Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ASHM ve İŞKUR’dan engellilere motivasyon desteği
ASHM ve İŞKUR’dan engellilere motivasyon desteği
ATAUNİV’in 4 projesi finalde
ATAUNİV’in 4 projesi finalde
‘Ortak akılla birçok projeyi hayata geçirdik’
‘Ortak akılla birçok projeyi hayata geçirdik’
Trendyol 1. Lig istatistikleri açıklandı
Trendyol 1. Lig istatistikleri açıklandı
Kelpetin, İbrahim Hakkı Kubilay İHO vizyonunu paylaştı
Kelpetin, İbrahim Hakkı Kubilay İHO vizyonunu paylaştı
HABERLER>GUNCEL
17 Ekim 2023 Salı - 16:41

Çadırcı’ya Eczacılık akademisi 2023 bilim ödülü

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi 2023 Bilim Ödülü; Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif Çadırcı’ya verildi.

Çadırcı’ya Eczacılık akademisi 2023 bilim ödülü

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından, bilimsel araştırmaları ve çalışmaları ile eczacılık bilimlerine evrensel düzeyde önemli katkılarda bulunmuş bilim insanlarına takdim edilen Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi 2023 Bilim Ödülü; Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif Çadırcı’ya verildi.

Daha önce yine Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2012 yılında 40 yaş altı üstün başarılı genç araştırmacılara verilen teşvik ödülüne layık görülen Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Elif Çadırcı, Eczacılık Akademisi 2023 Bilim Ödülünü alarak önemli bir başarı elde etti.

Prof. Dr. Çadırcı ödülünü Ankara Üniversitesi Rektörü ve eski milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar'dan alırken, ödül takdim töreninde Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Arman Üney ve Erzurum Eczacı Odası Başkanı Ecz. A. Caner Güven de yer aldı.

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2005 yılından bu yana verilmekte olan Eczacılık Akademisi Bilim Ödülüne layık görülmenin gurur verici olduğunu belirten Prof. Dr. Çadırcı, eczacılık bilimlerine verilen katkılarla Atatürk Üniversitesi ismini daima yukarı taşımak için çalışacaklarını belirterek, bilim insanlarına verdiği değer ve desteği için Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür etti.

Eczacılık Akademisi 2023 Bilim Ödülünün Atatürk Üniversitesinden bir öğretim üyesine verilmesinin üniversite için mutluluk kaynağı olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Çomaklı, elde edilen başarı dolayısıyla Prof. Dr. Elif Çadırcı’yı tebrik etti.

“Bu ödül üniversitemizin sahip olduğu bilgi ve tecrübenin yanı sıra araştırma ve geliştirme konusuna verdiği önemin bir meyvesi. Bu ve benzeri başarı ödülleri, akademisyenlerimizin çalışmalarında motivasyon kaynağı olacak, onlara güç, ivme ve enerji kazandıracaktır” diyen Rektör Çomaklı, bilim dünyasına yön vererek ülkemizin önünü açacak tüm akademisyenlerin daima destekleneceğini vurguladı.

 
FETÖ’ye yönelik bin 786 operasyon yapıldı
 
KOM’dan sınav sahtekarlığı operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Gazze şehitlerine rahmet, Zalimlere lanet’
Yüce Mevla Hucurat suresinde, ‘Müminler ancak kardeştirler, öyleyse iki ...
BM Gazze’de insanlık dramına dikkat çekti
Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı (UNRWA), Gazze’den ...
 Atatürk Üniversitesi’nden İsrail’e kınama
Atatürk Üniversitesi Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak yayınladığı kınama ...
 
Erzurum’dan Filistin’e destek, İsrail’e tepki
Erzurum’daki onlarca dernek ve sivil toplum kuruluşu Filistin’e destek ...
Abbas: 'FKÖ Filistin halkının tek meşru temsilcisi'
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Filistin halkına yönelik topyekün ...
Tatar: ‘Halkımızın direnişi efsane niteliğindedir'
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Kültürde, sporda her türlü alanda Kıbrıs ...
 
'Gençlere Cumhuriyetin kazanımlarını iyi anlatmalıyız’
Çiftçi, 'Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize Cumhuriyet'imizin ...
Altun Medyaya çağrı yaptı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından ...
Hac ön kayıt işlemleri 15 Ekim’e kadar uzatıldı
Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 yılı hac ön kayıt işlemlerinin 15 Ekim ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri