Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
ETB’den Şenkaya buluşması
ETB’den Şenkaya buluşması
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Engelli bireyler için iş birliği
Engelli bireyler için iş birliği
HABERLER>SİYASET
18 Mayıs 2023 Perşembe - 13:59

AK Parti Erzurum sonuçlarını değerlendirdi

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde Erzurum’dan dört milletvekili çıkaran Ak Parti Erzurum teşkilatı basın mensuplarıyla bir araya geldi ve genel bir değerlendirme yaptı.

AK Parti Erzurum sonuçlarını değerlendirdi

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde Erzurum’dan dört milletvekili çıkaran Ak Parti Erzurum teşkilatı basın mensuplarıyla bir araya geldi ve genel bir değerlendirme yaptı.
Palandöken Kayak Merkezi Snowdora Oteli’nde yapılan toplantıya; AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Erzurum’dan milletvekili seçilen Selami Altınok, Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, Eski Erzurum Milletvekili ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ak Parti Milletvekili adaylarından Ayşe Deniz Çelik ve Gökberk Kocaaliler katıldı.
Basın toplantısının açılışında konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Erzurum’da alınan sonuçların başarılı olduğunu belirterek, “ 28 Mayıs tarihinde Erzurum’un oylarının artarak yine Cumhur ittifakı desteği ile Sayın Cumhurbaşkanımızın yeniden göreve getirilmesine çalışacağız. İnanıyorum ki ikinci turda Erzurum’da çok daha fazla bir oranı bulacağız.” dedi.
Eski Erzurum Milletvekili ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kendisi açısından milletvekili sıfatıyla bir veda olduğunu belirterek, “Ak Parti’de görev aldığım günden bu yana Erzurum’un ve Erzurumlu’nun bana verdiği destek için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki ülkemiz daha güzel ve her anlamda dünya ile rekabet eden bir çizgide yoluna devam edecektir. 28 Mayıs günü Erzurum’dan Cumhurbaşkanımıza daha fazla destekle oy çıkacaktır. “ dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’ta kendilerine verilen destek için Erzurum’a minnettar olduklarını belirterek, “İnşallah 28 Mayıs’taki seçimle beraber eserlerimiz devam edecek. Biz bu ülkeyi ve insanlarını seviyoruz. Onlara hizmet etmek bizim için vazgeçilmezdir. Önümüzdeki dönemde tüm arkadaşlarımızla birlikte Erzurum’un ihtiyaç duyduğu hizmetlerin takipçisi olacağız. ” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili seçilen Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat’ta, 28 Mayıs seçimleri için çalışmalarına başladıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha fazla bir oy oranı ile seçilip yoluna daha güçlü bir şekilde devam edeceğini söyledi. Daha sonra söz alan Ak Parti Erzurum Milletvekili adaylarından Ayşe Deniz Çelik ve Gökberk Kocaaliler’de birer teşekkür konuşması yaptı.

 
Çakmak başarılı öğrencileri ödüllendirdi
 
Öğrencilerden depremzedelere destek yarışı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Dadaşlık gururumuz, Erzurumluluk iftiharımızdır'
Erzurum 25, 26 ve 27’inci dönem Milletvekili Aydemir, kendisine 3 dönem ...
Yener: 'Asılsız iddialara itibar edilmemelidir'
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, “Sosyal medyada paylaşılan ...
Seçimleri 489 uluslararası seçim gözlemcisi izledi
Dışişleri Bakanlığı, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem ...
 
Şentop gençlerle bir araya geldi
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, "Türkiye'nin milli mücadele anlayışını, ...
TBMM, 28'inci döneme hazırlanıyor
28. Yasama Döneminin ilk Genel Kurul toplantısının açılışını, en yaşlı ...
TBMM’de ilk olacak
14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerde AK Parti’den Trabzon Milletvekili olarak ...
 
Çelik ve Kocaaliler ilgi odağı oldu
14 Mayıs seçimleri öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili ...
Çakır’dan seçim değerlendirmesi
14 Mayıs’ta yapılan seçimlere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili ...
Yurdagül önceliklerini paylaştı
Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, iş dünyasının ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri