Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Göçük sırasında madende bulunan işçi o onları anlattı
Göçük sırasında madende bulunan işçi o onları anlattı
Ala: 'Göçük altında kimse yok'
Ala: 'Göçük altında kimse yok'
Gözyaşlarına boğuldular
Gözyaşlarına boğuldular
Göçüğün yaşandığı taş ocağından ilk görüntüler
Göçüğün yaşandığı taş ocağından ilk görüntüler
 Oltu'da taş ocağı çöktü: 3 ölü
 Oltu'da taş ocağı çöktü: 3 ölü
HABERLER>SİYASET
28 Haziran 2025 Cumartesi - 17:27

Tarıkdaroğlu müjde verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Kardelen Televizyonu’nun canlı yayın konuğu olarak katıldığı Analiz programında memleketi Erzurum’a gönülleri ısıtan bir müjde verdi.

Tarıkdaroğlu müjde verdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Kardelen Televizyonu’nun canlı yayın konuğu olarak katıldığı Analiz programında memleketi Erzurum’a gönülleri ısıtan bir müjde verdi.
Kardelen TV Genel Yayın Yönetmeni Soner İstanbullu ve gazeteci Esat Bindesen’in sorularını yanıtlayan Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum’da yaşlılara özel yeni bakım evleri açılacağını duyurdu ve bu projelerin yalnızca bir hizmet değil, bir vefa borcu olduğunu vurguladı.
Memleket sevdasıyla dolu yürekten müjde
Programda samimi bir üslupla konuşan Tarıkdaroğlu, "Bizim için yaşlılarımızın hayır duası her şeyden önemli. Erzurum, kadim kültürüyle büyüklerine hürmetiyle bilinir. Biz de devlet olarak bu anlayışı yaşatmak istiyoruz. Erzurum’a modern, konforlu ve huzurlu yaşlı bakım evleri kazandıracağız." dedi.
Bu yatırımların Erzurum için büyük bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Tarıkdaroğlu, yaşlı bireylerin sosyal hayattan kopmadan kaliteli hizmet alabilmesi için tüm imkanların seferber edileceğini söyledi.
Zafer Tarıkdaroğlu, öte yandan Erzurum’daki bakım ve rehabilitasyon hizmetlerini daha da güçlendirecek ve şehrin sosyal hizmet altyapısına önemli bir katkı sağlayacak başka bir çalışmanın da müjdesini verdi.
İnşaatı geçen yıl mayıs ayında başlayan, Erzurum Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ne bağlı, "Gündüzlü Yaşam Merkezi" hizmet binasının da çalışmalarının tamamlanmasının ardından Eylül ayı gibi hizmet vermeye başlayacağını aktardı.
Konuşması boyunca Erzurum’a olan sevgisini ve bağlılığını hissettiren Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, kendi memleketine hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur ve sorumluluk olduğunu vurguladı.
Ailelere her konuda destek sağlanıyor
Aile ve sosyal hizmetler kapsamında Şehit yakınları ve gazilerin acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca verilen desteklerin yanı sıra aile temelli verilen sosyal ekonomik ve sportif desteklere de değinen zafer Tarıkdaroğlu, aile yapılanması için yuva kuran gençlere ve kurulu yuvanın devamı için ailelere de her türlü desteği sağladıklarını belirtti
Konuşmasında "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla ilan edilen aile yılı kapsamında doğum yardımı destekleri başladı. Bu kapsamda doğum teşviği için herhangi bir aşama ve kriter olmadan 2025 yılı içerisinde dünyaya gelen çocuk için tek seferlik olmak üzere 5 bin TL yardım alabiliyor" ifadelerini kullandı.
Yardım programının detaylarını paylaşan Tarıkdaroğlu, anne veya babanın çalışıyor olmasının bu yardıma engel olmayacağının da altını çizerek, İkinci çocuk için 1500 TL olan yardımın 5 yaşını doldurana kadar alınabileceğini duyurdu. Yine 2025 yılında dünyaya gelen 3. çocuk içinde her ay 5 bin TL’nin 5 yaşını doldurana kadar alınabileceğini aktardı.

 
Ala siyasi gündemi değerlendirdi
 
Yurdagül: 'Asırlık birlik sonsuz kardeşlik'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ala siyasi gündemi değerlendirdi
AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkanvekili ...
Demir AK Belediyeciliği paylaştı
Demir, "Geçen 5 yılda İstanbul'da sadece bir ilçe belediyemiz 60 bin konut ...
‘Yeni ve sivil bir anayasa yeni bir yol haritasıdır’
Kurtulmuş, "Anayasa hakkında sözü olan herkesin sözünü dinlemeye hazırız. ...
 
Göktaş’tan teknolojide fırsat eşitliği vurgusu
Bakan Göktaş, ‘Teknolojide fırsat eşitliğini sağlamak, ülkemizin toplumsal ...
Tunç: Adalet geleceği de inşa etmektir
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Milli Eğitim Bakanlığımızla işbirliği kapsamında ...
Destici’den sert tepki
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İsrail'in saldırılarının ...
 
Yanık: Çok açık ve kararlı bir tutumumuz var
TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Derya Yanık, Birleşmiş ...
AK Partiden yeni yasa teklifi
AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ...
Bahçeli gündemi değerlendirdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye Yüzyılı'nı inşa ve ihya etmenin ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Zafer kimin?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bunun Adı Medeniyet mi Şimdi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Medeni insanın çöple imtihanı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Yeni bir sayfa, yeni bir Türkiye
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri