Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesinden Irak açılımı
Atatürk Üniversitesinden Irak açılımı
Azmiyle örnek oldu
Azmiyle örnek oldu
Genç Girişimciler Kurulu projeleri değerlendirdi
Genç Girişimciler Kurulu projeleri değerlendirdi
Erzurum DENEYAP uygulama sınavı tamamlandı
Erzurum DENEYAP uygulama sınavı tamamlandı
Gençlik Yaz Okulları projesi başladı
Gençlik Yaz Okulları projesi başladı
HABERLER>SPOR
27 Temmuz 2023 Perşembe - 07:49

Erzurumspor’da moraller yerinde

1’inci Ligde transferler hız kesmeden devam ederken Erzurumspor transfer döneminin en sessiz takımı olma durumunu sürdürüyor. Yönetim belirsizliği, transfer tahtasının açılmamış olmasına rağmen Mavi Beyazlı ekiple sözleşmesi devam eden futbolcuların olağanüstü gayretleri taraftara ümit veriyor.

Erzurumspor’da moraller yerinde

1’inci Ligde transferler hız kesmeden devam ederken Erzurumspor transfer döneminin en sessiz takımı olma durumunu sürdürüyor. Yönetim belirsizliği, transfer tahtasının açılmamış olmasına rağmen Mavi Beyazlı ekiple sözleşmesi devam eden futbolcuların olağanüstü gayretleri taraftara ümit veriyor.

Eren Tozlu, Mustafa Yumlu, Orhan Ovacıklı’nın ağabeyilik ettiği ekipte moraller yerinde. Futbolcuların Erzurumspor’un bu sezon birinci ligde kalıcı olacağına inançları tam. Mavi beyazlı ekip taraftarı da kulüpte kalan futbolculara güveniyor.

ALİ DERE: “GÖZTEPE İSTEYİNCE BAŞKA BİR SEÇENEĞE BAKMADIM”
Göztepe'nin yeni transferi Ali Dere, “Göztepe’de olduğum için çok mutluyum. Burada harika bir aile ortamı var” dedi.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’ye Altınordu’dan transfer olan Ali Dere, İtalya kampında kulübün sosyal medya hesabına açıklamalarda bulundu. Sezona iyi bir başlangıç yapıp Sakaryaspor maçında taraftara üç puan hediye etmek istediklerini vurgulayan sol bek oyuncusu, “İlk maçımızı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah taraftarımıza çok güzel bir üç puan hediye edeceğiz” dedi.
“Burada aile ortamı var”
Göztepe’de harika bir ile ortamının olduğunu dile getiren Ali Dere, “Bu yaz her futbolcunun mutlu olacağını ve heyecanlanacağını düşündüğüm Göztepe’den teklif aldım. Son birkaç ay benim için inanılmaz mutlu geçti, Göztepe isteyince başka hiçbir seçeneği düşünmedim ve buraya geldim. Kulüpte inanılmaz bir aile ortamı var. Geldiğim ilk günde sanki futbola yeni başlamış gibi heyecanlıydım ve bu durum hala devam ediyor. Çok mutluyum. Burada hiçbir şekilde yabancılık çekmedim. Takım arkadaşlarım, hocalarım ve kulüp personeli beni hemen arasına aldı” diye konuştu.
“Sakaryaspor maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”
İtalya kampının çok güzel geçtiğini aktaran Dere, “Burada üç hazırlık maçı yapacağız. Karşılaşmaları en iyi şekilde değerlendirip ligdeki ilk maçımız olan Sakaryaspor mücadelesinde taraftarımızın desteğiyle iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ben bu camiaya karşı taraftarın önünde maç oynadığım zaman çok heyecanlanıyordum. Maçın içinde bile bazen gözüm tribüne kayıyordu ve taraftarlara bakıyordum. Şimdi bu camiada forma giyip mücadele edeceğim için inanılmaz mutluyum. Ben bu yüzden de ilk maçımızı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah onlara çok güzel bir üç puan hediye edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

AKBABA YENİ SEZONU DEĞERLENDİRDİ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Boluspor'da kaptan Çağlar Şahin Akbaba, "Bu ana kadar takım oyunu anlamında güzel gelişmeler kat ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah bu sene kendi oyun mantalitemizi yerleştirip, güzel bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Trendyol 1. Lig takımlarından Boluspor, 2. etap kamp çalışmalarını bitirdi. Karaçayır Mahallesi’nde bulunan kendi tesislerinde kamp dönemini geçiren kırmızı-beyazlı ekip, üçüncü etap kamp çalışmalarına başladı. Boluspor, Teknik Direktör Turgay Altay yönetiminde günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor.

Takımın kaptanı Çağlar Şahin Akbaba ise kamp sürecini değerlendirdi. Takımın yeni bir oyun tarzı oluştuğunu ifade eden Akbaba, kamp döneminin çok iyi geçtiğini belirterek, "Evet sezona başladık. Bir 20-25 günlük süreç oldu. Kampın ikinci etabındayız, takım halinde çalışmalar güzel gidiyor. Katılım çok iyi, hocanın kendi futbol mantalitesi, kendi taktiği doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ana kadar takım oyunu anlamında güzel gelişmeler kat ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah bu sene kendi oyun mantalitemizi yerleştirip güzel bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum. Kamp dönemini de inşallah sakatlıksız bir şekilde bitiririz. İnşallah sezona iyi bir başlangıç yaparız. Şu anlık her şey olumlu gidiyor diyebilirim” dedi.

BOLUSPOR ÜÇÜNCÜ ETAP KAMP ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, üçüncü etap kamp çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Turgay Altay, “Sahada yeni bir oyun anlayışımız var. Oyuncuları bu oyun anlayışına adapte etmeye çalışıyoruz. Herkesin kendi kariyer sezonunu yaşamasını istiyorum” dedi.

Trendyol 1.lig takımlarından Boluspor, 2. etap kamp çalışmalarını bitirdi. Karaçayır Mahallesi’nde bulunan kendi tesislerinde kamp dönemini geçiren kırmızı-beyazlı ekip, üçüncü etap kamp çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Turgay Altay yönetiminde günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor. Sabah antrenmanına ısınma hareketleriyle başlayan oyuncular daha sonra yarı sahada maç yaptı.

“Sahada yeni bir oyun anlayışımız var”

Kamp döneminin iyi geçtiğini belirten Turgay Altay, "İlk iki etap gayet iyi geçti. Biraz eksiktik ama oyuncularımızın performansları iyiydi. Çalışma konusunda hiçbir sıkıntı yok ancak üç hafta sonra lig başlayacak. Lige hazır olmak için de hem taktiksel hem oyun anlayışı aynı zamanda oyuncuları fiziksel olarak da hazırlamamız gerekiyor. O nedenle oyuncuların katılması bizim için çok önemli. Bazı mevkilerde gerçekten problemimiz var. Transfer dönemi öyle bir durumda ki maalesef maliyetler çok yüksek ve kulüplerin kendi ekonomik şartlara uygun transfer yapma zaruriyeti var. Başkanımız çok iyi ve büyük fedakarlıklar yapıyor. Bizde ona yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kulübün her anlamda gelişmesi için maddi ve manevi büyük bir desteğe ihtiyaç var. Sahada yeni bir oyun anlayışımız var. Oyuncuları bu oyun anlayışına adapte etmeye çalışıyoruz. Özellikle son bir haftada gelişim kaydettiğimizi görüyorum. Kendi hedefimiz istikametinde içeride dışarıda kendi oyunumuzdan taviz vermeden oynamak istiyoruz. Bu oyuna da oyuncular yavaş yavaş alışıyorlar" diye konuştu.

OĞUZHAN BERBER MANİSA FK'DA

Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli sağ bek oyuncusu Oğuzhan Berber’i kadrosuna kattı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli sağ bek oyuncusu Oğuzhan Berber ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine İdari Direktör Nderim Nexhipi katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Oğuzhan Berber, “Bu güzel ailenin bir parçası olduğum için mutluyum. Manisa Futbol Kulübü’nün hedefleri burada olmamdaki en büyük etken. Sezon sonunda hep birlikte hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Oğuzhan Berber’in ligi iyi bilen tecrübeli bir isim olduğunu kaydeden İdari Direktör Nderim Nexhipi ise “Oğuzhan Berber’i kadromuza kattığımız için mutluyuz. Bu ligi iyi bilen tecrübeli bir isim. Takımımıza önemli katkı verecektir. Kendisine siyah-beyaz formamızla başarılar diliyorum” diye konuştu.

Manisa Futbol Kulübü’nün yeni transferi Oğuzhan Berber, 10 Nisan 1992 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine altyapısında futbola başladığı Denizlispor ile adım atan 31 yaşındaki futbolcu, Çaykur Rizespor, Adana Demirspor, Altınordu, Samsunspor, Boluspor ve İstanbulspor formaları giydi. 2012-2013 sezonunda Çaykur Rizespor ile TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşayan Oğuzhan, 2021-2022 sezonunda da İstanbulspor formasıyla aynı sevinci yaşadı. Tecrübeli sağ bek, geçtiğimiz sezon İstanbulspor formasıyla Süper Lig’de mücadele etti.

SAKARYASPOR, BİLAL BAŞACIKOĞLU İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Sakaryaspor, geçtiğimiz sezon Tuzlaspor forması giyen kanat oyuncusu Bilal Başacıkoğlu ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trendyol 1. Lig ekibi Sakaryaspor, geçtiğimiz sezon Tuzlaspor forması giyen kanat oyuncusu Bilal Başacıkoğlu’nu kadrosuna kattığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Tuzlaspor forması giyen kanat oyuncusu Bilal Başacıkoğlu ile sözleşme imzaladık” ifadelerine yer aldı.

 
 BM'den tarihi karar
 
Erzurum 6 ayda 91 tasarım üretti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mücahit Albayrak Bandırmaspor’da
31 yaşındaki tecrübeli oyuncu daha önce Ümraniyespor, Gaziantep FK, BB Erzurumspor ...
Erzurumspor ilk hazırlık maçına çıkıyor
1. Lig Takımlarından Erzurumspor’da bir yanda yönetim ile alakalı belirsizlik ...
 Buz Hokeyinde Büyükşehir şampiyon
Kars’ta düzenlenen Buz Hokeyi 1. Lig maçlarında Erzurum Büyükşehir Belediyesi şampiyon oldu.
 
Hedefleri Olimpiyat şampiyonluğu
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Short Track Olimpik kadro ve Short Track ...
Aşkale Voleybol ekibi finalde
Analig Voleybol turnuvasında çeyrek finallerde Rize'de namağlup olarak ...
Alanyaspor Erzurum kampını tamamladı
Corendon Alanyaspor, 12 günlük Erzurum kampı çalışmalarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.
 
Oltulular Kırdağ Şenliği'nde buluştu
Oltu ilçesinde geleneksel Kırdağ Şenliği'nin 16'ncısı yapıldı.
 Dede Korkut anısına yarıştılar
Bayburt 27. Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri dahilinde ...
Kutlu’dan Dadaş taraftara övgü
Yeni sezon çalışmalarının birinci etabını Erzurum Yüksek İrtifa Merkezi'nde ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri