceğiz. Bundan sonra ve hiçbir zaman da izin vermeyeceğiz. Rabbim ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışanları Kahhar ismiyle kahrı perişan eylesin. Saldırı ve provokasyonlara tepkimizi ortaya koymak adına tüm üniversiteli kardeşlerimize Duyarlı olmaya ve bizi bir ve beraber yapan al bayrağımızı her zaman dalgalandırmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 
Doğu Üniversitelerinden teröre lanet yağdı
 
Tarımda bir ilk
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğulu gençlerden teröre bayraklı tepki
Muş’ta, Üniversiteli Ak Gençlik (ÜNİAK) üyeleri, Türk bayrağı açarak Ankara’daki ...
Başarılı kayakçılar ödüllendirildi
Fırat Kurnaz, Bayram Toplu, Seda Başgöl, Esranur Akpınar ve Erdal Korkmaz ...
Pkk kamplarına hava harekatı
Türk Silahlı Kuvvetleri, dün gece Kuzey Irak'taki PKK kamplarına hava harekatı düzenledi.
 
Özgür gündem’e tepki
Özgür Gündem Gazetesi’nin yayınladığı karikatüre Ağrılılar tepki gösterdi.
Hudut Kartalları 24 Saat görevde
Van’da, sınırın sıfır noktasındaki hudut karakolunda görev yapan Mehmetçik, ...
Atakan Zor'un cansız bedenine ulaşıldı
İspir ilçesinde geçtiğimiz 26 ocak tarihinde köprüden Çoruh Nehri'ne düşen ...
 
Ağrı’da pkk operasyonu
Ağrı’nın Diyadin ilçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik iki mağaraya ...
13 yer güvenlik bölgesi ilan edildi
Elazığ'da halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla Alacakaya, ...
Demirkıran, Genel Sekreter Yardımcılığı’na atandı
Erzurum Valiliği’nde daha önce Basın Danışmanlığı ve Protokol Müdürlüğü ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri