Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SPOR
1 Mayıs 2012 Salı - 15:19

KKTC’li Judoculardan Erzurum övgüsü

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Güzelyurt şehrinden gelen ve Erzurum’daki turnuvaya katılan kafile adına konuşan Hasan Caner ve Aydın Aksu, Erzurum’da gördükleri ilgiden bir hayli memnun kalırken, Erzurum’a da spor potansiyeli ve tesisleri nedeniyle hayran kaldıklarını söylediler.

KKTC’li Judoculardan Erzurum övgüsü

ERZURUM (İHA) - Türkiye’nin şampiyonluğu ile sonuçlanan 1. Uluslararası Abdurrahman Gazi Judo Turnuvası’nın yankıları sürüyor. Turnuva için Erzurum’a davet edilen ve şampiyonaya katılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin judocuları Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimlar’ı ziyaret etti.Ziyarete kafile başkanı Hasan Caner, Antrenör Orhan Bebek ile judo hakemi Aydın Aksu ve altı sporcu katıldı. Erzurumlu antrenörler Nurullah Diyarbakır ve Erdoğan Dönmez’in de hazır bulunduğu ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Kıbrıslı judocuların aldıkları sonuçlara hiç bakmaksızın kendilerini gönüllerin şampiyonu olarak ilan etti. Çintimar, “Sizin buraya gelerek turnuvamızı onurlandırmanız bizleri mutlu etmiştir. Yavu vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni artık sporda Avrupa arenasında görmek istiyoruz. Zaten Ülkemizi yöneten büyüklerimizde bunun için büyük bir mücadele veriyorlar” dedi.
ERZURUM’A HAYRAN KALDILAR
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Güzelyurt şehrinden gelen ve Erzurum’daki turnuvaya katılan kafile adına konuşan Hasan Caner ve Aydın Aksu, Erzurum’da gördükleri ilgiden bir hayli memnun kalırken, Erzurum’a da spor potansiyeli ve tesisleri nedeniyle hayran kaldıklarını söylediler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın kendilerine en iyi şekilde ev sahipliği yaptığını belirten Kuzey Kıbrıslı spor adamları, Antrenörler Nurullah Diyarbakır ve Erdoğan Dönmez’de yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler. Kuzey Kıbrıs’ta çok yetenekli gençlerin bulunduğuna işaret eden Aksu ve Caner ikilisi, “Anavatan Türkiye’deki organizasyonlara katılmamız kolay, ancak diğer yerlere gidemiyoruz. Onun içinde sporcularımız bir türlü uluslararası tecrübeye sahip olamıyorlar. Artık dünyanın kabul ettiği spor gerçeği kapsamında bizimde spor müsabakalarına davet edilmemiz ve dahil edilmemiz gerekir” diye konuştular. Kuzey Kıbrıslı Sporcular, Türkiye’deki dört büyük futbol takımını da Kuzey Kıbrıs’ta görmek istediklerini belirterek, “Biz büyük takımların maçlarını izlemek için İstanbul’a gidiyoruz. Artık büyük takımlarımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne de gelsin” dedi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhariyeti’nden gelen judoculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar çeşitli hediyeler sundu. Kuzey Kıbrıslılarda da Çintimar’a hediye verdi.

 
‘Erzurum’a 2023 vizyonu’
 
ERZURUM Süper Kupa’yı hatırlattı….
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum'da Judo dalında bir ilk
Erzurum’da düzenlenen 1. Uluslararası Abdurrahmangazi Judo Turnuvası sona ...
Mindere yıldız yağdı
14-15 Yaş Minikler Grekoromen Güreş Grup Birinciliği Müsabakaları Erzurum’da ...
Bilici, olimpiyat vizesi aldı
2012 Londra Olimpiyat Oyunları Güreş Dünya Eleme Turnuvası'nda grekoromen ...
 
Kaya Türkiye şampiyonu oldu
Erzurum Sağlıksporlu Soner Kaya Antalya’da yapılan Ümitler Türkiye Taekwondo ...
İsviçre Dünya Şampiyonu
Erzurum’da düzenlenen 5’inci Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonasında ...
Özkal, Türkiye Şampiyonu
Atatürk Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı Üniversiteler Türkiye Boks ...
 
B.Belediyespor 90'da kazandı
Büyükşehir Belediyesispor kendi evinde karşılaştığı Diyarbakır Kayapınar ...
Finale çıkamadık
Curling Milli Takımımız son maçında Finlandiya'ya 9-6 yenilerek 8 maçta ...
Yavilioğlu TBMM takımında
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Futbol Takımı, Antalya'da gerçekleştirilecek ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri