Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
HABERLER>BÖLGEDEN
25 Ekim 2011 Salı - 06:48

Doğu’da Van seferberliği

Van merkez ve Erciş’teki deprem faciasında mağdur olan depremzedeler için Doğu Anadolu Bölgesi illerinde yardım seferberliği başladı.

Doğu’da Van seferberliği

ERZURUM
Van merkez ve Erciş’teki deprem faciasında mağdur olan depremzedeler için Doğu Anadolu Bölgesi illerinde yardım seferberliği başladı.
Van'da yaşanan 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından Tatvanlılar Van'a yardım için seferber oldu.
Depremin şiddetli bir şekilde yaşandığı Bitlis'in Tatvan ilçesinde atlatılan ilk şokun ardından vatandaşlar Van'daki depremzedelere yardım için harekete geçti. Tatvan Belediyesi'nin yaptığı ekmek, su, battaniye ve çadır ihtiyacı anonsu üzerine tüm Tatvanlılar belediye binasına akın etti. Evlerinden topladıkları battaniyeler olmak üzere her türlü imkanıyla yardıma koşan Tatvanlılar tam bir dayanışma örneği sergiliyorlar. Ayrıca Tatvan Kaymakamlığı öncülüğünde Tatvan fırıncılar da ilk etapta 3 bin adet ekmeği Erçiş'e gönderdi. İlçe esnafıysa çok sayıda gıda maddesi toplayarak Van'daki depremzedelere ulaştırılmak üzere Van'a yolladı. Tatvan Belediyesi'nde toplanan yardımlar kamyonlarla Van'a gönderildi.
EVLERİNİ DEPREMZEDELERE AÇTILAR
Deprem dolayısıyla Van'dan Bitlis'e gelen vatandaşlar için Tatvan Belediyesi'nden anons yapılarak Vanlı vatandaşları evlerde misafir etmek isteyenlerin belediyeye müracaat etmeleri istendi. Van Erciş'ten getirilen birçok yaralı da Tatvan ve Bitlis'teki hastanelerde tedavi altına alındı. Ayrıca kan ihtiyacı olan yaralılar için Tatvan Belediyesi'nden sık sık anonslar yapılıyor.
Öte yandan, edinilen bilgiye göre, il merkezi ve ilçelerde toplam 1 kişi hayatını kaybederken, 50 vatandaş da depremde yaralandı. Yaşanan depremden dolayı artçı sarsıntıların devam etmesi nedeniyle Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tatvan'da ilk ve orta dereceli okullarda 1 gün eğitime ara verildi.
ERZİNCAN’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM
Van´da meydana gelen deprem nedeniyle Erzincan’dan bölgeye arama kurtarma ekibi ile yardım malzemeleri gönderildiDeprem bölgesine ilk olarak Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde görevli tam donanımlı 5 kişilik bir kurtarma ekibi gönderdiklerini belirten Vali Selman Yenigün, 4 ambulansın yanında 35 kişiden oluşan tam donanımlı ulusal medikal kurtarma ekibi ile çadır ve battaniye gönderdiklerini belirtti.
VALİ YENİGÜN’ÜN AÇIKLAMASI
Vali Yenigün açıklamasında; “Hepimizin bildiği gibi 23 Ekim 2011 tarihinde Van ilimizde hepimizi teessüre boğan deprem meydana gelmiştir. 7.2 şiddetindeki deprem Van’ı ve özellikle Erciş ilçesini derinden sarsan büyük bir depremdir. Erzincan Valiliği olarak ilgili kurumlara yardım ekibi oluşturulması talimat verildi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından tam donanımlı 5 kişilik Arama Kurtarma Ekibi aynı gün saat 16.00 da bir araçla hareket etmiş ve deprem bölgesine intikal ederek çalışmalara başlamıştır. İl Sağlık Müdürlüğünden tam donanımlı 4 ambulans ve 2 medikal kurtarma ekibi toplam 35 personel ile bölgeye ulaştılar ve ilk yardım faaliyetlerini sürdürmektedirler. Kızılayımız’da bölgeye önce 150 çadır ve 1100 battaniyeden oluşan bir yardım gönderdi. Hemen arkasından da yapılan temaslar sonucu 275 çadır daha gönderilmek sureti ile toplam 425 çadır ve 1100 battaniye deprem bölgesine yardım olarak gönderilmiştir. Erzincan Belediyesi ile 7 kişilik tam donanımlı bir araçla kurtarma ekibi olarak yola çıkmışlar ve arama kurtarma faaliyetlerine başlamışlardır. Erzincan Üniversitesi Acil Afet Durum Yönetim programı bölümünden 10 öğrenci ve 1 öğretim görevlisi 24 Ekim sabahı deprem bölgesine intikal etmişlerdir. Emniyet Müdürlüğü tarafından ise 3’er kişilik 2 Asayiş Ekibi deprem bölgesine gönderilerek çalışmalara başlamıştır. Şu ana kadar yapılan bu çalışmalar dışında bu sabah bir koordine toplantısı yaptık. Vali Yardımcımız Mehmet Kurt Başkanlığında ilgili kurumlardan oluşan bir ekip oluşturduk. Bu ekip deprem bölgesi ile sıkı temaslar içerisinde bulunacaklar ve hemen uygulamaya geçmek üzere bu komisyonumuz sürekli deprem bölgesindeki durum normale dönene kadar çalışmalarını sürdürecek, oradan aldığı ihtiyaç bilgilerine göre ilimizden Van ilimize yapabileceğimiz tüm yardım ve destekleri karar altına alıp bizim başkanlığımızda bizi bilgilendirerek yürütmeye çalışacaklardır.” şeklinde konuştu.
KIZILAY'DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM
Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından Elazığ Kızılay Afet Yönetim Merkezi'nden bölgeye çadır ve battaniye sevkiyatına başlandı.
Elazığ Kızılay Afet Yönetim Merkezi tarafından depremin ardından Van'a yardımların gönderilmeye başlandığı belirtildi. Kızılay Afet Yönetim Merkezi sorumlusu Yaşar Çağrıbay, depremin ardından hemen çalışmalara başladıklarını belirterek, "Depremin ardından bölgeye 207 çadır, 2 bin 250 battaniye 6 seyyar mutfak gönderdik. İhtiyaç olması halinde malzeme göndermeye devam edeceğiz" dedi. Öte yandan, Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından deprem bölgesine tam donanımlı 5 ambulans ile 13 kişiden oluşan Ulusal Medikal ekibi gönderildi.
KRİZ MERKEZİNE ELAZIĞ'DAN PROFESYONEL EKİP GÖNDERİLDİ
Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından Van Valiliği'nde kurulan kriz merkezine destek için Elazığ'dan profesyonel bir ekip görevlendirildi.
Elazığ Valisi Muammer Erol, 8 Mart 2010 tarihinde Elazığ`ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen 6,0 büyüklüğündeki depremin ardından ilçe merkezinde oluşturulan kriz merkezini başarıyla yöneten Rabih Yüksel ve ekibini Van Valiliği'nde kurulan kriz merkezinde görevlendirdi. Elazığ'dan gönderilen ekip, deprem bölgesine intikal eden yardımların genel sevk ve idaresini yapacak. Aynı zamanda Elazığ Yeşil Kart Müdürü de olan Rabih Yüksel öncülüğündeki ekip Van'a hareket etti.
KARS VE SARIKAMIŞ BELEDİYESİ’NDEN VAN’A GIDA YARDIMI
 Van’da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye yardımlar devam ediyor.
Kars Belediyesi ve Sarıkamış Belediyesi de Van’a yardım elini uzattı. Belediye depremzedelere 8 ton su, 2 bin 500 ekmek, 1 ton zeytin, 1 ton peynir ve 500 kilo helva gönderdi.
Kars ve Sarıkamış Belediyesi tarafından hazırlanan su ve gıda maddeleri 1 kamyon ve otobüs ile Van’a hareket etti.
MUŞLU FIRINCILARDAN DEPREM BÖLGESİNE 10 BİN EKMEK YARDIMI
Muş merkez ve Hasköy ilçesinde Van'daki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasında fırıncılar 10 bin ekmek yardımında bulundu.
Van'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Muş'ta başlatılan yardım kampanyaları devam ediyor. Muş merkez ve Hasköy ilçesindeki ekmek fırınlarından toplanan 10 bin ekmek, Van'ın Erciş ilçesine götürüldü. Yahya Taş isimli fırıncı, yaptıkları çağrı üzerine tüm fırıncıların yardım etmek için sıraya girdiğini belirterek, "Vatandaşlarımız bu tür durumlarda çok duyarlı davranıyorlar. Yaptığımız çağrı üzerine tüm arkadaşlarımız destek oldu. Şu anda topladığımız 10 bin ekmeği Van'ın Erciş ilçesine götürüp oradaki depremzedelere dağıtacağız" dedi.
Sezai Yılmaz isimli fırıncı ise, bu tür afetlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulunarak, depremzedelerin bir öğünlük ekmek ihtiyaçlarını karşılamak için kampanya başlattıklarını söyledi.
Bu arada, Erciş ilçesindeki depremzedelere yardım için dünden bu yana çağrıda bulunduklarını ifade eden Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede de, "Bugün akşam yemeğine yetiştirilmek üzere ekmek götüreceğiz. Dün fırıncılara fazla ekmek yapmaları için çağrıda bulunduk. Tahmini 50 bine yakın ekmek götürmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.
ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ'NDE EĞİTİME 2 GÜN ARA VERİLDİ
Van'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremden dolayı Muş Alparslan Üniversitesi'nde (MŞÜ) eğitime 2 gün ara verildi.
Konuyla ilgili İHA muhabirine telefonla bilgi veren MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, üniversitede eğitim gören öğrencilerin çoğunluğunun depremin yaşandığı Van ve çevre illerden olduğunu söyledi. Öğrencilerin aileleriyle görüşmeleri için eğitime ara verdiklerini ifade eden Rektör İnanç, "Bunların yanında devam eden sarsıntılardan dolayı eğitim vermemiz zorlaşacaktır. Ayrıca öğrencilerimizin aileleriyle görüşmelerini istedik. Çünkü aileler endişeli, çocuklar endişeli. Bu psikolojiyle öğrencinin ders dinlemesi biraz zorlaşır. Bundan dolayı eğitime 2 günlük ara verdik" diye konuştu.
MUŞ VALİLİĞİNDEN DESTEK
Van'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremde yaralananlardan bazıları Muş'taki çeşitli hastanelere getirildi.Enkazdan çıkartılan depremzedeler, özel otomobiller ve ambulanslarla Van'a yakın çevre illerdeki hastanelere sevk ediliyor. Deprem anından itibaren teyakkuza geçen Muş Valiliği, ile gelecek depremzedeler için tüm doktorları hastanelere çağırdı. Şu ana kadar enkazdan çıkartılan 13 depremzede Muş Devlet Hastanesi ile Malazgirt ve Bulanık İlçe Devlet Hastaneleri'ne getirildi. Burada tedavi altına alınan depremzedelerden 7 aylık hamile olan Filiz İzgi'nin Muş Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındığı bildirildi.
Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan depremzedeleri ziyaret eden Vali Ali Çınar, doktorlardan bilgi aldı. Hastanedeki son durumla ilgili Sağlık Müdürü Dr. Kenan Akpolat'tan da bilgi alan Vali Çınar daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
VALİ ÇINAR’IN AÇIKLAMASI
Muş'un yardım eden il konumunda olduğunu ifade eden Çınar, "Depremzedelere gerekli müdahaleler yapılıyor. Şu anda hayati tehlikeleri görünmüyor ama yapılacak tetkiklerden sonra sağlık durumları belli olacak. Muş olarak depremden fazla etkilenmedik. Biz yardım eden il durumundayız. Özellikle Erciş ilçesindeki arama-kurtarma ve yardım taleplerine destek veriyoruz. Muş Devlet Hastanemiz oradan gelecek yaralılara sağlık hizmeti verecek. Tüm sağlık personelimiz ve sağlık hizmet odalarımız bu iş için hazır. Muş Valiliği, kamu ve özel sektör olarak elimizden gelen tüm imkanlarla özellikle Erciş ilçesine destek olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
TUNCELİ'DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM
Van'da meydana gelen 7.2'lik deprem ardından, Tunceli'den deprem bölgesine ilk etapta, arama kurtarma ekipleri ve su gönderildi.
Van'da meydana gelen 7.2'lik depremin ardından, Tunceli Belediyesi bölgeye Arama Kurtarma Ekibi ile birlikte bol miktarda arama kurtarma malzemeleri ve su gönderdi. Tunceli Beldiye Başkanı Edibe Şahin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 'geçmiş olsun' dileklerini dile getirerek, "Bugün ilk etapta bölgeye arama kurtarma ekibimiz ile birlikte arama kurtarma malzemeleri ve jeneratör gönderdik, yarın battaniye, çadır ve yiyecek malzemeleri göndereceğiz" dedi.
Öte yandan, Munzur AŞ bölgeye 4 TIR su gönderdi.
DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, Van'daki depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.
Merkez üssü Van'ın Tabanlı köyü olan 7.2 şiddetindeki depremin ardından bütün Türkiye'de yardım için seferberlik başlatılırken, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde de belediye tarafından sabah saatlerinde kriz masası kuruldu. Şemdinli Belediyesi, yardımda bulunmak isteyenler için sık sık hoparlörden anons yaptı.
İlçe sakinlerinden Eyüp Ercan, "Van'da doğal afete maruz kalan bütün arkadaşlarımıza yardım elimizi uzatmak bizim boynumuzun borcudur" derken, esnaf Mesih Geylan ise, "Van'da olan depremden dolayı çok üzüntü duyuyoruz. Şemdinli halkı olarak elimizden gelen neyse hazırız. Yardımlarımızı kardeşlerimizden esirgemeyeceğiz. Bu konuda herkesin duyarlı olmasını istiyoruz. Üzüntü hepimizin üzüntüsüdür. Kardeşlerimizin yanındayız" diye konuştu.
78 yaşındaki HacıYasin Akbaş, cebinde nesi varsa vermeye hazır olduğunu söyleyerek, "Yüce Allah'tan tek dileğim yar ve yardımcıları olsun" dedi.
Hacı Kadir Kaya, "Allah yardımcıları olsun. Bizler de elimizden geleni esirgemeyeceğiz. Acı hepimizindir. Çünkü biz Müslümanız, hepimiz kardeşiz" dedi.
Her türlü yardıma hazır olduklarını belirten esnaf Niyazi Yılmaz da, "Çok üzgünüz. Acılarını yüreğimizde paylaşıyoruz. Ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet etsin, yaralılara da acil şifalar ihsan etsin. Bizler de burada her türlü yardımda bulunmaya hazırız. Elimizden geldiği kadar her şeye hazırız. Acılarını yüreğimizde paylaşıyoruz" şeklinde konuştu.
YÜKSEKOVALILAR DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU
Van'da meydana gelen depremde evleri yıkılan ve hala devam eden artçı sarsıntılar nedeniyle evlerine giremeyenler için Hakkari'nin Yüksekova ilçesi seferber oldu.
Yüksekova Belediyesi'ne bağlı zabıta binası önünde vatandaşlar tarafından toplanan gıda maddeleri, kamyonete yüklenerek Van'a gönderildi. Öte yandan, öğrenciler de Van'daki depremzedeler için mahalle mahalle dolaşarak yardım topladılar.
MALATYA BELEDİYESİ'NDEN DEPREMZEDELERE YARDIM
Van'da meydana gelen ve bütün ülkeyi yasa boğan deprem nedeniyle arama-kurtarma ekibini deprem bölgesine gönderen Malatya Belediyesi, başta gıda olmak üzere ihtiyaç duyulan malzemeleri göndermek için harekete geçti. Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu başkanlığında yapılan toplantıda, deprem bölgesiyle irtibata geçilerek, ihtiyaç duyulan malzemelerin listesi alınırken, bu malzemelerin en kısa zamanda yola çıkarılacağı belirtildi.
Van'da meydana gelen depremin millet olarak herkesi derinden yaraladığını belirten Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, "Malatya Belediyesi olarak, depremin hemen ardından 7 kişi ve 2 araçtan oluşan tam donanımlı Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü Arama-Kurtarma Timi'ni Van'a gönderdik. Daha sonra yaptığımız görüşmeler neticesinde gıda malzemesine acil ihtiyaç duyulduğunu öğrendik. Ve şu anda hazırlıkları süren 1000 gıda paketini en kısa zamanda yola çıkaracağız. Deprem bölgesine ayrıca cenaze nakil aracı göndereceğiz" dedi.
Emekliler Parkı yanında ve Belediye yanında Van depremzedelerine yardım çadırı kurulacağını da belirten Başkan Vekili Ertan Mumcu, depremzede bölgesine yardım etmek isteyen hayırseverlerin bu çadıra müracaat edebileceklerini söyledi."Deprem bölgesine yardım yapmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız Emekliler Parkı yanında ve Belediyemiz yanında kurulan çadırlara müracaat ederek, nelere ihtiyaç duyulduğunu öğrenebilirler. Bizim yaptığımız görüşmelerde ilk başta gıdaya ihtiyaç duyulduğunu öğrendik. Gerek Belediyemiz ve gerekse hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılan yardımlar, kamyonlarla Van'a ulaştırılacak" diyen Başkan Vekili Mumcu, Belediye Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yardım ile ilgili bir birim oluşturulduğunu ifade ederek, yardım yapmak isteyenlerin 377 12 13 v e 377 12 23 nolu telefonları arayabileceklerini söyledi.
MALATYA MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA DEPREM BÖLGESİNDE
Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Van'da meydana gelen depremin ardından Erciş ilçesine giderek incelemelerde bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından pazartesi günü açılışı gerçekleştirilecek Muş Gençlik Merkezi'ndeki çalışmaları incelemek üzere pazar günü Muş'a giden CHP Malatya Milletvekili ve Muş gönüllü milletvekili Veli Ağbaba, Van ilinde meydana gelen deprem haberini alır almaz Muş programını keserek Van'a gitti.
Beraberindekiler ile depremin en çok hasar verdiği Van'a bağlı Erciş ilçesine giden Veli Ağbaba burada deprem bölgesinde incelerde bulundu. Ağbaba, depremin bölgede çok büyük hasar meydana getirdiğini ifade ederek, deprem bölgesine çok acil çadır ve gıda maddesi gönderilmesi gerektiğini kaydetti.
MALATYA'DAN VAN'A SAĞLIKI VE KURTARMA EKİBİ TAKVİYESİ
Malatya'dan, depremin yaşandığı Van'a, arama ve kurtarma ekipleri ile sağlık ekipleri gönderildi.
Alınan bilgiye göre, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde 15 kişilik sivil savunma ekibi ile birlikte MAKUT'tan 8, İnönü Üniversitesi Arama kurtarma Ekibi'nden 7, Malatya Belediyesi'nden 8 olmak üzere toplam 41 kişilik arama-kurtarma ekibi Van'a gönderildi.
Öte yandan, Malatya Sağlık İl Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Şubesi koordinesinde ise, 5 acil servis ambulansı, 3 UMKE ekibi, 5 uzman doktor ile birlikte toplam 37 kişilik sağlık görevlisi Van iline gönderildi.
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi ise, Van ilinden yaralı gelebilme ihtimaline karşı, tüm ekipler acil duruma geçirilerek, hazırlık yapıldı.
BAYBURT'DAN ARAMA KURTARMA EKİBİ GÖNDERİLDİ
Van’da meydana gelen 7.2 büyüklüğünde depremin ardından Bayburt Valisi Hasan İpek'in talimatıyla deprem bölgesine İl Afet Acil Durum Müdürlüğünden Arama kurtarma ekibi ve İl Sağlık Müdürlüğünden UMKE ekibi gönderildi.
Merkez üssü Van olan, 7,2 büyüklüğündeki deprem sonrası Bayburt’tan 4 kişilik Arama Kurtarma ekibiyle ve deprem, sel, trafik kazası gibi olaylarda sivil savunma ihtiyaçlarını karşılamak maksadı kullanılan bir araç, Sağlık İl Müdürlüğünden ise bir Genel Cerrahi Uzmanı, bir Göğüs Cerrahisi uzmanı, bir Ortopedi uzmanı, bir Beyin Cerrahisi uzmanı, UMKE Ekibi ile iki Ambulans, bir minibüs ve çok sayıda Hemşire, şoför Van iline gitmek üzere yola çıktı.
Bayburt Valisi Hasan İpek'in "Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Valiliğimiz ve tüm Bayburt adına Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.

 
Oltu itfaiyesinde keçi alarmı
 
300 karateci kuşak sınavı verdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Teröre Büyük Öfke
Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği'nin (ŞADDER), düzenlediği "Şehide ...
Bitlis halkı teröre karşı tek yürek oldu
Bitlis ve Hakkari'de gerçekleştirilen saldırıların ardından, ülke genelinde ...
KAÜ akademik yılı törenle açıldı
Kafkas Üniversitesi (KAÜ) 2011-2012 Akademik yılı açılış töreni Prof. ...
 
Ağıtlar dualara karıştı
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan ...
Türk-Kürt kardeştir, bölücüler kalleştir"
Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısı, Iğdır'da düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.
Dualar gözyaşlarına karıştı
Hakkari Çukurca'da teröristlerin saldırısında şehit düşen Piyade Onbaşı ...
 
Ardahan'da 'teröre lanet' yürüyüşü
Ardahan'da vatandaşlar, Hakkari'deki hain saldırıya karşı 'terörü lanet' yürüyüşü düzenledi.
‘Türk-Kürt kardeştir’
Hakkari'de önceki gün meydana gelen terör saldırısına şehit veren Artvin'in ...
Erzincan bölücüleri lanetledi
Hakkari'deki hain saldırıda 24 güvenlik görevlisinin şehit edilmesi Erzincan'da ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri