Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
8 Şubat 2012 Çarşamba - 16:58

Korkut’a başarı plaketi

Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Salih Dikel, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Mücahit Harmandar ve muhtarlar Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan araştırmada birinci seçilmesinden dolayı başarı plaketi sundular. Belediye Başkanı Ali Korkut onuruna verilen yemeğin ardından yapılan törende Salih Dikel plaketi sunarken, "Biz başarıyı alkışlamak için küçük birşey düzenledik. Ancak Ali Korkut'un başarısı büyük" dedi.

Korkut’a başarı plaketi

SONER İSTANBULLU(İHA) - Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Salih Dikel, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Mücahit Harmandar ve muhtarlar Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan araştırmada birinci seçilmesinden dolayı başarı plaketi sundular. Belediye Başkanı Ali Korkut onuruna verilen yemeğin ardından yapılan törende Salih Dikel plaketi sunarken, "Biz başarıyı alkışlamak için küçük birşey düzenledik. Ancak Ali Korkut'un başarısı büyük" dedi.
KORKUT’A PLAKET
Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Zıraat Odası ve mahalle muhtarlarının da aralarında bulunduğu STK temsilcileri Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan geniş katılımlı kamuoyu araştırması sonuçlarına göre "En Başarılı İlçe Belediye Başkanı" seçilmesi nedeniyle Ali Korkut'a plaket verdiler. Korkut onuruna düzenlenen yemeğin ardından bir konuşma yapan Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Salih Dikel, oda yönetimi ve diğer STK temsilcileri olarak başarılı alkışlamak istediklerini belirtti. Dikel, "Biz aramızda böyle bir şey düşündük ve bu yemeği tertip ettik. Şimdi Başkanımız Ali Korkut'u bir plaketle taktir edeceğiz. İnsanlara düşen başarıları alkışlamaktır. Bizde bu amaçla bir plaket yaptırdık ve şimdi kendisine sunuyorum. Başarılı çalışmalarıyla Başkan Korkut, bütün kesimlerin gönlünde taht kurmuştur. Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını bekliyoruz" şeklinde konuştu.
KORKUT’UN DEĞERLENDİRMESİ
Aldığı plaketin Andy-Ar araştırmasıyla ilgili olarak ilk STK tebriği olduğuna vurgu yapan Ali Korkut ise, 2009'dan bugüne yaptıkları çalışmaları satır başlarıyla aktardı. Andy-Ar şirketinin en önemli araştırma şirketlerinden biri olduğunun altını çizen Korkut, çıkan sonucun da tesadüfi olmadığına dikkat çekti. Korkut, "Kentsel dönüşüm çalışmalarından, Erzurum'a ilk kent meydanına ve Üç Kümbetlerin çevresinin açılarak açık hava müzesine dönüştürülmesine bir dizi çalışmalarımız halktan aksi seda bulmuştur. Kimseyi incitmeden, kırmadan 2 yıldır kentsel dönüşüm yapıyoruz. 1000'in üzerinde ev yıktık. Yıkan belediye başkanı olmayı da seviyorum. İnşallah bundan sonra yıkılan alanlarda müthiş güzelliklerin yansıyacağı yapım sürecini başlatacağız. Andy-Ar sonuçlarına göre taktir oranımız yüzde 50 civarında. Ancak biz en az halkın yüzde 75'inin taktirini kazanmak istiyoruz. Herkesi ve kesimi kucaklamak istiyoruz. Böyle bir sonucun ardından Odalarımız düşünmüş ve bizi ödüllendirmişler. Çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

 
Erzurum Beygi’yi ağırladı
 
KUDAKA destekleri açıklanıyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AĞIR AĞABEYİ 8 Şubat 2012 Çarşamba 18:56

Doğrusu merak ettim, Andy ar Oltu'ya da ödül verdi, o zaman Yakutiye nasıl en başırılı?

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kamu Sen’den “Toplu Sözleşme” tepkisi
Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Erzurum - 1 ...
Coşkun güvenoyu aldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Oltu İlçesi 10. Olağan Kongresi yapıldı. ...
AK partililer sevindi, muhalefet kınadı
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, yeni yıl ...
 
Aksakal adaylığını açıkladı
Hafta sonu Erzurum’da yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Yakutiye ...
‘Tehditleri önemsemiyoruz’
Erzurum'a gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gelen İran İslam Cumhuriyeti ...
Büyükşehir Beygi’yi ağırladı
İran İslam Cumhuriyeti Doğu Azerbaycan Valisi Rıza Beygi, beraberindeki ...
 
AK gençler hastaları sevindirdi
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları ...
SP Gençlik Zirvesi Erzurum’da toplandı
Saadet Partisi Gençlik Kolları 15. Bölge Toplantısı Erzurum’da yapıldı. ...
Korkut hizmetlerini anlattı
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti Yakutiye İlçe Teşkilatı ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri