Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>GUNCEL
11 Ağustos 2012 Cumartesi - 15:38

Şehit Aileleri iftarda buluştu

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. Şehit ailelerine Kuranı-Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Başkan Bulutlar,’Kutsal değerler üzerine şehit olan şehitlerimizin isimlerini şehitlik parkında yaşatacağız. Siz en değerli varlıklarınızı bu vatan için feda ettiniz. Bunun kıymetini biliyoruz. Bundan tereddüdünüz olmasın.” dedi.

Şehit Aileleri iftarda buluştu

ERZURUM (İHA) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. Şehit ailelerine Kuranı-Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Başkan Bulutlar,’Kutsal değerler üzerine şehit olan şehitlerimizin isimlerini şehitlik parkında yaşatacağız. Siz en değerli varlıklarınızı bu vatan için feda ettiniz. Bunun kıymetini biliyoruz. Bundan tereddüdünüz olmasın.” dedi.
‘MİLLETİN BİRLİĞİ, DİRLİĞİ UĞRUNA ŞEHİT OLDULAR’
İftar yemeğinde konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağçı Çığlık ise, milletin birliği, dirliği ve geleceği için hayatlarını ortaya koyan aziz insanların hatırasına saygı duymak adına şehit ailelerinin yerinin önemine vurgu yaptı. Milletvekili Çığlık, “Bu vatan için hayatlarını feda ettiler veya yaralandılar. İstikbalimizi, istiklalimizi, Bu coğrafyayı vatan yapan şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Onun için dualarımızda hep şehitlerimiz içindir. Bu yurtta, bu vatan toprağında ebediyete kadar yaşayacaksak bunun tek ve vazgeçilmez şartı var; o da şehitlerimizin, gazilerimizin bize bıraktığı mirasa ve mesaja sahip çıkmaktır.’ diye konuştu.
‘ŞEHİTLERİN İSMİ ŞEHİT PARKINDA YAŞATILACAK’
Palandöken İlçesindeki Şehitlik Parkı’nda verilen iftar yemeğine AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağlık Çığlık, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin, Erzurum Şehit Aileler Dernek Başkanı Hatem Tetik, şehit aileleri, gaziler ve şehit ailelerinin yakınları katıldı.
Ülkenin birlik ve beraberliğinin yanında güvenliğinin sağlanmasında şehit ve gazilerin payının büyük olduğunu belirterek, katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Bulutlar, ”Kutsal değerler üzerine, vatan için, bizler için kahramanca çarpışarak şehit oldular. Onları anmak adına bu mübarek ramazan ayında iftar yemeğinde sizlerle bir arada olmanın hüznünü yaşıyoruz. Belediyemiz tarafından yaptırdığımız Şehit Parkı’nda bu vatan için kahramanca çarpışan şehitlerimizin isimlerini şehitlik parkında yaptıracağımız panoda yaşatacağız. Siz en değerli varlıklarınızı bu vatan için feda ettiniz. Bunun kıymetini biliyoruz. Bundan tereddüdünüz olmasın. Ne zaman bize ihtiyacınız olursa. Bizleri aramakta hiç tereddüt etmeyin. Sizlerin her bir ferdi bizim için çok değerli” diye konuştu.
Başkan Bulutlar, iftar yemeğinden sonra, Şehit Ailelerine Kuran-ı Kerim ile Türk bayrağı hediye etti.

 
Karaborsacılar göz altında
 
Aydın gündemi değerlendirdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yoruma gerek yok 12 Ağustos 2012 Pazar 00:28

CENAZE NAMAZINDA HOCA CEMAATE DÖNÜP, YİNE SORACAK: "HAKLARINIZI HELAL EDİYOR MUSUNUZ ? " DİYE. ORADA OLAMAYACAĞIM AMA EY SEHİDİM; BEN HUZURLU UYURKEN SEN TERÖRİST PEŞİNDE KOŞTUĞUN İÇİN, BEN SICAKTAN BUNALIP DUŞ ALTINDA SERİNLERKEN SEN AĞIR POSTALLAR İÇİNDE KANAYAN AYAKLARINLA DAĞLARDA GEZDİĞİN İÇİN, BEN FACEBOOK'TA GEYİK MUHABBETİ YAPARKEN SEN ANNENI BİLE ARAYAMADIĞIN İÇİN, BEN TATİL PLANLARI YAPARKEN SEN BİR SİGARANI SONUNA KADAR RAHAT İÇEMEDİĞİN İÇİN, BEN İFTAR SOFRALARINA MİSAFİR DEĞİL ŞEHİT ANASI OLARAK DAVET EDİLDİM VE.. HENÜZ HAYATININ BAHARINDA BİR FİDANKEN; SEN EY ŞEHİDİM, SEN EY KINALI KUZU BEN BU ÜLKEDE GÜZELLİKLERİ YAŞAYAYIM DİYE BANA CANINI FEDA ETMİŞKEN. BENİM SENDE NE HAKKIM OLABİLİR Kİ ? KALDIR BAŞINI VE SÖYLE: "SEN BANA HAKKINI HELAL EDİYOR MUSUN ?" İftarınız afiyet olsun...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emniyet uyardı…!
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yapılarak 12 Ağustos ...
Otellerde yer kalmadı
Erzurum’da 12 Ağustos 2012 Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında ...
Stadyuma derbi güncellemesi
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçı için ...
 
‘Biber gazı oruç bozar mı?’
Kazım Karabekir stadyumunda pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında ...
Bir maç için değer mi?
Erzurum’da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Pazar günü oynanacak Süper ...
Palandöken’de şehitlere vefa
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, şehit ailelerine Osman Bektaş ...
 
Bilet izdihamına polis müdahalesi
Erzurum’da hafta sonu Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper ...
Şenkaya’yı sel vurdu
Şenkaya ilçesinde meydana gelen şiddetli dolu yağışı ve sonrasında oluşan ...
Maltepe'de dadaş buluşması
Dadaşlar Maltepe’deki yeni vakıf binasında iftarda bir araya geldi.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri