Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum ihracatta 3’üncü sırada
Erzurum ihracatta 3’üncü sırada
Gazze'de can kaybı 37 bin 953'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 37 bin 953'e yükseldi
9. Yargı Paketi TBMM Başkanlığına sunuldu
9. Yargı Paketi TBMM Başkanlığına sunuldu
Öğretmenlik Meslek yasa teklifi Komisyonunda
Öğretmenlik Meslek yasa teklifi Komisyonunda
Şimşek TÜFE verilerini değerlendirdi
Şimşek TÜFE verilerini değerlendirdi
HABERLER>SPOR
2 Temmuz 2024 Salı - 07:46

Erzurumspor’da sessiz bekleyiş

Teknik Direktör Hakan Kutlu, defans oyuncusu Orhan Ovacıklı dışında transfer yapamayan kulüp te olduğu gibi taraftarın gözü de Mart ayında transfer tahtasını açma sözü veren Mehmet Sekmen’de.

Erzurumspor’da sessiz bekleyiş

TRENDYOL 1.Lig ekiplerinde 2024 – 2025 sezonu hazırlıkları devam ediyor. Transfer tahtası açık olan kulüpler yeni oyuncularla anlaşırken, Erzurumspor 3’üncü sezonunda da bekleyişini sürdürüyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu, defans oyuncusu Orhan Ovacıklı dışında transfer yapamayan kulüp te olduğu gibi taraftarın gözü de Mart ayında transfer tahtasını açma sözü veren Mehmet Sekmen’de.

Stadyumu yenilenecek olan ve bu sebeple tüm maçlarını Erzincan’da oynayacak olan Mavi Beyazlı Kulüpte Eren Tozlu başta olarak, geçen sezonda takıma katkı sağlayan futbolcularla ilgili transfer haberi bekleyen taraftarlar, iki sezondur hakim olan küme düşme korkusunu yeniden yaşamak istemiyor.

SAKARYASPOR'DA SUAT KAYA DÖNEMİ

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, teknik direktör Suat Kaya'yı takımın başına getirdi.

Sakaryaspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde teknik direktörlük görevi için Suat Kaya ile anlaşma sağladı. Sakaryaspor Futbol Şube Sorumlusu Birol Tüfekçi ile birlikte Rüstemler Tesisleri'ne gelen Suat Kaya, kulüp başkanı Gökhan İn ile görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşme sonrasında 1 yıllık sözleşme imzalayan Kaya, "Heyecanımız aynı, bir an önce işe başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. İmza töreni sonrasında konuşan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn ise, "Hocamız fiyatta da bizi kırmadı ve bir senelik anlaşma sağladık. Her şey yolunda, en geç yarında topçularımızı açıklayacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

ÇORUM FK'YA DESTEK ÇAĞRISI

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum FK'nın her zaman destekçisi olduklarını, bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Çorum FK için şehrin yerel dinamiklerine, sanayici ve iş adamlarına da çağrıda bulunan Başkan Aşgın, takımın toplumun tüm kesimlerinin desteğiyle yeni başarılara ulaşacağına inandığını kaydetti.

2019 yılında göreve geldiği günden bugüne Çorum FK'ya ve tüm spor branşlarına verdiği destekle spor kamuoyunun takdirini kazanan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Spor Şehri Çorum” sloganıyla 5 yıllık dönemde çok önemli yatırımlara imza attı. Nizami sentetik futbol sahaları, semt sahaları, yarı olimpik yüzme havuzları, spor salonları gibi birçok spor tesisini kısa sürede şehrimize kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Aşgın, Güreş Eğim Merkezi ve Masa Tenisi Eğitim Merkezi gibi önemli yatırımların da devam ettiğini dile getirdi. Tesislerin yanı sıra amatör futbol kulüplerine Çorum tarihinin en büyük desteğini verdiklerini hatırlatan Başkan Aşgın, “Spor kulüplerimizin, antrenörlerimizin, sporcularımızın her zaman yanlarında olduk” dedi.

“Çorum FK'nın bizim için ayrı bir yeri var”

Çorum FK'nın kendileri için ayrı bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Aşgın, “Tüm spor branşları ve amatör kulüplerin yanı sıra şehrimizin marka değeri olan Ahlatcı Çorum FK'nın da bizim için her zaman ayrı bir yeri olmuştur. Şehir Stadyumumuzun tamamlanarak Çorum FK'ya devredilmesi başta olmak üzere, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun ortaya koyduğu sınırlar içerisinde her zaman kulübümüzün yanında yer aldık ve en büyük destekçisi olduk. Maçlarda tribünlerde yerimizi alarak taraftarımızla birlikte aynı coşkuyu ve heyecanı yaşadık. Kulübümüze ve taraftarımıza ulaşım imkanı sunarak deplasman maçlarında da takımımızı yalnız bırakmadık. Şehrimizde coşkuyu ve takıma olan ilgiyi en üst düzeyde tutabilmek için bayrak asma kampanyaları yaparak esnafımıza ve vatandaşlarımıza Çorum FK bayrakları dağıttık. Caddelerimizi kırmızı-siyahlı bayraklarla donattık. Meydanda dev ekrandan Çorum FK maçlarını vererek tüm şehrin şampiyonluk havasına girmesi için çalışmalar yaptık. Bu zamana kadar hukuki zemin içerisinde her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz.” dedi.

Çorum FK'nın geçtiğimiz sezon Play-Off'a kadar yükselerek Süper Lig'in kapısından döndüğünü dile getiren Başkan Aşgın, “1. Lig'de şehrimizin en güzel şekilde temsil edilmesinde ve ortaya konulan bu büyük başarıdan dolayı başta değerli kulüp başkanımız Oğuzhan Yalçın olmak üzere, teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve takımımızın her zaman yanında yer alan taraftarlarımızı, Çorum FK'ya gönül veren ve destekleyen tüm hemşehrilerimi canı yürekten bir kez daha kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yeni sezonda Ahlatcı Çorum FK'nın yeni başarılara imza atacağına ve Çorum'un hayali olan Süper Lig'e yükseleceğine inancının tam olduğunu vurgulayan Başkan Aşgın, Çorum Belediyesi olarak Ahlatcı Çorum FK'nın yanında olmaya, destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Şehrin takımı olan Çorum FK'ya herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade ederek destek çağrısı yapan Başkan Aşgın, şunları kaydetti; “Şehrimize istihdam ve katma değer sağlayan firmalarımıza ve iş adamlarımıza Çorum'umuzun yük akı ve gururu olan Çorum FK'ya destek olmaya davet ediyorum. Şehrimizin tüm dinamikleriyle, taraftarıyla, iş dünyasıyla, STK'larıyla, siyasileriyle, bürokratıyla el ele verelim. Hedefimiz Süper Lig olsun. Bu yolda kulübümüzü yalnız bırakmayalım. Çorum FK'nın başarısı tüm şehrimizin başarısıdır. Çorum FK bizim en önemli markalarımızdan birisidir. Bu markamızı en yükseğe çıkarmak için, haydi Çorum, el ele hep birlikte Süper Lig'e” şeklinde konuştu.

ANKARAGÜCÜ'NDE İSMAİL MERT FIRAT BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

MKE Ankaragücü'nde yapılan Olağan Genel Kurul'da yeni başkan İsmail Mert Fırat oldu.

Trendyol 1. Lig ekibi Ankaragücü'nde ilk defa 3 adayla gidilen olağan genel kurulda İsmail Mert Fırat, rakiplerinden daha fazla oy alarak yeniden başkan seçildi. ATO Congresium'da yapılan olağan genel kurulda, kulüp başkanlığı için Murat Ağcabağ, Gazi Ercüment Tekin ve mevcut başkan İsmail Mert Fırat karşı karşıya geldi. Toplam 888 delegenin oy kullandığı seçimde İsmail Mert Fırat 626, Murat Ağcabağ 148 ve Gazi Ercüment Tekin 106 oy aldı, 8 oy ise geçersiz sayıldı. Açıklanan sonuçlarla birlikte Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'nın istifasında yönetim kurulu tarafından başkanlığa getirilen İsmail Mert Fırat, yeniden başkan olarak seçildi.

Seçim sonrasında açıklamalarda bulunan Fırat, “Bu seçimin kaybedeni asla yok ama bu seçimin kazananı Ankaragücümüz'dür. Bu seçim Ankaragücü'müze hizmet etme yarışıydı. Bu yarışa 3 adayla katıldık 3'ümüzde Ankaragüçlüyüz. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizle Ankaragücümüzü hak ettiği yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

İsmail Mert Fırat başkanlığındaki yönetim kurulunun asil üyeler listesinde ise şu isimler yer alıyor:

“İsmail Mert Fırat, Feridun Geçgel, Abdurrahman Şentürk, Ümit Ozan, Levent Omuk, Önder Tabak, Mehmet Hakkı Şanal, Murat Bayramoğlu, Ümit Karataş, Soner Kurt, Durali Akpınar, Mert Kızılırmak, Hüseyin Aytekin, Harun Oğraş, Abdülkadir Aktaş, Burhan Yıldırım, Recep Poyraz, Mulla Ali Çetin, Erkan Aytekin, Elvan Akdeniz, Adem Başbilen.”

KOCAELİSPOR, AHMET OĞUZ'U TRANSFER ETTİ

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, 31 yaşındaki sağ bek oyuncusu Ahmet Oğuz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon için kadro planlama çalışmalarını sürdüren Kocaelispor, 31 yaşındaki sağ bek oyuncusu Ahmet Oğuz'u renklerine bağladı. Kocaeli temsilcisi, son olarak Konyaspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kocaelispor Körfez Brunga Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan Recep Durul ile Teknik Asbaşkan Osman Çakır katıldı.

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Ahmet Oğuz, "Bu köklü camianın bir ferdi olmak beni çok mutlu ediyor. Hedefimizin şampiyonluk olduğunu iyi biliyoruz ve bunun için son dakikaya kadar mücadele edeceğiz. Hep birlikte sezon sonu o kupayı bu şehre getireceğiz" dedi.

MANİSA FK, LAKTAT TESTİNDEN GEÇTİ

Manisa Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen laktat testinden geçti.

2024-2025 sezonunda Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen laktat ve hız testinden geçti. Üç grup halinde yapılan testlerde, futbolcuların dayanıklılık seviyeleri, form durumları ve nabız değerleri tespit edildi.

 
KUDAKA’dan proje teklif çağrısı
 
Aşkale Çimento’ya ihracat şampiyonu ödülü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ETÜ'lü Demirel Olimpiyat vizesi aldı
Erzurum Teknik Üniversitesi'nin (ETÜ) Milli Sporcusu Muhammed Ali Demirel, ...
Gençlik Yaz Okulları projesi başladı
Erzurum’dan Mersin, Manisa ve Antalya gençlik kamplarına katılacak olan genç kampçılar uğurlandı.
Lisanslı Kulüp Sayısı 24'e Yükseldi           
Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'deki kulüplerin yapmış ...
 
Koçak atlayışıyla Tortum Gölüne dikkatleri çekti
Wingsuit sporcusu Cengiz Koçak, Uzundere'de bulunan cam seyir terasından ...
Rizespor sezona Erzurum’da hazırlanıyor
Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da sürdürüyor.
U12’de Oltu 25 Mart Spor şampiyon
Erzurum U12 liginde namağlup olarak şampiyon olan Oltu 25 Mart spor kupasını aldı.
 
Yaz Okulları 250 bin genci ağırlayacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bahçelievler Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen ...
Çaykur Rizespor, Erzurum’da
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da başladı.
12 İl Basketbol Gençlik Kupasında yarışıyor
Turnuva kapsamında Erzurum, Elazığ, Iğdır, Ağrı, Hakkari, Bitlis, Ardahan, ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri