Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
Çiftçi İlçe vakıfları performanslarını denetledi
ETB’den Şenkaya buluşması
ETB’den Şenkaya buluşması
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Kızılay vekaletle kurban kesim kampanyası başladı
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Hafızlık proje okullarına yoğun ilgi
Engelli bireyler için iş birliği
Engelli bireyler için iş birliği
HABERLER>TÜRKİYE
9 Ocak 2015 Cuma - 00:49

‘Sizler bizim evlatlarımız gibisiniz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD tarafından Türkiye’deki kamplarda misafir edilen çocukları kabul etti.

‘Sizler bizim evlatlarımız gibisiniz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD tarafından Türkiye’deki kamplarda misafir edilen çocukları kabul etti. AFAD’ın çalışmaları dolayısıyla teşekkürlerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “77 milyonluk Türk milletinin bir görevidir ve bu görevini de inşallah sonuna kadar yerine getirecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD tarafından misafir edilen çocukları kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda çocukları kabulüne Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres’de eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Guterres AFAD tarafından Türkiye’de misafir edilen çocuklarla tek tek selamlaştı. Suriye’nin Hama şehrinden gelen ve Türkiye’deki kamplarda misafir edilen bir kız çocuğu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elini ve alnını öperek sarıldı.

AFAD tarafından misafir edilen çocukları Cumhurbaşkanlığı Makamında ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Mülteciler Yüksek Komiseri Başkanı Guterres’in ziyaretinin çocukları kabulüne denk geldiğini ve Guterres’e bir sürpriz yaptıklarını dile getirdi. Guterres’in çocukların kaldığı kampları gezdiğini ve buralardaki durumları yakından gördüğünü sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün bizi ziyareti vardı. Sizin ziyaretinizle örtüştü, bir sürpriz yapalım dedik kendisine. Siz aynı zamanda bir sürpriz oldunuz ve buluşma bu anlamda gerçekten güzel oldu” dedi.

“SİZLER BİZİM EVLATLARIMIZ GİBİSİNİZ”

Çocuklara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Sizleri gözlerinizden öpüyorum, annelerinize ve babalarınıza bizim selamlarımızı iletirseniz çok çok mutlu olurum. Sizler bizim evlatlarımız gibisiniz. Bu noktadan hiç endişeniz olmasın. Başta AFAD kuruluşumuza başından itibaren sizlere gösterdiği sıcak şefkat sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Bu 77 milyonluk Türk milletinin bir görevidir ve bu görevini de inşallah sonuna kadar yerine getirecektir, yerine getiriyoruz. Kış mevsiminde bazı sıkıntılar yaşanıyor olabilir ama kış mevsimindeki sıkıntıları yine çok daha asgariye indirmek o da bizim görevimiz onun içinden elimizden geleni yapacağız. Tekrar hepimizi gözlerinden öpüyor derslerinizde başarılar diliyorum.”

 

 
‘Erkeğin keli kadını, kadının keli çocuğu döver’
 
‘Erzurumlu çocuklar soğuğa aşılı mı?....’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Erkeğin keli kadını, kadının keli çocuğu döver’
Başbakan Davutoğlu, "Herhalükarda kadınlarımıza dönük şiddet konusunda ...
Cumhurbaşkanı’ndan tarihi öneri
Erdoğan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Kampüsü’nün temel atma ...
‘Devletimizle halkımız destan yazıyor’
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Sınır boylarındaki vilayetlerimizde devletimizle ...
 
‘Millet kararını sandıkta verdi’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Millet karını da sandıkta vermiştir. Asıl önemlisi ...
‘Davamızın tek hedefi adalettir’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Allah şahit ki AK ...
Kilis’te Asımın Nesli Asrın Yürüyüşündeydi
Kilis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından vatanı uğruna ...
 
Karadeniz’den Sarıkamış’a şühedaya saygı
Türkiye’nin 81 ilinde Sarıkamış şehitlerini anmak için düzenlenen yürüyüş Trabzon’da da yapıldı.
Adıyamanlılar şüheda için tek yürek oldu
Sarıkamış harekatının 100. yıldönümünde, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve ...
‘Baş verir, baş eğmeyiz’
Davutoğlu, , “Mersin’in kurtuluşuyla Sarıkamış dağlarında şehit düşen ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri