Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Oltu Ejder Deresi şifa kaynağı
Oltu Ejder Deresi şifa kaynağı
'Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzurum Günleri'
'Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzurum Günleri'
Emniyet Müdürü Yırtar, 7 aylık bilançoyu açıkladı
Emniyet Müdürü Yırtar, 7 aylık bilançoyu açıkladı
Seven Dünya Şampiyonluğuna abone oldu
Seven Dünya Şampiyonluğuna abone oldu
Kartlı ödeme 421,7 milyar TL oldu
Kartlı ödeme 421,7 milyar TL oldu
HABERLER>SPOR
16 Temmuz 2024 Salı - 15:45

Futbolda Gelecek Projeksiyonu gündemi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan Türkiye Futbolu 2024-2028 Stratejik Planı takvimi çerçevesinde 'Gelecek Projeksiyonu' oluşturmak için Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'deki kulüp başkan ve yöneticilerinin katılımı ile yapılan toplantıların ilk oturumları tamamlandı.

Futbolda Gelecek Projeksiyonu gündemi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan Türkiye Futbolu 2024-2028 Stratejik Planı takvimi çerçevesinde 'Gelecek Projeksiyonu' oluşturmak için Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'deki kulüp başkan ve yöneticilerinin katılımı ile yapılan toplantıların ilk oturumları tamamlandı.

TFF'nin futbolun tüm paydaşlarıyla 13 Ocak 2023 tarihinden bu yana sürdürdüğü "The Game Plan" projesi kapsamında, 1500'ü aşkın kişinin katılımıyla 110 aktif katılımlı toplantı sonucunda oluşturulan Türkiye Futbolu 2024-2028 Stratejik Planı'nın lansman toplantısı 6 Haziran'da gerçekleştirilmiş ve bir yol haritası belirlenmişti. Bu doğrultuda "Yeni Yüzyıla Yeni Başlangıç" mottosuyla 2024-2028 Stratejik Plan ve Gelecek Projeksiyonu toplantıları yapıldı.

TFF 3. LİG VE TFF 2. LİG BAŞKANLARI İLE PEŞ PEŞE TOPLANTI DÜZENLENDİ

İlk olarak 10 Temmuz Perşembe günü Riva'da önce TFF 3. Lig, ardından da TFF 2. Lig 2024-2028 Eylem Planı toplantıları gerçekleştirildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF 1. Başkan Vekili İbrahim Burkay, Başkan Vekilleri Agah Ruşen Çetin ve Mustafa Eröğüt ile TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Özmen, Ali Düşmez ve Volkan Can'ın yer aldığı toplantıda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Kulüp Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelinerek, görüş alışverişinde bulunuldu. TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Stratejik Planlama, Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay, sunumlar yaparak, hem Türk futbolu hem de ligler düzeyinde başlatılan ve sürdürülen projeler konusunda bilgi verdi.

İZVAK ÜYELERİ İLE GÖRÜŞÜLEREK STRATEJİK PLAN SUNUMU YAPILDI

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbolu 2024-2028 Stratejik Planı takvimi çalışmaları doğrultusunda 12 Temmuz Cuma günü de İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) üyeleri ile bir araya geldi. İZVAK'ın ev sahipliğinde İzmir'de düzenlenen toplantıda TFF 1. Başkan Vekili İbrahim Burkay, 2024-2028 Türk Futbolu Stratejik Planı sunumunu gerçekleştirerek, hedefin Türk futbolunu daha da ileriye taşımak olduğunun altını çizdi.

Toplantıya Karşıyaka, Altay, Altınordu, Göztepe, Bucaspor 1928, Menemen FK, Bergama FK, Aliağaspor FK, Bornova 1877 FK, Tire FK ve Manisa Futbol Kulübü başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile İZVAK, TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu Başkanı Ali Erten, İZVAK Başkan Vekili Talat Papatya ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Türkiye Futbolu 2024-2028 Stratejik Planı'nın takvimi çerçevesinde organize edilen oturumlar 13 Temmuz cumartesi 1. Lig 2024-2028 Eylem Planı Toplantısı ile devam etti. Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Trendyol 1. Lig Kulüp Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, TFF 1. Başkan Vekili İbrahim Burkay, Başkan Vekilleri Yalçın Orhan, Yusuf Günay, Agah Ruşen Çetin, Alkın Kalkavan, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Özmen, Ali Düşmez ve Volkan Can yer aldı.

TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Stratejik Planlama, Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay'ın eylem planıyla ilgili sunum yaptığı toplantıda, kulüp başkanlarının talep ve önerileri ele alındı, gündemdeki konularla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

 
8 ilçede yağış taşkınlara yol açtı
 
Çiftçi: ‘Devlet gereken adımları atacak’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sivasspor Erzurum’da
Sivasspor, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu öncesi kamp çalışmalarını ...
Erzurumspor 2. etap kamp çalışmaları başladı
Erzurumspor, Trendyol 1. Lig 2024/25 sezonu hazırlıkları kapsamında 2. ...
Göktuğ ve Süleyman sözleşme yeniledi
Eren Tozlu, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Orhan Ovacıklı, Celal Hanalp’ten ...
 
Ciritte yürekleri ağızlara getiren anlar
Erzurum’da özellikle hafta sonları meraklıları tarafından heyecanla beklenen ...
Antalyaspor Erzurum’da lige hazırlanacak
17 Temmuzda son bulacak Burdur kampının ardından Erzurum'a gidecek olan ...
Erzurum'da antrenör eğitim programları devam ediyor
Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından Temmuz ...
 
1. Lig 2024-2028 Eylem Planı toplantısı yapıldı
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan Türkiye Futbolu 2024-2028 ...
Gakkoşlar lige Erzurum’da hazırlanacak
Elazığspor’un ikinci etap hazırlık kampı 1 Ağustos’ta Erzurum’da başlayacak ve 15 gün sürecek.
Ciritte yarı final heyecanı
Bayburt’ta 18-19-20 Temmuz tarihlerinde Cirit Bölge Çeyrek Final heyecanı yaşanacak.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri