Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
NATO'dan Yusuf Dikeçli video
NATO'dan Yusuf Dikeçli video
Kaçak hacılara 20 bin riyal para ve sınır dışı cezası
Kaçak hacılara 20 bin riyal para ve sınır dışı cezası
Gazze'de can kaybı 52 bin 928’e yükseldi
Gazze'de can kaybı 52 bin 928’e yükseldi
Göktaş’tan engelli kamu çalışanı sayısı açıklaması
Göktaş’tan engelli kamu çalışanı sayısı açıklaması
Memişoğlu: 'Toplum sağlıklı kalmalı'
Memişoğlu: 'Toplum sağlıklı kalmalı'
HABERLER>EKONOMİ
1 Aralık 2011 Perşembe - 00:43

TKDK’dan proje çağrısı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) 3. Proje Başvuru Çağrı ilanını açıkladı. Oltu Kaymakamlığı Toplum Merkezi’nde düzenlediği programla yeni hibe programını açıklayan TKDK’nın 3. proje başvuru çağrısına katılım yüksek oldu.

TKDK’dan proje çağrısı

DURSUN MURAT AYDIN(İHA) - Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) 3. Proje Başvuru Çağrı ilanını açıkladı. Oltu Kaymakamlığı Toplum Merkezi’nde düzenlediği programla yeni hibe programını açıklayan TKDK’nın 3. proje başvuru çağrısına katılım yüksek oldu.
Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’nun da iştirak ettiği programa İlçe Tarım Müdürü Fethi Polat, İlçe Ziraat Odası Başkanı Ümit Çelebi, Arıcılar Birliği Başkanı Şerafettin Akçay, Muhtarlar Derneği Başkanı Fikrettin Delice’nin yanı sıra köy muhtarları ve bazı işletme sahipleri katıldı.
DESTEK ORANLARI
Programda; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) Erzurum İl Koordinatörlüğü’nden Başvuru Kabul Uzmanı Samet Dalmış, katılımcılara tarım ve hayvancılığın yanı sıra birçok alanda verilecek destekler konusunda bilgi verdi.
Destek oranının yüzde 50 ila 65 arasında olduğu hibe programına başvurular 19 Aralık 2011- 10 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılacak.
Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu yaptığı konuşmada, programa yönelik katılımın proje yapımında da yaşanması dileğinde bulundu. Kaymakam Çobanoğlu, yeni bir kurum olan ve faaliyet alanlarının da yeni yeni şekillendiği Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun büyük bir açığı kapatacağını kaydetti.
PROJE KÜLTÜRÜ YAYGINLAŞIYOR
Son yıllarda proje yapma kültürünün geliştiğine vurgu yapan Çobanoğlu, “AB, KUDAKA ve SODES’in yanı sıra tarım ve hayvancılığı desteklemeye yönelik Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun da çiftçimize, üreticilerimize ve yöremize ciddi katkı ve destekleri olacaktır.” dedi.
Et ve süt üretim işletmelerinin yanı sıra çiftlik faaliyetlerinin geliştirilmesi, yerel ürünler ve mikro işletmelerin geliştirilmesi, kırsal turizmin desteklenmesi, kültür balıkçılığının geliştirilmesi konularının içeriği ve başvuru yol haritasının ele alındığı programda hibe miktarının ise 20 bin ile 1 milyon euro arasında değiştiği anlatıldı.
Bu arada programda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) Erzurum İl Koordinatörlüğü’nden Başvuru Kabul Uzmanı Samet Dalmış ve yerinde kontrol uzmanı Ramazan Yurt, Esra Cebeci Bayar, Mesut Turgut ve İlçe Tarım Müdürlüğü personeli de hazır bulundu.
Program sonunda katılımcılar, programla ilgili birer anket formu doldurdular. Katılımcılar programın oldukça faydalı olduğunu dile getirerek, bu tür programların sürekliliğinin devamını istediler.

 
A.Ü’den sağlık yatırımı
 
Yılın Ahisi’ne ödül
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öztürk;'ten bütçe yorumu
2012 Yılı bütçesi İl Genel Meclisinde kabul edildi. 60 Milyon lira büyüklüğünde ...
YTTK eğitimi tamamlandı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ...
TKDK çiftçileri bilgilendirdi
Tarım ve Kırsal Kalkınmaya Destek Kurumu (TKDK) Erzurum İl Koordinatörlüğünce ...
 
Yeni Terminal’de son süreç
Büyükşehir Belediyesi’nin Erzurum’a kazandıracağı “Yeni Şehirlerarası ...
2010’un gerisindeyiz..
Ekonomi Bakanlığı 2011 Ocak-Ekim dönemi Teşvik belgesi iller ve bölgeler ...
‘BTE, enerji güvenliğini sağlıyor’
Bakü-Tiflis-Ceyhan, Bakü-Tiflis-Erzurum ve Bakü-Tiflis-Kars projelerinin ...
 
Şehitler’de sosyal konut istişaresi
Şehitler Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Şehitler Mahallesi’nde bir süre önce ...
Hizmet de arttı, harcama da
Erzurum’da ekim ayında 232.5 milyon TL tutarında kamu harcaması gerçekleştirildi. ...
ETSO’da Belediyecilik konuşuldu
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Ticaret ve ...
 
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri