Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
16 Haziran 2012 Cumartesi - 10:23

50 bin kişi konserle coştu

Erzurum'da konser veren Tarkan ve Emre Aydın sevilen şarkılarını seslendirerek binlerce kişiyi coşturdu.

50 bin kişi konserle coştu

AHMET AKBUĞA (İHA) - Erzurum'da konser veren Tarkan ve Emre Aydın sevilen şarkılarını seslendirerek binlerce kişiyi coşturdu.
Fanta Gençlik Festivali konserleri kapsamında, Tarkan ve Emre Aydın, Erzurum'da sevenleriyle buluştu. 11.yılını Tarkan ve Emre Aydın konserleri ile kutlayan Fanta Gençlik Festivali, konser serisinin dördüncü durağı Erzurum'da düzenlendi. Fanta Gençlik Festivali konserleri çerçevesinde Erzurum'da sahne alan Tarkan ve Emre Aydın'ı dinlemeye gelen hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. Ünlü starları yakından izlemek isteyenler, öğle saatlerinde konser alanına akın etti. Atatürk Üniversitesi Stadyumu'nda yapılan konseri Ağrı, Kars, Iğdır, Ardahan ve Muş'tan katılanlarla birlikte yaklaşık 50 bin kişi izledi. Sahneye ilk önce ünlü rockçı Emre Aydın çıktı. Emre Aydın beğenilen 14 şarkısını söyledikten sonra, 'Beni Biraz Böyle Hatırla' ile 'Soğuk Odalar'ı seslendirdi. Sahnede yaklaşık iki saat kalan Aydın, izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Daha sonra mega star Tarkan sahneye çıkınca konseri izleyenler çığlık atmaya başladı. Konserde yeni şarkılarından 'Aşk Gitti Bizden' ile Sezen Aksu imzalı 'Hadi Bakalım'ı seslendirdi. Tarkan'a 'Oynama Şıkıdım' ve 'Şımarık' şarkılarından stadyumda bulunan binler eşlik etti.
Yoğun ilgiyle karşılaşan Tarkan, Erzurum'a 15-16 yıl önce geldiğini belirterek, "Erzurum'a gelmeyeli 15-16 yıl olmuş. " dedi.
Konser olaysız bir şekilde sonlanırken, kalabalıktan bunalan bir kişi de baygınlık geçirdi.

 
Teşekkürler Akdağ..
 
Bölücü örgüte yardıma hapis cezası
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ejder tepesi 18 Haziran 2012 Pazartesi 13:17

son iki yorumcu, sizler,bu ne idüğü belli olmayan adamı dinlemekle ilerici mi oldunuz? Medeniyetin göstergesi böyle iki kişilikli insanları dinlemek ve onları övmek değil,teknolojiyi üretip satmak ve fert başına milli gelirin yüksekliğidir.Siz bu adamı övdünüz de 100 üzerinden 100 mü aldınız? Vatani görevini yapmayanları övmek ve dinlemek geri kalmışlığın en güzel göstergesi, ölçüsü ve yerinde saymaklığın en güzel örnegidir.Oraya giden 50 bin kişi mi yoksa gitmeyen,100-150-200 bin kişi geri kalmıştır.Günahı kana kana içip içim çim yudumlamak nefsin esiri olup bunu övmek insanı medeni değil tam geri kalmış yapar.Bizim itirazımız bu asker kaçağına gösterilen ilgi,vatani görevinde şehit olan 5700 aziz şehidimi ze yapılan saygısızlıktır.Hakan Kardeşime teşekkürler.

Yorumu oyla      6      4  
Çağ 18 Haziran 2012 Pazartesi 11:59

şu konser hakkında ileri geri konuşanlar işte geri kalmışlığın en bariz örnekleri olarak aynaya baksınlar.

Yorumu oyla      6      4  
Yobazlik-Bagnazlik.. 18 Haziran 2012 Pazartesi 11:45

Nevarmis yazimda, problem okuma yeteneginden kaynakli olmasin ? Ilgili sahisi normalde bende sevmem ama sirf sevmedigim icin kisilerin tercihlerini, eglence anlayislarini hele hele ahlaksal durumlarini elestirme hakkini kendimde görmem...Uygar-Gelismis medeniyetlerde sen tarzi yorumlarin albenisi SIFIR dir...popüler bikac söylemle insanlara hayatlarini zindan eden zihniyetin ilk adimlaridir....Ama merak etme sen tam yerindesin !!

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi 18 Haziran 2012 Pazartesi 10:13

ejder tepesine..!!! diyen vatandaş,sen önce düzgün yazmayı öğren sonra yaz.Biz bu yapılanı yanlış bulur,tenkit ederiz ve yorum yaparız.Siz de över ve benimsersiniz.Ama öyle *** yazıp insanlara sataşamazsınız.Bu yapılan gönlünce eğelenmek değil bir ahlaki erozyondur.Bu yüce Milletin değerlerini alt-üst eden senin hayran olduğun bu adamlar iyi bil ki en kutsal görev askerlikten dahi kaçtılar.Şimdi de bu Milleti değerlerinden koparmaya çalışıyorlar.Allah korusun,yarın bu ülke bir sıkıntıya düştüğünde senin bu övdüğün adamlar,askerlikten kaçtıkları gibi bu vatandan da kaçarlar.Bunu iyi bil.Bunların yaptıkları,eğlence değil, bu Milleti ahlaki değerlerinden uzaklaştırmaktır.Onun gibi olanların da buna çanak tutmalarıdır.Senin övdüğün o adam,askere alınacağı zaman yurt dışına kaçtı ve uzun zaman da gelmedi.Onun yağtığı para sevgisidir.Vatan,millet umurunda bile değil.Onun için insanların, kimin peşinde gittiklerine çok dikkat etmeleri gerekir.Eğlence vatan sevgisinin üstünde değildir.

Yorumu oyla      6      4  
erzurumlu 18 Haziran 2012 Pazartesi 10:06

Ejder Tepesi'ne saygılar, teşekkürler...

Yorumu oyla      6      4  
Hakan 17 Haziran 2012 Pazar 15:29

Erzurum gibi bir yerde yaşanan bu rezilliğe inanamıyorum.Hem erkeğim,hem kadınım diyen bir peşinden 45 bin kişi gidiyor.Vallahi bravo.Ejder tepesine saygılar.

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesine..!!! 17 Haziran 2012 Pazar 00:47

Sen ne diyon, ne yaziyon allah askina...Birak insanlar diledigi gibi yasasin..millete akil hocaligi yapip, "nasil yasamalari gerektigini" söyleme *** hakkini sen kendinde nasil buluyorsun ???

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi 16 Haziran 2012 Cumartesi 13:57

Bu adama gösterilen aşırı ve tuhaf ilgi anlaşılır gibi değil.Bu dahi, bu ülke dolayısiyle bu şehirde ahlaki erozyonun maalesef ne boyutlarda olduğunu çok iyi gösteriyor.Herhalde bu adam insanları mest etmiş bu mübarek Recep Ayı'nda ve mübarek Miraç Kandil'i arifesinde.Orada kiler özellikle kızlar hele bir de o adama dokunabilseler işte o zaman mest olup kendilerinden geçecekler.Erzurum'a büyük bir alim geliyor koca salonda 300-500 kişi.İstanbul'a, bilmem neresini gösteren ahlaksızlığın abidesi bir kadın geliyor,50 binin üzerinde insan gidiyor, çuvallar dolusu parayı alıp götürüyor.Aynısı Erzurum'da oluyor.50 bin insan.Vah gidi Alvarlı Efemin, Çöğenderli Hacı Salih Efendimin, Senamirli Ahmet ve Mevlüt Babalarımın sözde torunları vah ki vah.Ey mübarek Üstadım Necip Fazıl, seni bir kere daha rahmetle anıyorum. Ne güzel demişsin: "Inkılâp denilen rahimden ne düşük çocuklar geliyor..." Dine ve din adamına bu topluluğun 20'de biri gidiyorsa var hesap et ? !.. Hem de Erzurum'da!..

Yorumu oyla      6      4  
Okan atacan 16 Haziran 2012 Cumartesi 13:37

Tarkan yıktı ortalıgı resmen.Adam megastar işte ya.İnanılmaz eğlendik.Fantaya teşekkürler.

Yorumu oyla      6      4  
merve 16 Haziran 2012 Cumartesi 13:03

tarkan ve emre aydını çok seviyom onları beğeniyom işalah istanbulada gelirler bekleriyoruz emre aydına selamlar tarkanada

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tebriz Ofisi 18 Haziran’da açılacak
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Tebriz Büyükşehir Belediyesi’ne ...
Kongre binası onay bekliyor
Geçtiğimiz gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi ile birlikte ...
7. Uluslararası Aşıklar Bayramı başladı
7. Uluslararası Aşıklar Bayramı ilk gününde Aşık Murat Çobanoğlu, Asri ...
 
Dağcılık Festivaline davet
Dağcılık Festivali 15 Temmuz’da başlıyor.
Paşayurdu’nda El Emeği Sergisi
Aziziye İlçesi’ne bağlı Paşayurdu Köyü’nde mefruşat ve dikiş nakış kursuna ...
Seslerle Anadolu Doğu turnesinde
Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin Anadolu türkülerini çok sesli müzikle ...
 
Halk oyunlarında ‘Bar’ farkı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi ...
Türkçe’nin Çocukları veda etti
Türkçenin çocukları, Erzurum'a Şifa Hastanesi’nde sabah kahvaltısı yaparak veda etti.
Bayar’a BİLSAM ödülü
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı, ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri