Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>GUNCEL
17 Ocak 2012 Salı - 05:03

5 istasyon kapandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Merkez ve Taşra Teşkilatında Düzenleme Yapılması Hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karar gereği, 145 meteoroloji istasyon müdürlüğü kapatıldı. Uygulama kapsamında Erzurum’un Hınıs, Horasan, İspir, Oltu, Tortum ilçelerindeki meteoroloji istasyonları kapandı.

5 istasyon kapandı

EMRE SAÇLI(İHA)- Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Merkez ve Taşra Teşkilatında Düzenleme Yapılması Hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karar gereği, 145 meteoroloji istasyon müdürlüğü kapatıldı. Uygulama kapsamında Erzurum’un Hınıs, Horasan, İspir, Oltu, Tortum ilçelerindeki meteoroloji istasyonları kapandı.
Bakanlar Kurulu Kararı ile Tahminler Dairesi Başkanlığı, Gözlem Sistemleri Dairesi Başkanlığı, Meteorolojik Veri İşlem Dairesi Başkanlığı, Araştırma Daire Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı bünyesinde toplam 35 yeni şube müdürlüğü kuruldu. Ayrıca, Bölge Müdürlüklerine bağlı olarak 8 yeni bölge müdürlüğü kuruldu.
145 İSTASYON KAPATILDI
Adana, Hatay, Mersin, Afyonkarahisar, Denizli, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Muğla, Antalya, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Burdur, Isparta, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova, Aydın, İzmir, Manisa, Kars, Ağrı, Kayseri, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Konya, Niğde, Adıyaman, Kahramanmaraş, Malatya, Çorum, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Gaziantep, Amasya, Sivas, Tokat, Giresun, Rize, Trabzon, Bitlis, Muş, Van, Bartın ve
Kastamonu illerinde bulunan 145 meteoroloji istasyon müdürlüğü de kapatıldı.
KAPATILAN İSTASYON MÜDÜRLÜKLERİ
Ceyhan, Karaisalı, Karataş, Kozan, Yumurtalık, Dörtyol, Samandağ, Erdemli, Mut, Bolvadin, Dinar, Emirdağ, Acıpayam, Güney, Ankara, Beypazarı, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, Çerkeş, Ilgaz, Keskin, Elmalı, Korkuteli, Manavgat,Demre, Köyceğiz, Dalaman, Milas, Yatağan, Bandırma, Burhaniye, Dursunbey, Gönen, Keles, Uludağ, Çermik, Ergani,Nusaybin, Genç, Solhan, Baskil, Karakoçan, Keban, Maden, Palu, Sivrice, Çemişgezek, Mazgirt, Tercan, Hınıs, Horasan, İspir, Oltu, Tortum, Bozüyük, Sivrihisar, Gediz, Simav, Tavşanlı, Tefenni, Eğirdir, Senirkent, Uluborlu, Yalvaç, Şarkikaraağaç, İpsala, Uzunköprü, Şile, Lüleburgaz, Geyve, Çorlu, Malkara, Çınarcık, Nazilli, Sultanhisar, Didim, Bergama, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Demirci, Salihli, Arpaçay, Sarıkamış, Doğubeyazıt, Develi, Sarız, Tomarza, Pınarbaşı, Boğazlayan, Sorgun, Çeçikdağı, Kaman, Avanos, Ürgüp, Çumra, Hadim, Ilgın, Karapınar, Kulu, Seydişehir, Yunak, Ulukışla, Gölbaşı, Kahta, Afşin, Elbistan, Göksun, Doğanşehir, Arapgir, Osmancık, Ünye, Bafra, Akçakale, Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Hilvan, Siverek, Islahiye, Merzifon, Divriği, Kangal, Suşehri, Zara, Turhal, Zile, Şebinkarahisar, Pazar, Akçaabat, Ahlat, Malazgirt, Varto, Başkale, Erciş, Gevaş, Muradiye, Özalp, Amasra, Bozkurt, Cide, Devrekani ve Tosya Meteoroloji İstasyon Müdürlükleri kapatıldı.

 
Yılmaz’dan istişare açılımı
 
DABKON'dan Konaklı Tepkisi...!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ejder tepesi 17 Ocak 2012 Salı 10:11

Çok isabetli ve yerinde bir karar.Allah razı olsun.Bu Devlet ne kadar küçültülür se ne kadar kapatılıp özelleştirilirse bu millet o kadar çok rahat eder.Buralar tamamiyle bir çiftlik idi.Devletçi zihni yet,yiyip içip cirit atıyordu.Yaptıkları bir iş de yoktu.Salla başın al maaşın. Devlet işi.Ekmek elden su gölden.Oğlan yiyip oyuna, çoban yiyip koyuna misali. Artık devleti küçültmenin zamanı geldi ve çoktan geçiyor bile.Devlet ne kadar küçültülürse gelecek nesiller o kadar rahat eder,ülke o kadar zenginleşir. Artık bu devletçi zihniyet kaldırılmalı dır.Daha verimli,performansı daha yüksek dünyadaki şirketlerle rekabet edecek özel sektörün önü açılmalıdır.Yoksa bu atıl durumdaki kurumlarla bir yere varılmaz.Devlet artık bu işlerden elini çekmelidir.Daha parlak,modern,gelişmiş, fert başına milli geliri yüksek,daha çok üreten,daha çok satan,refah seviyesi yüksek bir ülke olmak istiyorsak bu gerekli.Başka da yolu yok.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğu yeniden beyazla buluştu
Üç gündür devam eden kar yağışıyla yeniden beyaz örtüyle buluşan Doğu ...
İtfaiyeden kar festivaline destek
Erzurum'da itfaiye ekipleri tarafından kar festivali hazırlıkları kapsamında, ...
Ayık iddiaları cevaplandırdı
Erzurum'da Konaklı Kayak Merkezinde geçirdiği kayak kazası sonucu hayatını ...
 
Nemutlu gözyaşlarıyla uğurlandı
Erzurum'da antrenman yaparken düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ...
Özünal kaza geçirdi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin satın aldığı yeni otobüslerin tanıtım ...
Savcılık kaza yerinde inceleme yaptı
Erzurum'da dün milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun ölümüyle ilgili olarak cumhuriyet ...
 
Erzurum imaj kaybediyor..!
Erzurum’da son günlerde kadına şiddet olaylarındaki artış dadaş imajına ...
Dadaşlar’dan şehitlere vefa
Kocaeli İl Müftülüğü ve Kocaeli’de bulunan Erzurumlular derneklerinin ...
Toplu ulaşıma 2012 vizyonu
Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım hizmetlerine dahil etmek için satın ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri