Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
ETB’den Şenkaya buluşması
ETB’den Şenkaya buluşması
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Engelli bireyler için iş birliği
Engelli bireyler için iş birliği
HABERLER>SİYASET
9 Şubat 2015 Pazartesi - 14:27

Kamalak’tan Erzurum nostaljisi

Erzurum’un hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak, 17 yıl Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde çalıştığını hatırlatarak bir çok sorunu yakından bildiğini söyledi.

Kamalak’tan Erzurum nostaljisi

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak , il başkanı Faik Çalık ve parti yönetiminde bulunan üyelerle birlikte Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) yönetimini ziyaret etti.
 ESTP Başkanı A.Mustafa Güvenli, başkan yardımcısı Abdullah Duman, Kürşat Beyler ve yönetim kurulu üyesi M.Hanefi İspirli’nin hazır bulunduğu ziyarette Erzurum ve Türkiye hakkındaki görüşlerini dile getiren Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak başka illerde de karşılaştıkları yapılara benzeyen Erzurum Sivil Toplum Platformu’nun önemine dikkat çekti.
GÜVENLİ’NİN SUNUMU
 ESTP Başkanı A.Mustafa Güvenli,” Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın Erzurum Sivil Toplum Platformunu ziyarete bizleri mutlu etmiştir. Gelişmekte olan ülkelerde sivil toplum kuruluşlarının siyasilerle olan ilişkileri oldukça önemlidir. Örgütlü toplumlarda sorunlar daha kolay çözülmektedir. Erzurum’un gittikçe büyüyen sorunları ve beklentileri siyasilerle paylaşma noktasında Sayın Kamalak’ın bu ziyaretini önemsiyoruz. ESTP bünyesindeki 62 dernek, sendika ve vakıf temsilcileri ile Erzurum’un güçlü sesi olmaya devam edecektir. “dedi.
 ERZURUM NOSTALJİSİ
Erzurum’un hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak, 17 yıl Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde çalıştığını hatırlatarak bir çok sorunu yakından bildiğini söyledi.
 Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak; “Avrupa bizim için örnek olmamalı. Onlar gittikçe uçuruma yuvarlanan bir sisteme ve anlayışa sahipler. Türkiye’de hatta Dünya’da İslam Birliğinden bahseden kendine hedef edinen tek kuruluşuz.”
Saadet Partisini diğer partilerden ayrı mevcut kılan 4 özelliğin olduğunu ifade eden Kamalak, “Güç sahipleriyle değil sadıklarla beraber olun. Geçici kalabalıklar hakikatin ölçüsü olamaz. Önümüzde bir seçim var tam 31 parti bu seçime girebilecek nitelikte. 101 parti civarında var da 31’i girebilecek. Bizim diğer 30 partiden ne ayrılacağımız var. Biz diyoruz ki biz ve diğerleri. Farkımız diğer 30 partiden yönümüz farklıdır. Onların tamamı batıya yönlerini dönmüş. Haçlılarla kol kola yürümek istiyorlar biz diyoruz ki kardeşlerimizle yürüyeceğiz. İkinci farkımız durduğumuz yön farklıdır. Biz mazlumların gariplerin onlar Firavunların zalimlerin yanın da yer alıyorlar. Küresel emperyalizme destek veriyorlar.”
İktidara geldiklerinde 6 milyon işsize, iş temin edeceklerini söyleyen Kamalak, "İşçiyi, memuru ve emekliyi ezilmekten kurtaracağız. Şu an bahçelerde çürümüş olan narenciyelerin bir daha çürümesine müsaade etmeyeceğiz. Nasıl diye soracaksınız. Her şeyin bizde planı projesi hazır" dedi.
 Erzurum Sivil Toplum Platformu üye başkanlarının sorularını cevaplandıran Kamalak, paralel yapı ve İŞID ile ilgili düşüncelerini de paylaştı.
 

 
Pasinler okul ve yurt müjdesini konuşuyor
 
Doğu’da eğitime kar engeli
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MÜSİAD, SP Genel Başkanı Kamalak’ı ağırladı
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Müstakil Sanayici ve ...
Aşkale’de çiftçiler sandığa gitti
Aşkale Ziraat Odası Başkanlığına Zakir Değirmenci yeniden seçildi.
Kamalak partililerine seslendi
SP Erzurum İl Teşkilatı 5. Olağan Kongresine katılan SP Genel Başkanı ...
 
Bakan Ala’dan Fidan’a hayırlı olsun dileği
İçişleri Bakanı Efkan Ala, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde ...
Büyükşehirler içinde 17’inci olduk
M.AKDAĞ-Maliye Bakanlığı Aralık ayı ve 2014 yılı Büyükşehir Belediye paylarını açıkladı.
‘Başkanlık sistemi yıllardır gündemde’
Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlık sisteminin, Türkiye'de iki aydır değil, ...
 
SP kongreye hazırlanıyor
Saadet Partisi 5.Olağan Erzurum il kongresi Genel Başkan Prof.Dr. Mustafa ...
Oltu Ziraat Odası başkanını seçti
Oltu Ziraat Odası Başkanlığına Mehmet Ali Yüksel seçildi.
Aziziye’den Pendik’e kardeşlik köprüsü
Aziziye Belediyesi ile İstanbul’dan kardeş olan Pendik Belediyesi’nin ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri