Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>EĞİTİM
8 Haziran 2012 Cuma - 06:37

Gençlik Merkezinden hem spor, hem eğitim

Yakutiye Kaymakamlığı ve Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor ile Müdürlüğü ve ilçe spor müdürlüğü tarafından düzenlenen atletizm, curling, güreş ve masa tenisi kursları tüm hızıyla devam ederken, Mecidiye Mahallesi’nde bulunan Milli Piyango Curling Arena Kampusu tam bir spor kompleksi haline geldi.

Gençlik Merkezinden hem spor, hem eğitim

ERZURUM (İHA) - Yakutiye Kaymakamlığı ve Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor ile Müdürlüğü ve ilçe spor müdürlüğü tarafından düzenlenen atletizm, curling, güreş ve masa tenisi kursları tüm hızıyla devam ederken, Mecidiye Mahallesi’nde bulunan Milli Piyango Curling Arena Kampusu tam bir spor kompleksi haline geldi. Salon içinde bir çok branşta sportif aktivite yapılırken, salonun bahçesine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü basketbol potası yapacak ve sentetik halı sahayı da en kısa süre içerisinde belde gençliğinin hizmetine açacak.
Dağ Mahallesi’nde Curling Arena’da öğrenci ve sporcu aileleri ile toplantı yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, bölgede sporun daha yaygınlaşması için uğraş vereceklerini ve sporcular ile ailelerin ayağına gittiklerini ve gitmeye de devam edeceklerini söyledi. Çintimar, okulların tatile girmesi ile birlikte Diyanet İşleri ve Müftülüklerle yapılan protokol gereği Curling Arena ve Gölbaşı Gençlik Merkezi’nde ücretsiz Kur’an Kursları ve okuma kursları açacaklarını belirtti. Çintimar, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde yok yok. Biz bütün spor branşlarında yaz spor okulları ve yaz spor kursları açacağız. Kur’an okumayı ve okur yazar olmayan velilere de kurs vereceğiz” dedi.
HEM KUR’AN ÖĞRENECEKLER HEM DE SPOR YAPACAKLAR
Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Murteza Cengiz, Gaziler Mahallesi Okuma Etüt Salonu Yetkililerinden Ahmet Özdemir ile Gölbaşı Gençlik Merkezi Müdürü Nazlı Oral ile Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar ile İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık’ın da katıldıkları toplantıda ailelerle sohbet eden ve istişare yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Koşabiliyorken Koş” projesi kapsamında da Dağ Mahallesi ve çevresindeki tüm ailelere Kur’an öğretme ve okuma öğretmenin yanı sıra spor yaptıracaklarını ve böylece hem beldede sporu sevdireceklerini hem de ailelere spor bilincini aşılayarak onların sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sağlayacaklarını söyledi.
ÖĞRENCİLER UÇURTMA UÇURDU AİLELERİ İZLEDİ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Atletizm Antrenörü Yunus Sadir’e de övgüler yağdırarak, fedakarca ve özverili çalıştığı için kendisini kutladı. Sadir’in Yakutiye Kaymakamlığı ve Yakutiye Halk Eğitim Merkezi’nin vce kendilerinin destekleri ile Mecidiye Mahallesi, Gaziler ve Dağ Mahallesi’nde atletizm atağı başlattığını ve 150’ye yakın minik ve genci spora kazandırarak, onlara spor yaptırdğını belirterek, “Antrenörümüz Yunus Sadir’i bu özverisinden dolayı tebrik ediyorum” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Mecidiye Mahallesi’nin hızlı bir şekilde spor merkezi olma yolunda ilerlediğini söyledi. Çintimar, “Yakutiye kaymakamımız Yüksel Çelik’e, Halk Eğitim Müdürümüz Murat Sultan Özkan’a ve ilçe müdürümüz Suat Yılmaz’a teşekkür ediyorum”dedi. Çintimar, ailelerin çocuklarına daha fazla ilgi göstermesi için tavsiyelerde bulunurken, “Çocuklarınızın başarılı olması için onlara şefkatli yaklaşın ve onlarla birlikte sizde kitap okuyun” dedi.
Toplantının ardından Çintimar, ailelere çeşitli hediyeler verirken, öğrencilere kitap hediye etti. Daha sonra Curling Arena’nın bahçesinde çeşitli sportif oyunlar oynayan öğrenciler uçurtma uçurdu. Ailelerde minik çocukların semalara saldığı uçurtmaları ilgi ile izledi.

 
DAK, Demirel'i dinledi
 
Karateciler şampiyonluk peşinde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kız Meslek’te mezuniyet coşkusu
Pasinler’de Kız Meslek Lisesi İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenledi.
Çadırcı'ya ‘Bilim Teşvik Ödülü’
Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim ...
‘Güneş Doğu’dan Doğar’
Erzurum Yakutiye Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi’nin 75. Yıl etkinlikleri ...
 
Veliler öğrencilerin heyecanını paylaştı
Oltu Yusuf Ziyabey Anadolu Lisesi mezunlarını düzenlediği geceyle uğurladı. ...
Öğrencilerden çevre uyarısı
Erzurum’da 5 Haziran Dünya Çevre Günü bir dizi etkinlikle kutlandı.
ARÜ’de mezuniyet coşkusu
Ardahan Üniversitesi’nde (ARÜ) 2011-2012 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, ...
 
150 çocuk atletizm eğitimi alıyor
150’ye yakın minik atletin aynı anda atletizm kursu gördüğüne işaret eden ...
‘Hayalinizdeki Aziziye’yi bizimle paylaşın’
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilköğretim okulunu ziyaret ederek, ...
Minikler hünerlerini sergiledi
Kültür Kurumu İ.Ö. B sınıfı öğrencilerinin okuma bayramı etkinliği renkli ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri