Erzurum'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından "Cami Buluşmaları" kapsamında düzenlenen programda yüzlerce öğrenci bir araya geldi.
Yakutiye ilçesinde Atatürk Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Darülfünun Camisi'nde, yaz okullarına devam eden öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen programda cami bahçesi adeta şenlik alanına dönüştü. Futbol, bilek güreşi, voleybol ve basketbol başta olmak üzere birçok sportif etkinliğin düzenlendiği programda çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Eğiticileri eşliğinde bir araya gelen öğrenciler, öğle namazını kıldıktan sonra hep birlikte dua etti. Çocuklarla sohbet eden protokol üyeleri, öğrencilerle birlikte namaz kıldı.
Çocuklardan yoğun ilgi
Programa katılan çocuklardan Kerem Bozdemir, "TÜGVA her sene bu programları yaptığı için teşekkür ederiz. Çok güzel bir yaz kursu, sizin de gelmenizi tavsiye ederiz" dedi.
Muhammet Emin Pala ise, "Ben çok mutluyum, çok teşekkürler TÜGVA'ya. Bunu diyorum; Allah'ın hakkıyla herkesin namaz kılmasını istiyorum" diye konuştu.
Çok mutlu olduğunu söyleyen Umutcan Durmaz da, "Çok güzel namaz falan kıldık. Namaz kılmaktan dolayı çok mutluyum. Burada ilahiler falan söyledik. Çok güzel bir yaz kursuydu hocam" ifadelerini kullandı.
"Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum"