Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yeşilay Erzurum Şubesi’ne ödül
Yeşilay Erzurum Şubesi’ne ödül
Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
KUDAKA'dan 4 projeye destek
KUDAKA'dan 4 projeye destek
Sekmen'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi
Sekmen'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi
Karaca güven tazeledi
Karaca güven tazeledi
HABERLER>SİYASET
22 Ekim 2015 Perşembe - 14:47

Aziziye’de Seçim Güvenliği ele alındı

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla Aziziye ilçesinde Kaymakam Zafer Öz’ün başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Aziziye’de Seçim Güvenliği ele alındı

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla Aziziye ilçesinde Kaymakam Zafer Öz’ün başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Kaymakamımız Zafer Öz, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Musa Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Cem Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, Kurum Amirleri, Toplum Sağlığı Merkezinden görevli hekim ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla Kaymakamlığımız Toplantı Salonunda yapılan toplantı, Güvenlik Şube Müdürlüğü Kadrosunda görevli polis memurları tarafından 2015 Milletvekili Seçimleri dolayısıyla izlenecek yasal ilke ve esaslar hakkında yapılan sunum ile devam etti.

Kaymakamımız Öz, seçimlerin başlangıç tarihinden seçimin yapılacağı 01 Kasım 2015 tarihine kadar bütün kamu kurumlarının ve siyasi partilerin üzerine düşen görevleri eksiksiz şekilde yapmasının, cari mevzuata ve yayınlanan Yüksek Seçim Kurulu kararlarına uyulmasının, seçim güvenliği açısından fevkalâde önemli olduğunu belirtti.

Seçim güvenliği toplantısının akabinde Okul Servisleri ile ilgili eksiklikler, Cenaze, defin ve Nüfus Dönüşüm işlemleri için gerekli işlem ve bilgiler başlığında toplantı devam etti.

Öğrenci servislerinin, öğrencilerimizi güvenli bir şekilde taşıması için araç hazırlığı, şoförün hazırlığı, trafikte uyulacak esaslar yönünden uyulacak esasların özellikle sözleşmelerde bulunan hususları uygulamada da tam olarak yerine getirilip getirilmediğini, sürekli denetleneceği, bu açıdan şoför esnafımızın da mağdur olmaması için kurallara harfiyen uymaları konusunda muhtarlar bilgilendirildi.

Nüfus Müdürü Şükriye Gülşen, toplantıya iştirak eden mahalle muhtarlarına Cenaze, defin ve Nüfus Dönüşüm işlemleri için yapılması gereken işlemler ile ilgili bilgiler verdi.

Sonrasında TSM’den görevli hekim Zeynep Ermancık, defin raporu işlemleri ile ilgili yapılması gereken hususlar konusunda mahalle muhtarlarını bilgilendirdi.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

 
Terör örgütü üyesi 5 kişi tutuklandı
 
Aşkale doğalgaza kavuştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulutlar: 'Sen Ben Yok Türkiye Var Erzurum Var'
Genel seçimin yapılacağı 1 Kasım’a kadar İlçedeki tüm seçmene ulaşmayı ...
Erzurum’da Toplu Ulaşım’a uydu ayarı
M.COŞKUN-Toplu Ulaşım Müdürlüğü, yaklaşık bir ay sonra hizmete açacağı ...
Aydemir, ekonomide ‘AK Yaklaşım’ı paylaştı
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Parti iktidarları öncesinde ...
 
Akdağ’dan Medya buluşması
Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Recep ...
Taşkesenlioğlu: ‘Milli irade galip gelecek’
Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum’un Çat ilçesinde seçim çalışmalarına ...
Ilıcalı Tortum Taşbaşı’ndaydı
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmalarını ...
 
Deligöz: ‘Durmak yok, yola devam’
Şenkaya ilçesine bağlı AK Parti Akşar Mahalle teşkilatını ziyaret eden ...
Ala: “Palandöken’le Uludağ’ı birleştireceğiz”
Efkan Ala, dertlerinin Palandöken’le Uludağ’ı birleştirmek olduğunu söyleyerek, ...
‘Akdağ, sağlıkta dönüşümün mimarı’
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Türkiye’de ...
 
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sandala Mandala
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri